|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Tak do jakyho? |
| Hypernova |
|
10% |
[ 7 ] |
| Tesco |
|
27% |
[ 18 ] |
| Globus |
|
4% |
[ 3 ] |
| Kaufland |
|
18% |
[ 12 ] |
| Penny Market |
|
13% |
[ 9 ] |
| Makro |
|
9% |
[ 6 ] |
| Lidl |
|
16% |
[ 11 ] |
|
| Celkem hlasů : 66 |
|
| Autor |
Zpráva |
Miguelito

|
Zaslal: po listopad 08, 2004 1:01 am Předmět: |
|
|
Tak horke novinky z Tesca: kureci prsa chlazene - 89 Kc/kg... _________________ ...ano,začal jsem fotit,začal jsem studovat,mluvit tady slušně...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Black Dragon

|
Zaslal: po listopad 08, 2004 6:35 am Předmět: |
|
|
Ja vedel ze na nejaky ty shopy zapomenu  ..
Ale myslim ze vyslu nase do Tesca na nakupy doplnit mrazak :)
LJ: ses muj clovek,s tim golfem bych to videl stejne:)..ale znam lepsi bagetu _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Jurass
(ban)
|
Zaslal: po listopad 08, 2004 9:23 am Předmět: |
|
|
| Miguelito napsal: | | Tak horke novinky z Tesca: kureci prsa chlazene - 89 Kc/kg... | myslíš velký nebo malý T.? V poledne tam vyrazím....
|
|
| nahoru |
|
 |
kpt.Nemo

|
Zaslal: po listopad 08, 2004 9:24 am Předmět: |
|
|
ja jezdim (nebo spis kdyz rodice jedou tak jim narvu papir s jidlem co maj koupit) do carrefouru,mame kousek od baraku J.meinla ale s tim carr.jke to nesrovnatelne drazsi tvaroh asi +2-4Kc a tunak+8Kc!jinak maso v carrefouru je fakt supr jezdime do Stodulek (Praha)!
|
|
| nahoru |
|
 |
Miguelito

|
Zaslal: po listopad 08, 2004 10:07 am Předmět: |
|
|
velky... ale to je vetsinou vsude stejne.., ne? _________________ ...ano,začal jsem fotit,začal jsem studovat,mluvit tady slušně...
|
|
| nahoru |
|
 |
Jurass
(ban)
|
Zaslal: po listopad 08, 2004 10:22 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Miguelito

|
Zaslal: po listopad 08, 2004 10:23 am Předmět: |
|
|
Velke Tesco, vcera v jednu rano, asi pet kilo, vic mi do mrazaku nevleze, zabira tam misto file:- ( _________________ ...ano,začal jsem fotit,začal jsem studovat,mluvit tady slušně...
|
|
| nahoru |
|
 |
Jurass
(ban)
|
Zaslal: po listopad 08, 2004 10:26 am Předmět: |
|
|
| Miguelito napsal: | | Velke Tesco, vcera v jednu rano, asi pet kilo, vic mi do mrazaku nevleze, zabira tam misto file:- ( | za 89 prsíčka jo? jakto že to v té akci je za 119 Tak tam vyrazim za chvilu, ale jestli to tam nebude TAK SI MĚ NEPŘEJ ANI NA VÁNOCE V jednu ráno nakupovat, taky dobrej zapich když vezmu v potaz že už nechlastáš
|
|
| nahoru |
|
 |
zacatecn1k

|
Zaslal: po listopad 08, 2004 10:30 am Předmět: |
|
|
o tom ze nechlastal nic nerikal _________________ My girlfriend said I was a pedophile, I think it's a pretty big word for a 12 year old..
|
|
| nahoru |
|
 |
Miguelito

|
Zaslal: po listopad 08, 2004 10:34 am Předmět: |
|
|
LOL _________________ ...ano,začal jsem fotit,začal jsem studovat,mluvit tady slušně...
|
|
| nahoru |
|
 |
Jurass
(ban)
|
Zaslal: po listopad 08, 2004 10:35 am Předmět: |
|
|
| zacatecn1k napsal: | o tom ze nechlastal nic nerikal |
byl tam autem a je už dospělý, takže se předpokládá že neřídil pod vlivem
MImo to s alkoholem už není takový kamarád.....
|
|
| nahoru |
|
 |
Miguelito

|
Zaslal: po listopad 08, 2004 10:35 am Předmět: |
|
|
OT....
ridil MOOG:-) _________________ ...ano,začal jsem fotit,začal jsem studovat,mluvit tady slušně...
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po listopad 08, 2004 4:29 pm Předmět: |
|
|
.....razím do tesca.....snad tam na mě něco zbyde  ....bych chtěl vidět za 89 kč.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hack

|
Zaslal: po listopad 08, 2004 5:32 pm Předmět: |
|
|
Velký nákupy Makro, menší Interspar. Ale nákupy nesnášim. _________________ STOP AND SMELL THE AMMONIA!
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: po listopad 08, 2004 6:42 pm Předmět: |
|
|
v makru, beru tam kuřecí prsa, propásnul jsem akci 95/kg, tak jsem musel vzít 110/kg, byl jsem se zásobama na dně.
nesnáším nákupy, nejradší bych nakupoval na rok dopředu, takže maso beru po 16 kg kartonech.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|