|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: ne červen 03, 2012 12:05 pm Předmět: |
|
|
S jeho postavou (nevypadá jako zásadní ektomorf) mi přijde jako vrchol šulinismu sypat takhle brzo, to je mrhání možnostma.
Ale co je mi po tom :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
keba

|
Zaslal: ne červen 03, 2012 12:08 pm Předmět: |
|
|
Podle jedný zádový pózy poznáš, že to neni ektomorf? To je jak věštění z lógru ne?
Samec: jako sypka je tvoje věc, ale proč chceš dávat rovnou dvě do roka?Víc kdyžtak via pm _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: ne červen 03, 2012 12:28 pm Předmět: |
|
|
Nepoznám, ale vypadá to tak. Ektomorf co chudák nemůže přibrat nebude mít k týhle výšce 80+ kilo...
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: ne červen 03, 2012 1:28 pm Předmět: |
|
|
Do promazani zbyva
10
9
8
7...
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne červen 03, 2012 1:29 pm Předmět: |
|
|
Nesype se až po tom, co se využije vlastní potenciál? Když už to dál "normální" cestou nende? _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Bomberguy
|
Zaslal: ne červen 03, 2012 1:29 pm Předmět: |
|
|
To není ektomorf.. Z fotky toho sice moc vidět nejde, ale ektomorf kterej necvičí vypadá jinak. Samce bych zařadil jako 100% mezomorfouše.
Měří 183 cm? kolik teda vážíš, že potřebuješ "pomoct" aby ses dostal nad 90 kg? Já sem ektomorf jak hovado, ale vím že se na těch 90 do dvou let dostanu, bez sraček.. a se štítnou žlázou, kterou musím přežírat.
Jen pevně věřím že si před takovýma svinstvama třikrát přečtete co vás čeká..
|
|
| nahoru |
|
 |
Bomberguy
|
Zaslal: ne červen 03, 2012 1:33 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | Nesype se až po tom, co se využije vlastní potenciál? Když už to dál "normální" cestou nende? |
Můj kamarád, cca 180/95 kg ekto/mezo už je asi dva roky téměř na maxu a teprve začíná uvažovat o něčem takovým, protože se nemůže posunout dál.. Na druhou stranu by chtěl mít někdy děti, vlasy a takový ty věci . Takže +1
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: ne červen 03, 2012 2:49 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | Nesype se až po tom, co se využije vlastní potenciál? Když už to dál "normální" cestou nende? |
Podle mě je to docela mrhání. Ten prvotní efekt, který má největší přínos by se měl nechávat až když už to nejde nebo po dlouhodobém cvičení, takhle se nastřelit s cílem 90 kg při 183 cm výšky je docela blbost. To je úplně reálný cíl i bez sypání, ale každý je svým pánem takže tak.
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: ne červen 03, 2012 2:58 pm Předmět: |
|
|
| Bomberguy napsal: | | Frozz. napsal: | | Nesype se až po tom, co se využije vlastní potenciál? Když už to dál "normální" cestou nende? |
Můj kamarád, cca 180/95 kg ekto/mezo už je asi dva roky téměř na maxu a teprve začíná uvažovat o něčem takovým, protože se nemůže posunout dál.. Na druhou stranu by chtěl mít někdy děti, vlasy a takový ty věci . Takže +1 |
Tvuj kamarad je i po 2 letech stale zacatecnik. Ale jinak ti drzim palce, abys nepodlehl steroidovymu zlu a predcasne neumrel.
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: ne červen 03, 2012 3:03 pm Předmět: |
|
|
| Rostislaw napsal: | | Bomberguy napsal: | | Frozz. napsal: | | Nesype se až po tom, co se využije vlastní potenciál? Když už to dál "normální" cestou nende? |
Můj kamarád, cca 180/95 kg ekto/mezo už je asi dva roky téměř na maxu a teprve začíná uvažovat o něčem takovým, protože se nemůže posunout dál.. Na druhou stranu by chtěl mít někdy děti, vlasy a takový ty věci . Takže +1 |
Tvuj kamarad je i po 2 letech stale zacatecnik. Ale jinak ti drzim palce, abys nepodlehl steroidovymu zlu a predcasne neumrel. |
A to jsi jako z toho zjistil jak?
|
|
| nahoru |
|
 |
Bomberguy
|
Zaslal: ne červen 03, 2012 3:08 pm Předmět: |
|
|
| Rostislaw napsal: | | Bomberguy napsal: | | Frozz. napsal: | | Nesype se až po tom, co se využije vlastní potenciál? Když už to dál "normální" cestou nende? |
Tvuj kamarad je i po 2 letech stale zacatecnik. Ale jinak ti drzim palce, abys nepodlehl steroidovymu zlu a predcasne neumrel. |
Špatně sis přečetl, co jsem napsal. Je už 2 roky téměř na maxu (2 roky váží to samý a svaly už nechcou růst). Není tam napsané že posiluje dva roky ;) Rozhodně by to u něj nějaký smysl mělo. A ne u někoho kdo chvíli posiluje, pak chvíli ne, chvíli chlastá, pak chvíli ne a vůbec..
steroidoví hoši se nikomu nelíběj a už vůbec ne ženským (aspoň těm normálním, se kterýma se o tomhle tématu občas bavím :D nějaký plastic blondies, kdo o ně stojí..
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: ne červen 03, 2012 3:08 pm Předmět: |
|
|
I po deseti letech zjistis, ze se mas co ucit.
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: ne červen 03, 2012 3:12 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: ne červen 03, 2012 3:14 pm Předmět: vyska vaha |
|
|
ahoj...jestli nejsi schopný nabrat čistě na 90kg při 183 přestan cvičit a začni dělat třeba balet nebo MMA...
při takové výšce se v pohode prožereš na 100kg a pak vyrýsuješ na těch svých nádherných 90
chce to jen čas...bouchat...a žrát... kup si tři pytle gaineru a udělaj pořádnou objemovku
nechapu proč to lidi nechapou...když nežereš...nepřibereš :)
když podle sebe žereš jako tank a nepřibíráš...pak žereš málo :) žer jako dva tanky :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|