|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
vlk#

|
Zaslal: po květen 14, 2012 1:54 pm Předmět: |
|
|
14. května 2012, pondělí
Pátek, sobota, náročná narozeninová oslava, v neděli jsem se z toho lízal, tomu odpovídá váhovka i forma ;)
Váhovka: 87.1 kg
CG šikmý bench-press nahoru: 6/5/5/4x 80 kg
Plán 3x6 nevyšel, ale technicky to šlo dobře. Příště znovu nebo +5 podle síly.
Shyby, úzký podhmat: 10/4/5x (19x)
První série a hotovo, pak už to ze svalů nedostanu.
Záda, přítahy šikmo shora (High Row): 8/6/6x 120 kg
Síla byla, tak jsem si naložil.
Ramena, tlaky před hlavou, VČ CG: 3x8 60 kg
První s rezervou, druhá v pohodě, u třetí jsem to dotlačil do počtu. Ale to už tu bylo, měl jsem jet s 65 ;)
Kliky na bradlech: 16/12/12x
Něco na doražení na prsa.
Leg-press vleže: 3x8 200 kg
Pohoda, ale s dvanáctkama se mi trápit nechtělo.
Břicho, zkracovačky vleže: 20/16/16x
Nezapomínat na břicho.
Dnes bylo v posilce plno, mrtvola, která byla v plánu nevyšla, stejně jsem se necítil, tak jsem vybíral stroje podle toho, jak bylo volno a díky tomu, že odpadl těžký cvik, tak zbylo více síly na ty menší.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
vlk#

|
Zaslal: čt květen 17, 2012 2:06 pm Předmět: |
|
|
17. května 2012, čtvrtek
Váhovka: 86.5 kg
Mrtvý tah: 3x8 150
První s rezervou, druhou jsem dotahal do osmi, u třetí došly síly a poslední opáčko netechnicky pro zápis, ale je to tam. Příště +5 a asi už nebudou osmičky.
CG bench-press: 8/7/6x 90 kg
Po mrtvole únava, čekal jsem že to bude horší, ale docela to šlo a na postup to stačí, příště +5.
Stahování kladky před hlavu, širší: 3x6 84 kg
Těžké, únava, příště +6 a třeba bude více síly.
Ramena, tlaky vsedě před hlavou, VČ CG: 6/5/5x 65 kg
Žádná sláva, ale příště +5, ať se pořád neplácám u šedesáti.
Incline tlaky vsedě na stroji: 8/5/5x 100 kg
První série dobrá, pak už únava. Někdy to šoupnu na začátek, ať je tam 3x8.
Břicho, zkracovačky vleže, nohy na lavici: 20/16/16x
Až se mi "tajil" dech při poslední sérii ;)
Lýtka, výpony na stroji: 3x6 200 kg
Ještě jsem se chtěl dorazit, ale když jsem to nadzvednul, tak jsem měl pocit, že jsem o pět čísel menší a když jsem to pokládal, tak jsem si hlídal, aby se obratle zase správně rozložily ;)
Pohodový trénink, síla byla, tedy aspoň v prvních sériích, příště zase o něco výš.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: po květen 21, 2012 3:36 pm Předmět: |
|
|
21. května 2012, pondělí
Náročný hokejový víkend to byl, ale pěkné bitvy svedli naši kluci :)
Váhovka: 86.8 kg
Dřepy: 3x8 130 kg
Na osmičky jsem se necítil, ale šestky jsem tam chtěl dát. Nakonec se povedly i osmičky, protože první série šla a pak jsem znejistěl, jestli jsem tuhle váhu nejel už posledně a to jsem věděl, že jsem osmičky dal :) Tak jsem se snažil je tam taky dát, ale ke konci už se zvedalo těžko. Na téhle váze tedy best of a příště +5.
CG šikmý bench-press nahoru: 3x3 85 kg
Posledně ještě rozumných 80, dnes už 85 na hraně, příště podle síly buď znovu nebo zpět na 75 a zkusit 3x8.
Decline tlaky vsedě na stroji: 8/8/6x 140 kg
Síly na prsa bylo ještě dost, tak jsem si naložil, ale těch 3x8 jsem si nechal na jindy ;)
Shyby, úzký podhmat: 8/6/6 (20x total)
Tradiční slabina, nepřeháněl jsem, pouze co šlo čistě (až na poslední opáčko).
Veslování: 3x4 130 kg
Tady se asi chvíli zdržím, dokud tam nebude aspoň první osmička.
Ramena, tlaky vsedě před hlavou, VČ CG: 3x3 70 kg
Posledně už jsem se nechtěl crcat na 60+, tak se teď chvíli budu crcat na 70, protože dnes to bylo na hraně.
Spokojenost, něco tam šlo líp, něco hůř, taky dost záleží, kolik ještě zbývá síly.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: po květen 28, 2012 1:47 pm Předmět: |
|
|
28. května 2012, pondělí
Chyběla psychická pohoda, to se pak špatně motivuje, navíc minulý trénink jsem vynechal, takže zase po týdnu lovit formu, no ale vynechat znovu by bylo horší.
Váhovka: 86.8 kg
Dřepy: 3x5 135 kg
Měla být mrtvola, ale na ní bylo plno, dřepovat se mi nechtělo, ale vypustit těžký cvik jsem taky nechtěl, osmičky jsem rovnou zamítnul, nakonec jsem rád, že tam i ve třetí sérii padla ta pětka. Příště +5 a snad bude větší pohoda a padnou taky pětky. Nejhorší bylo opět zalomit levé rameno při rozcvičování, u pracovních sérií už to kupodivu nebylo tak kruté.
CG bench-press: 3x5 95 kg 6/6x 90 kg
Moc jsem si nevěřil, ale když šla první, tak jsem se pak soustředil i na třetí a aspoň ty pětky padly, takže spokojenost a příště +5 a snad bude lepší forma.
Ramena, tlaky vsedě před hlavou, CG: 3x3 70 kg, 5/5x 60 kg
Obával jsem se, že to nepůjde, tak jsem nakonec rád, že jsem aspoň vyrovnal minulý výkon, minimální počet sérií a opakování. Příště znovu.
Stahování kladky za hlavu, široký max.: 3x8 72 kg
Otestoval jsem rameno, jestli se lepší, no nevím, cítil jsem ho, ale na téhle váze se cvičilo celkem v pohodě, tak jsem spokojený.
Přítahy v sedě k pasu, dlaně nahoru (D. Y. Row): 6x 100 kg, 8x 80 kg, 8x 80 kg
Něco na doražení, když nebyla ta mrtvola, ale už to moc nešlo.
Nakonec to dopadlo lépe, než jsem se cítil, tak jsem rád a teď ještě nevynechávat tréninky, ať to jde trochu nahoru.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: čt květen 31, 2012 2:10 pm Předmět: |
|
|
31. května 2012, čtvrtek
Poslední tři dny jsem nebyl úplně ve formě, ale dnes už pohoda, tak jsem se těšil, i když s určitým poklesem výkonu jsem počítal.
Váhovka: 86.8 kg, a už s tím něco musím dělat, přebytečné "hmoty" je dost a v posledních dvou týdnech jsem dost hřešil
Mrtvý tah: 3x6 155 kg
Konečně po dvou týdnech, s dobrý výkonem jsem nepočítal, s osmičkama z minula určitě ne, ale aspoň pětky jsem chtěl, první série, co půjde a v poslední aspoň pět. V první jsem toho nechal po čistých šesti. Druhá byla těžká a na poslední opáčko ve třetí jsem si dal pár sekund oraz. Je to tam, spokojenost, příště +5 a doufám že 3x5.
CG šikmý bench-press nahoru: 4x4 85 kg
Posledně jsem na téhle váze vydřel minimum 3x3, tak jsem byl zvědavý, co dnes, zlepšení potěšilo, dokonce i na čtvrtou sérii zbylo síly. Ještě zůstanu, až tady bude 3x5.
Shyby, úzký podhmat: 9/6/5x (20x total)
Jak jsem v první sérii chtěl přidat, tak mi pak ve druhé a třetí došly síly, ale total jsem udržel.
Decline tlaky vsedě na stroji: 12/10/8x 120 kg
Více závaží se mi nechtělo shánět, stačily mi osmičky, no a příjemné překvápko, na téhle váze asi nejvíc, co jsem kdy dal, ale poslední série už šla ztuha.
Ramena, tlaky vsedě před hlavou, CG: 5/4/3x 70 kg
Po zahřátí jsem si říkal, už po třetí zůstanu na stejným, 3x3, nebo aspoň doufám, že to dám, no ale šikmý benč docela šel, tak jsem se v první sérii hecnul a pak už jsem byl spokojený. V poslední už jsem to nelámal. Malé zlepšení, taky zlepšení, ještě tady zůstanu do 3x5.
Břicho, zkracovačky vleže, nohy na lavici: 24x, 16x, 12x
Dnes to docela zabíralo.
Žádné velké výkony jsem nečekal, ale těch spousta malých zlepšení mě potěšila.
Postřehy z fitka: Náš "ruský obr" (tipuji 185/105, ale vysekaných) dnes tahal jednoručky v předklonu s kolenem na lavici - klasika. No a protože nejtěžší jednoručku máme 55 kg, tak si k ní trhačkou ještě přivázal 22 kg jednoručku ;) A s tímhle si dává v sérii tak 12 slušných opáček.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: po červen 04, 2012 5:49 pm Předmět: |
|
|
4. června 2012, pondělí
Opět po náročném víkendu, mohl bych si zapsat osobáček 12x12 ;), jenže takhle tu formu nevybuduji :)
Váhovka: 86.6 kg
Dřepy: 4/3/3x 140 kg, 6x 125 kg
V plánu bylo 3x5 140 kg, ale vzhledem k formě jsem si na to nevěřil. Přesto jsem to zkusil, jsem rád, že nějaké to miminum jsem odjel, ale příště znovu.
Ramena, tlaky vsedě před hlavou, CG: 3x5 70 kg (PB)
Aspoň nějak jsem si dnes chtěl udělat radost, tak jsem zařadil ramena na začátek a udělal si na téhle váze osobáček. Příště +5.
CG bench-press: 3x3 100 kg
Na tohle jsem se taky necítil, ale 3x5 95 kg už tam bylo, tak bylo potřeba jít dál. A musel jsem se hodně soustředit, abych ve druhé a třetí sérii dal to třetí opáčko. Chvíli tady pobudu, dokud nebude opět 3x5.
Incline press, vsedě na stroji: 8/7/5x 100 kg
Něco na doražení prsou, kterým jsem zatím moc nedal. Těžké ale s jistotou.
Veslování, úzký paralel úchop k pasu: 3x6 130 kg
Druhá polovina opakování už čistá nebyla, ale nějak jsem to odtahal. Prostor pro zlepšení techniky.
Stahování kladky před hlavu, širší nadhmat: 3x5 78 kg
Už to nešlo, při širokém za hlavu mě bolelo rameno a na větší váhu jsem byl unavený.
Nějak ten čas utekl, tak jsem to pro dnešek zabalil.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: pá červen 08, 2012 2:08 pm Předmět: |
|
|
8. června 2012, pátek
Medardova kápě... pár kapek na mě ráno padlo :) Včera jsem se cítil dobře, ale musel jsem vynechat, dnes po ránu nic moc, ale bylo potřeba jít. No a pak se má člověk těšit na těžké mrtvé tahy...
Váhovka: 86.9 kg
Mrtvé tahy: 3x5 160 kg (PB)
Nečekal jsem radši nic a nakonec to nedopadlo tak špatně. Na téhle váze osobka. Ale slabý úchop, poslední dvě opáčka už klouzala, taky na tyči dost ošoupané úchopy... chtělo by to lepší stisk. Příště +5, ale pokud nebude forma, tak aspoň 3x4.
CG bench-press: 5/4/4x 100 kg (PB)
Po té mrtvole jsem byl dost vyčerpaný, ale zkusil jsem to a vyšlo to :) Můj nový osobáček úzkým úchopem, ale ještě si počkám na 3x5 než půjdu výš.
Incline press, vsedě na stroji: 6/4/4x 110 kg (PB)
Taky osobáček a to už byl druhý cvik na prsa. Zlepšilo mi to náladu.
Ramena, tlaky vsedě před hlavou CG: 2x 75 kg, 4x 70 kg, 4x 70 kg
Tak dnes +5 ani náhodou, zřejmě už únava, shodil jsem to a aspoň něco odjel.
Shyby, úzký podhmat: 9/6/5x (20x total)
Pomalu se to zlepšuje, ta první série už byla docela jistá.
Břicho, zvedání nohou s oporou loktů: 16/12/12X
Ještě jsem se přemluvil.
A to by dnes stačilo, ta zlepšení mě docela překvapila a potěšila, forma se pomalu vrací, ještě tak zlepšit výživu a vůbec životní styl a mohl bych překonat maximálky.
Naposledy upravil vlk# dne út červen 19, 2012 1:51 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: út červen 19, 2012 1:50 pm Předmět: |
|
|
19. června 2012, úterý
Zahřívací trénink po 11 dnech. Mezitím spousta zařizování a běhání, takže na tréninky nezbýval ani čas ani energie.
K narozkám jsem dostal bandáž na levé zápěstí - to které mám už pár měsíců pochroumané. Sice posledních pár týdnů už je to lepší a cvičím s ním, ale těším se, že až ho zpevním, tak získám větší jistotu.
Jo, a mám velikost M a obvod zápěstí 18 cm - a kdo má míň?
Váhovka: 87.4 kg ...a bude hůř, když nesnížím prázdný kalorický příjem.
CG šikmý bench-press nahoru: 8x 80 kg , 1x 90 kg, 5x 85 kg, 6x 80 kg
Dnes nic těžkého, ani konstantní série, radši zábavnější pyramidy, jak to půjde. Překvapivě všechno maximálky na jednu sérii. Asi že první cvik a ta bandáž ;)
Decline tlaky vsedě na stroji: 8x 120 kg, 4x 160 kg, 8x 140 kg, 6x 120 kg
Žádné maximálky, pyramida na protažení, těch 160 jsem zkusil, ale na formu si musím počkat.
Mrtvý tah: 4/3/3x 165 kg
Tohle dnes nebylo v plánu a když tak lehké, ale nakonec jsem vyrovnal svůj nejlepší výkon na téhle váze, jenom že to bylo v době, kdy jsem ještě neměl takovou formu, jakou bych měl mít teď, kdybych to nešidil ;) To bych měl dát 3x5 nebo aspoň 3x4.
Stahování kladky za záda, široký max.: 4x 90 kg, 4x 84 kg, 6x 78 kg
První série jenom na temeno, druhá už dotažená. Žádné maximálky jenom protažení.
Ramena, tlaky před hlavou, CG: 5x 70 kg, 2x 75 kg, 3x 70 kg
Už únava, takže nic velkého jsem nečekal, ale zkusil jsem, na 70 potěšilo, na 75 už to nešlo.
Břicho, zvedání nohou s oporou rukou: 16/12/10x
Abych ho nevynechal... ale nic moc počty opáček.
Hlavně, že jsem se do fitka dostal. Bandáž se osvědčila, jenom jsem ji furt povoloval a utahoval, tak jsem zvědavý, co ten suchý zip vydrží.
Naposledy upravil vlk# dne út červen 19, 2012 2:33 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
John Chipsa

|
Zaslal: út červen 19, 2012 1:57 pm Předmět: |
|
|
dej pak vědět s tou bandáží, taky jsem o ní přemýšlel na levé zápěstí...
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: út červen 19, 2012 2:09 pm Předmět: |
|
|
| John Chipsa napsal: | | dej pak vědět s tou bandáží, taky jsem o ní přemýšlel na levé zápěstí... |
dám, budu si ji teď brát na každý trénink, dokud to zápěstí nebude úplně v pořádku - tipuji tak někdy na podzim. napoprvé nezklamala - už jsem byl naučený, jak tu tyč chytit, aby zápěstí "drželo", ale dnes jsem si to nijak nemusel hlídat, drželo a nebolelo. tak zatím spokojenost. jinak se všemožným pomůckám výhýbám jako čert kříži, ale tohle beru zdravotně ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: út červen 19, 2012 2:28 pm Předmět: |
|
|
| Magumi napsal: | Moc pěkné tréninky v poslední době |
ale houby flákám to, nedržím stravu... jenom pomalu dobržďuju formu, kterou jsem měl našlápnutou tak před měsícem a chtěl jsem ji dotáhnout až k novým maximálkám, což už je teď pasé. zase se do toho opřu až po dovolených.
a když si pak přečtu, kolik dáváš na benči, military pressu nebo když zatáhneš 5x190, tak jenom tiše závidím, protože s tak vysokým počtem opakování končím někde u 160 ;) ale beru to jako motivaci, ještě nejsme tak starý, ještě to bude lepší
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: pá červen 22, 2012 3:19 pm Předmět: |
|
|
22. června 2012, pátek
Druhý zahřívací trénink, cítím se dobře, ale zdání může klamat :)
Váhovka: 87.1 kg
Ramena, tlaky před hlavou vsedě, CG: 1x 75 kg, 5x 70 kg, 3x 75 kg (PB) , 4x 70 kg
Tak jsem si říkal dám to jako první, udělám nějakou maximálku... a první série zlatý voči, který to viděly... druhá ale byla v pohodě, našel jsem správný úchop, tak jsem to zkusil ještě jednou a na téhle váze osobáček, aspoň něco.
CG bench-press: 2x 100 kg, 4x 95 kg, 5x 90 kg
Zkusil jsem to, ale po první sérii na stovce bylo jasné, že dnes to nepůjde, další shozené série to potvrdily, tak jsem šel radši pryč. Nějak mi ten benč za dva týdny odešel...
Dřepy: 5x 140 kg (PB), 3x 145 kg (PB) , 3x 140 kg, 5x 120 kg
Na začátku tréninku jsem si nebyl jistý, ale když jsem viděl, že dnes to není žádná sláva, tak jsem do těch dřepů šel, aby to trochu oživil. Pořád to šlo a vypadalo to, že těch 140 udřepnu, tak jsem si je naložil. Nečekaně jsem si udělal osobáček a odhodlal se vyrovnat svou dřívější maximálku. I to se pak povedlo. Poslední sérií jsem chtěl max. reps, ale už nebyly síly. Velká spokojenost.
Incline tlaky vsedě: 8/8/6x 100 kg (PB)
Opět nečekané vyrovnání maximálky na téhle váze. Na překonání jsem neměl, tak jsem se alespoň snažil o vyrovnání.
Veslování, úzký paral. úchop k pasu: 6x 130 kg, 1 (+3)x 140 kg, 4 (+2)x 130 kg
Šlo to líp, než jsem čekal, tu těžší jsem si naložil jenom abych se na to začal připravovat.
Shyby, úzký podhmat: 6x
Cíleně jsem šel jenom na jednu sérii, protože už jsem byl unavený.
Dnes nečekaně lovení posledních zbytků formy rozjeté na jaře a vyrovnání maximálek. Bandáž jsem na pracovní série více utahoval a když jsem ji pak po tréninku sundal, tak chvilku to zápěstí bolelo, ale hned to přešlo. I na podruhé spokojenost.
Naposledy upravil vlk# dne čt srpen 02, 2012 1:53 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: út červen 26, 2012 2:03 pm Předmět: |
|
|
26. června 2012, úterý
Z pátku ještě cítím stehna no ale jinak při chuti, předposlední a možná i poslední trénink před prázdninama a před dovolenýma.
Váhovka: 87.0 kg
Mrtvý tah: 3x 175 kg , 2x 175 kg, 1x 175 kg
Slaboučké, s takovou se na maximálku nedostanu, osa vyčvachtaná a upocená, klouzalo to a na úchop jsem se musel soustředit více než na tahy.
CG šikmý bench-press nahoru: 4x 90 kg (PB) , 3x 90 kg, 3x 90 kg
Ale hned jsem si zlepšil náladu novým osobáčkem, i když po těch minulých slabých tlacích na benči jsem v to příliš nedoufal.
Decline press vsedě na stroji: 6x 160 kg, 8x 140 kg, 6x 140 kg
Druhý tlakový cvik na doražení.
Ramena, tlaky před hlavou vsedě, CG: 3x3 70 kg
Na tlaky už únava, takže jenom takové minimum.
Stahování kladky před hlavu, širší: 8x 90 kg , 2x 102 kg, 4x 96 kg, 6x 90 kg
Taky to překvapivě šlo, tak jsem si vylepšil počet opáček na 90.
A to by pro dnešek stačilo, něco nevyšlo, ale něco zase jo ;)
Postřehy z fitka - pobavil borec, který si na benči naložil 110 kg a pak předváděl série ve stylu jak takovou činku na 10 sekund rozhýbat ve vertikálním směru za použití všech dostupných svalů. Nechápu. Místo osmi mizerných měl radši dát tři poctivá a prospěl by si více.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: po červenec 30, 2012 4:43 pm Předmět: |
|
|
30. července 2012, pondělí
Po dovolených, pět týdnů bez fitka, síla pryč, svaly ochablé, tak s chutí do toho, ať je to co nejdříve zpět. Ale dnes jen lehoučká rozcvička, ať pak není svalovka.
Váhovka: 87.1 kg, čekal jsem, že to bude o dost horší
Hacken-dřepy: 3x8 80 kg
Základ, v pohodě dynamicky, ale víc tam nebylo. Dřepy dám až se nohy trochu otuží.
CG bench-press: 3x8 70 kg
Základ, šlo to až na poslední tři opáčka v poslední sérii, kdy už byly pauzičky, víc tam asi nebylo.
Incline press, vsedě stroj: 3x8 60 kg
Začátky sérií lehké, pak rapidní pokles síly, asi unavené tricáky. Nakonec ale těch 3x8 bylo.
Shyby, úzký podhmat: 7/5/4x (16x total)
Nic moc počet opáček, ale technicky a prověšené.
Veslování, úzký paralel k pasu: 3x8 80 kg
Lehké, ale je potřeba začínat lehce.
Ramena, tlaky vsedě před hlavou CG: 3x8 40 kg
Lehké, totéž, co výše.
Bicepsy, jednoručky: 3x8 12 kg
Lehké, doplňkové.
Břicho, zvedání nohou s oporou loktů: 3x12
Abych ho neošidil.
Dnes první část základů, v dalším tréniku bude druhá část a pak to začnu zvedat zpět do formy.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|