|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Frozz.

|
Zaslal: út červen 05, 2012 6:57 pm Předmět: |
|
|
Tohle jsem měl a už nikdy víc! Sladko-hořko-kyselá hnusná chuť, ne děkuju  . Ale příznivý účinky to jistě mít bude, mamka to třeba miluje .. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Luster

|
Zaslal: út červen 05, 2012 7:00 pm Předmět: |
|
|
Frozz: a nemel si nahodou nejakej shit? protoze me to teda hodne chutna  btw davam ji do tvarohu s jogurtem, takze krasne zmekne.. _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: út červen 05, 2012 7:21 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | ja ted na zkousku koupil kilovej pytel kustovnice a o vecerni prilohu mam na par dni postarano |
Ty to jíš jako přílohu?Mě to docela chutná ale tohle by mě nenapadlo.. Kolik toho sníš a k čemu si to dáváš?
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: út červen 05, 2012 7:28 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: st červen 06, 2012 7:15 pm Předmět: |
|
|
Datum:6.6.2012.........................................................................................Trénink: Doma......................................................................................Váha: 72,3kg
CROSSFIT
1) Military press - 8 sérií
3-3-3-3-3-3-3-3
(40,40,40,40,40,40,40,40)
2) 100 hang cleans [40kg] (turakame zmizni :D)
Triceps 4s
Břicho 4s
======================
Nějak mě poslední dobou opouští elán, snad je to jen dočasně..
Naposledy upravil Moocha dne pá červen 08, 2012 5:01 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: čt červen 07, 2012 7:03 pm Předmět: |
|
|
Datum:7.6.2012.........................................................................................Trénink: Doma......................................................................................Váha: 72,3kg
CROSSFIT
1) Do 300 kipping pullups
Result: Done.
======================
1) 15x10, 30x5
hůř roztrhaný ruce jsem ještě neměl..
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/550972_389403711107642_1532499830_n.jpg
ilustrační foto
Naposledy upravil Moocha dne pá červen 08, 2012 5:00 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt červen 07, 2012 7:06 pm Předmět: |
|
|
To je fotka skoro jak z rotten.com _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt červen 07, 2012 8:15 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | twl já se lekl, že to je tvoje |
ahaa to je ilustracni foto, tak to jooo, uz jsem myslel, ze ses takovej masochista :-) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: pá červen 08, 2012 5:00 pm Předmět: |
|
|
Datum:8.6.2012.........................................................................................Trénink: Venku......................................................................................Váha: 72,3kg
CROSSFIT
1) Rozběhání, pár kol
2) 3 kola
3x přemístění + výraz [40kg], přehodíš činku parťákovi, on udělá to samé a hodí ti ji zpět celé 3x (tzn. 9x)
200m běh
3) 5 kol
5x přemístění + výraz [40kg]
200m běh
4) 150 kliků (10x15)
5) Trénink techniky tlaků
======================
Po včerejšku první svalovice za hodně dlouhou dobu, dnešní trénink to dorazil, jel jsem to s kamarádem, konečně jsem si sehnal kámoše crossfiťáka.
Trénink nevypadá moc těžce, ale běhy mě ničí, takže mi to dalo krásně do těla.
A byla docela zábava táhnout činku na ovál, jak pat a mat s traverzou
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: so červen 09, 2012 3:58 pm Předmět: |
|
|
Datum:9.6.2012.........................................................................................Trénink: Doma......................................................................................Váha: 72,3kg
CROSSFIT
1) 15 minut překoky přes švihadlo - 1300 (šlo to zle)
2) 150 kliků (10x15)
======================
Váha klesla na 71,9, fakt už mě to štve.
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: so červen 09, 2012 5:28 pm Předmět: |
|
|
Není divu, že ti váha jde dolů. Při tvým energetickým výdeji, rychlému metabolismu a žraní málo sachrů se není čemu divit. Musíš přidat na žrádle. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so červen 09, 2012 5:33 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: |
Váha klesla na 71,9, fakt už mě to štve. |
Ach jo. Vis kolik lidi na svete vcetne me by tuhle vetu rado napsalo? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|