Společenská témata ll.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 293, 294, 295 ... 426, 427, 428  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Společenská témata ll.  Úvodní stránka -> Události, komentáře... -> Společenská témata ll.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Mablung

PříspěvekZaslal: so květen 26, 2012 6:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jen tak pro zajímavost. Hledal jsem jeden let a narazil jsem na tuhle stránku sledující na mapš asi 60 % civilních dopravních letadel (70 % Evropa, 30 % USA). Je tam hezky vidět jak je nebe přecpané

http://www.flightradar24.com/
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mablung

PříspěvekZaslal: po květen 28, 2012 10:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Někdy se mi chce brečet nad právním podvědomím

Všimněte si věty v článku " ... a pokrátili jsme je minimálně na polovinu, aby to bylo snesitelné," uvedla ředitelka České protipirátské unie Markéta Prchalová"
Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/liberecky-pirat-dostal-za-linky-na-stahovani-filmu-podminku-plj-/krimi.aspx?c=A120528_1784433_liberec-zpravy_alh

Jak může něco takového napsat? Když vypočítám škodu, vypočítám jí objektivně. Mohu/měl bych zohlednit že zdaleka ne každý kdo si to stáhne, tak by si to ve stutečnosti koupil, ale to musím vyargumentovat a podložit. Ne "vypočítaná škoda se mi zdála moc velká, tak jsem jí zmenšila ..."
Bomberguy

PříspěvekZaslal: út květen 29, 2012 1:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

http://zpravy.idnes.cz/odmitl-podvadet-pri-rekonstrukci-bustehradu-rath-ho-vyhodil-p57-/domaci.aspx?c=A120528_212318_domaci_ert#utm_source=rss&utm_medium=feed&utm_campaign=zpravodaj&utm_content=main

Jak byste rozumně a reálně chtěli tohle potrestat?
Když se teď na mě z každé strany valí krabice vína plná peněz, tak nad tím občas přemýšlím. Nebo nedávno jakási paní starostka, která podobně okradla stát asi o dvacet melounů..
Netuším jak se takový případy řeší, jestli mu seberou to co nakradl (to co mu prokážou že nakradl) zbytek mu nechají, odsedí si tři roky a pude ven?

Myslím si že by všichni státní úředníci typu ratha, té starostky a podobně měli za tyhle činy nést plnou zodpovědnost a měli by jim vzít veškerý majetek, nebo alespoň několikanásobek toho co zpronevěřili (spoustu peněz maj vždycky ulitých jinde a pokud ne, jejich blbost) vězení bych jim snad ani nedával. řešil bych to brutálně velkou finanční ztrátou, v podstatě bych je poslal na dlažbu a ať si vybudují vše od píky. Věřím, že by se k podobnýmu řešení připojila spousta lidí, politiky a podobný by to silně demotivovalo k podobným prasárnám.. Vždyť jako hejtman a já nevím co vše zastává bere měsíčně přes 100 000, to je dost na to, aby nemusel být korupční..
Tuším že to končívá tak, že jim něco málo z toho co nakradli seberou, odsedí si dva tři roky ve vězení na pokoji s plazmou a tím to skončí..

Vzhledem k pramalé šanci korupci prokázat a potvrdit ...

Co na to říkáte vy?

Edit: moc mě pobavilo když Nečas do médií tvrdil, že všichni nejsou jako Rath! (asi se jich v naší posl. sněm. najde pár, kteří ještě nic nenakradli, asi neměli příležitost..)
Co se týče korupce, jsme na tom skoro nejhůř z celé evropy a líp na tom jsou i země jako Kuvait,Rwanda, Omán.. šílený
U.B0B

PříspěvekZaslal: út červen 05, 2012 3:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

John Chipsa

PříspěvekZaslal: st červen 06, 2012 10:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nevím, kam to dát :

http://www.novinky.cz/koktejl/269588-trener-zamerne-pribral-33-kilo-z-hory-sadla-si-opet-vypracoval-figuru-gladiatora.html

Jestli to tu bylo, tak sry... Docela dobrej a hlavně příklad pro ostatní
Kozlicek

PříspěvekZaslal: st červen 06, 2012 3:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://ekonomika.idnes.cz/prichazi-nizkonakladova-fitness-centra-f0n-/eko_euro.aspx?c=A120606_144303_eko_euro_neh

Diskuzní forum jako vždy kvalitka :D Top příspěvek:

"taky jsem ještě před rokem cvičíval jako blázen
několik let, týden jsem necvičil a byl jsem z toho na mrtvici.
Posilování je o ničem, akorát vám vybuduje svaly, ale ty jsou vám k ničemu, jsou jenom tak dobré na dělání dojmu na diskotéce ap.
Je to ztráta času, který vám utíká, místo přehnaného cvičení raději studujte, pracujte, věnujte se normálnímu životu.
Takovéto cvičení vede jenom k sexu. Nebudete šťastní.
Cvičení ano, ale s přesnou mírou, kdy si řeknete, toto už je moc, a jít od toho."
ygg

PříspěvekZaslal: st červen 06, 2012 5:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kydy v diskuzích mě netrápí, ale byl jste někdo v tom novém (???) FactoryPro? Cena je zajímavá, byť teda přes ten Cetelem je to slušná pakárna, a web vypadá slušně.
Mablung

PříspěvekZaslal: st červen 06, 2012 5:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Kydy v diskuzích mě netrápí, ale byl jste někdo v tom novém (???) FactoryPro? Cena je zajímavá, byť teda přes ten Cetelem je to slušná pakárna, a web vypadá slušně.

Byl jsem v něčem podobném v Anglii. Člověk si tam zacvičil jak potřeboval, ale max jednoruček 35 kg a kotouče se válely všude, protože lidi jsou bez dozoru prasata a neuklidí po sobě.
ygg

PříspěvekZaslal: st červen 06, 2012 6:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě spíš zajímalo jak moc se to změnilo, a v čem, oproti starému FactoryPro.
mysH

PříspěvekZaslal: čt červen 07, 2012 2:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

opet me malicko potesilo, ze nejvetsi debilove mozna nejsou u nas ..

http://www.novinky.cz/kultura/269809-deti-na-vsi-zpivaly-maminkam-lidovky-autorsky-svaz-po-nich-chce-poplatky.html

no i kdyz poplatek za vypnutou starou nefunkcni tv, ktera slouzi pouze jen jako dekorace tomu asi konkuruje vic nez dobre ..
Revin

PříspěvekZaslal: pá červen 08, 2012 7:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tyhle svazy na ochranu autorských děl jsou opravdu zlo v nejčistší podobě. A zákony jim většinou jen zametají cestu k dalším a dalším nesmyslným poplatkům.

Btw.: nemáš prosím někde odkaz na tu vypnutou nefunkční tv? To bych si docela přečetl
mysH

PříspěvekZaslal: pá červen 08, 2012 7:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Revin

PříspěvekZaslal: pá červen 08, 2012 10:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky, máš pravdu, mohl jsem si to najít sám, nějak mě to zrovna nenapadlo
Mablung

PříspěvekZaslal: so červen 09, 2012 8:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mysH napsal:
google it :) mozna od ty doby zmenili zakon, i kdyz kdo vi ..

http://zpravy.idnes.cz/podnikatelka-musi-platit-desetitisice-za-nefunkcni-televizor-v-kavarne-1o0-/krimi.aspx?c=A100818_191754_krimi_cen

Škoda že lidé s tímhle nechodí k ústavnímu soudu. Tam tyhle nesmysly opravují celkem často.
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: so červen 09, 2012 9:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud v zákoně stojí, že musíš platit i za nefunkční, musíš platit. Ale kdo je za tenhle nonsens zodpovědnej by si zasloužil uříznout koule a nacpat do huby. Panebože to je kocourkov.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Společenská témata ll. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 293, 294, 295 ... 426, 427, 428  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: