Po pul roce hubnuti

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Po pul roce hubnuti  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Po pul roce hubnuti
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Marcco

PříspěvekZaslal: st červen 06, 2012 9:53 am    Předmět: Po pul roce hubnuti Odpovědět s citátem

Je mi 20 let, ted vazim 110kg a merim 185cm. Za posledniho pul roku co sem zmenil jidelnicek/pohyb tak se mi podarilo zhubnout 11kg a zvetsit podil svalu/tuku v tele, ale posledni mesic uz to nejde tak jako na zacatcich. Na jidelnicek 5x denne jidlo sem si myslim zvykl a problem s tim nemam.

Chtel bych se hlavne zeptat jak skloubit aerobku + posilovani. Posledni 2 mesice sem po prichodu do posilovny hned skocil na crossovy trenazer a snazil se vydrzet 35-45minut. Pak 1 hodinu posilovani. Je to dobre takhle nebo to rozdelit na zacatek/konec ten trenazer?

Pouzivam protein (od scitectu) a kvuli nadvaze sem se bal abych si neodrovnal kolena atd a posledni mesic si kazde rano dam jeste sklenici Flexitu od Nutrendu. S poslednim nakupem proteinu sem si rikal ze zkusim Combat powder od MusclePharm, ktery tady lidi doporucuji a dali mi k tomu 2 vzorky Assaultu. Na zacatku sem byl skepticky a rikal sem si ze to neni nic pro me pri hubnuti, kdyz se sebe enchci delat kulturistu. Ale kdyz uz jsem to mel tak sem to zkusil. Zvladnul sem pak bez problemu na trenazeru byt i dyl a bez znamky unavy a celkove sem se citil energicteji.

Otazka je jeslti se takovy pripravek vubec hodi ke me, kdyz chci pokracovat v hubnuti. Nijak nepotrebuju anabolika atd, spis mi jde o to nakopnuti, jestli existuje neco co ma stejny ucinek bez tech anabolik.

Dekuju pripadne za jakekoli rady :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: st červen 06, 2012 10:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Aerobku - trenažer na konec, na začátek si dej jen tak 5-10 minut aby ses zahřál. Pak uvidíš jak t půjde, pokud budeš dál stagnovat, tak zkusit aerobku na styl HIIT, najdi si to na netu.
Luster

PříspěvekZaslal: st červen 06, 2012 10:07 am    Předmět: Re: Po pul roce hubnuti Odpovědět s citátem

Marcco napsal:
Chtel bych se hlavne zeptat jak skloubit aerobku + posilovani.

nejdriv posilovani a potom aerobka

Marcco napsal:

Otazka je jeslti se takovy pripravek vubec hodi ke me, kdyz chci pokracovat v hubnuti.

kdyz si tech par g cukru zapocitas normalne do jidelnicku (en. prijmu) a ses s nim schopnej odcvicit intenzivnejsi trenink, pak se hodi

Marcco napsal:

Nijak nepotrebuju anabolika atd, spis mi jde o to nakopnuti, jestli existuje neco co ma stejny ucinek bez tech anabolik

?? v assaultu AS opravdu nejsou, nebo netusim jak si tohle myslel..
Marcco

PříspěvekZaslal: st červen 06, 2012 10:19 am    Předmět: Re: Po pul roce hubnuti Odpovědět s citátem

Luster napsal:

Marcco napsal:

Nijak nepotrebuju anabolika atd, spis mi jde o to nakopnuti, jestli existuje neco co ma stejny ucinek bez tech anabolik

?? v assaultu AS opravdu nejsou, nebo netusim jak si tohle myslel..

Jelikoz ve vetsine obchodu patri do kategorie NO produktu/Anabolika tak sem si myslel ze nejake obsahuje. Co jsem koukal na slozeni tak primo zadne neobsahuje, ale nejsem v tom odbornik a mozna se to skryva v jejich patentovanych mixech.

Jinak sem rad ze sem napsal :) Ocividne sem trenazer jel spatne, diky!
Luster

PříspěvekZaslal: st červen 06, 2012 10:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

podivej se, co znamena slovo anabolicky - samo o sobe nema nic spolecnyho s AS a zakazanyma latkama..

takze opravdu zadne skryte zlo v assaultu a ani dalsich doplnich neni
Mictian

PříspěvekZaslal: st červen 06, 2012 3:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Z tohodle nemůžu :D Jednou jsem před klukama řekl, že si asi pořídím nějakej anabolizér a samořejmě na mě koukali jak z jara, co že to chci žrát. Teď už jim to člověk nevyvrátí. Ach ti laici. :D
Marcco

PříspěvekZaslal: st červen 06, 2012 8:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dekuji teda za objasneni :) Anabolika jsem myslel ty prirodni/legalni jeslti neobsahuje.

Jak uz jsem psal, ve vetsine eshopu prodavaji assault primo v kategorii anabolik (zkuste se schvalne podivat do par eshopu). Proto me to zmatlo.

Vsude co jsem hledal tak jsem moc negativnich informaci o nem nezjistil, vsude ho doporucuji. Je tu nahodou nekdo kdo by na nej mel i nejake to minus? :)
Mablung

PříspěvekZaslal: st červen 06, 2012 8:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Marcco napsal:
Dekuji teda za objasneni :) Anabolika jsem myslel ty prirodni/legalni jeslti neobsahuje.

Jak uz jsem psal, ve vetsine eshopu prodavaji assault primo v kategorii anabolik (zkuste se schvalne podivat do par eshopu). Proto me to zmatlo.

Vsude co jsem hledal tak jsem moc negativnich informaci o nem nezjistil, vsude ho doporucuji. Je tu nahodou nekdo kdo by na nej mel i nejake to minus? :)

Jsou na něj pouze dvě objektivní negativní informace
1) Není levný
2) Pro růst svalů ho nepotřebuješ
Marcco

PříspěvekZaslal: st červen 06, 2012 8:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:

Jsou na něj pouze dvě objektivní negativní informace
1) Není levný
2) Pro růst svalů ho nepotřebuješ

co sem to pocital tak davka by me vysla na 23kc (pri cene 720kc/736g), coz je +/- jako jedna davka proteinaku. Celkove uz je z toho pekna suma to jo, ale za ten kopanec to snad stoji :)

Diky za rady! Pri dalsim nakupu si jeden hodim do kosiku
Pavelito

PříspěvekZaslal: čt červen 07, 2012 11:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Assault je dobrej to jo, ale stejně tak na tebe může působit kvalitní presso, a kydž to půjde i bez Assaultu, tím líp ne?

Rychle na stránku:

Přejdi na: