CrossFit Disco
10 rounds
10-9-8-7-6-5-4-3-2-1x reps
Power clean (75%BW) (55kg)
Pull-ups
Čas: 16:23 (dosavadní rekord 24:00 - 6.5.)
======================
Běh překvapil, běželo se na těláku, vždycky jsem končíval mezi tou šedou střední vrstvou a teď jsem doběhl 10sekund po klukovi, co běhá závodně 1500 a to jsem nějak moc nebejčil. Prostě radost
Disco - pot na triku, krev v plicích, slunce na duši nebo jak se to tu říkávalo :D
CrossFit Disco
10 rounds
10-9-8-7-6-5-4-3-2-1x reps
Power clean (75%BW) (55kg)
Pull-ups
Čas: 16:23 (dosavadní rekord 24:00 - 6.5.)
======================
Tak tohle musim zkusit, to vypadá dost dobře....akorát místo 75% to vidim tak na cca 60% (50 kg).....až bude hezky a bude se dát cvičit u slepic na dvoře, kde je hrazda, tak do toho jdu Cíl bude přiblížit se 18minutám
1)Přeskoků mělo být 3000 za 30 minut, ale sousedi podemnou pořád mlátili do stropu a já se nemohl soustředit.
2)Thrustery - no coment, prostě fiasko, zase ty ramena
Jinak zítra už jsem velký kluk, budu dostávat od rodičů 100 na den a začnu se živit "sám". Zatím mám věci ještě ve svých železných zásobách a taky jsem byl nakupovat jídlo, co mi scházelo.. takže mám
vločky, mlíko, tuňáky, kuřecí, vepřové, semínka nějaký chujny, mandle, kefírová mléka, cottage, hnědý toastový chleba, vejce, dvě buráková másla, olivové oleje.. všeho kopec, hlavně teda tuňáka (až přijde armageddon, tak si s ním otevřu stánek, zbohatnu a zařídím si domácí fitko jako má cocman )
Pokud myslis po, tak je to specialni vosk, co pouzivaji horolezci. A pokud myslis behem, tak to si bud muzes vyrobit nebo koupit (nevim, jak u nas) takovy gymnasticky pasky
Shyby té ženské se mi i celkem líbily, ale ty druhé ne-e. Ale je to kipping jako kipping, nebo jednomu se říká butterfly a druhému kipping?
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru