|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
NoWeight

|
Zaslal: pá červen 01, 2012 8:50 pm Předmět: |
|
|
S těma doktorama opatrně, někteří by furt všechno operovali, skus vyhledat nějakého zkušenějšího.. Měl jsem ten samej problém a začalo to, když jsem najel na MT se smíšenym úchopem, bolelo mě to cca tejden a shodou okolností jsem v tý době řešil i jídelníček (doplňky). Začal jsem brát rybí tuk a minerály a bolest do pár dní odezněla do ztracena a od tý doby už dlouho nic.. Mohlo to ale přestat bolet úplně samo.. Vyhledej nějakého zkušenějšího odborníka, třeba sportovního lékaře Petra Fojtíka.. _________________ "The mind is everything, if you don´t believe you can do something, then you can´t."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Hakymm

|
Zaslal: so červen 02, 2012 7:12 am Předmět: |
|
|
Vím přesně o čem mluvíš.Měl jsem to samé rok v kuse.Chce to nechat v klidu a mazat voltarenem a konskou mastí a vždy před tréninkem bicepsů nebo zad to chce pořádně zahřát vyšším počtem opakovaní!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
TheSituation

|
Zaslal: so červen 02, 2012 1:07 pm Předmět: |
|
|
Taky jsem měl něco podobnýho, když jsem jel biceps s velkou rovnou činkou, tak mě ty šlachy v předloktí po položení činky zabolely tak, že se mi až povolovaly svěrače  Vyměnil jsem teda rovnou za EZ tyč a najednou byl problém pryč, jen stačilo o pár stupňů natočit zápěstí
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: so červen 02, 2012 1:13 pm Předmět: |
|
|
To vis, nekdy tu ruku musis vymenit ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Imdrunk
|
Zaslal: st leden 30, 2013 3:11 pm Předmět: PROBLEM SOLVED! |
|
|
Tak jsem tu zas, tentokrát snad naposledy. Pro všechny co hledají řešení tak tady je co jsem s tim provedl. Měl jsem 5 měsíců pauzu od silovejch cviků. Vim je to dost a ztratil jsem hodně na váze, ale tohle jsem nechtěl podcenit. Od listopadu jsem začal zase polehounku cvičit a cvičím do teď, jsem na tom už líp než předtim, ale co je hlavní, bolest je pryč! Musim teda uznat že první měsíc mě to pořád pobolívalo, ale před trenálem jsem se pořádně procvičil a prokrvil - až pak jsem vlítl na těžší váhy- a na konci jsem se pořádně prostrečoval. Ze začátku pořád biceps s rovnou tyčí jsem absolutně nedával, bolelo to pořád dost. Takže jsem biceps vůbec nedělal, pak jsem přešel na EZ s nadhmatem a po měsíci s EZ na normální tyč. Teď už to mám uplně v pohodě. nevim jestli ta pauza k něčemu byla, ale nechtěl jsem to podcenit jak jsem už říkal. Takže jediný co fakt dlouhodobě pomohlo je pořádně rozhejbat před trenálem a po se pořádně protáhnout! Neprat to uplně do sra*ek, ale nenechat tu ruku jen tak hnít. ;) Doufám že jsem tim někomu pomohl, aby zbytečně nečekal že se to spraví samo s mastí jako já :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|