|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Davesix

|
Zaslal: so červen 02, 2012 4:20 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | | Davesix napsal: | | Grimley napsal: | Myslíte, že je chytrý koupit si 5kg proteiňáku?:D Mám možnost koupit si za 2400 Scitec 100% whey protein červenej :)) (Kámoš co má posilku mi zapomněl objednat dvoukilovku a má jen 5ti kilový, tak mi udělal lepší cenu ) |
Ta cena na 5kg je fakt hodně dobrá, ale nikdy jsem ho neměl, takže to chce nejdřív zjistit zkušenosti od těch, co ho už měli |
No já beru dvoukilovky od Scitecu, je to kvalitní protein, chuťově je taky dobrje a v jedný dávce je i 4.5g BCAA, takže si myslím, že pohodička :)) |
Tak pokud si spokojenej, tak bych neváhal a hned to bral Parádní cena
|
|
| nahoru |
|
 |
TheCory
|
Zaslal: ne červen 03, 2012 5:51 pm Předmět: Protein z konopí |
|
|
Zdravím všechny. Má někdo z vás zkušenosti s konopným proteinem? Docela jsem o něm hodně četl, zajímala by mne ale osobní zkušenost. _________________ Každý nějak začínal.
|
|
| nahoru |
|
 |
Army

|
Zaslal: st červen 06, 2012 10:51 am Předmět: |
|
|
máte někdo zkušenosti s tímto proteinem? Gaspari MyoFusion PROBIOTIC
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: čt červen 07, 2012 12:13 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: čt červen 07, 2012 12:16 pm Předmět: |
|
|
Všechno bude......a na léto...csss parádní chuť _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: čt červen 07, 2012 12:32 pm Předmět: |
|
|
asi jo, kazdopadne ted sem hodne zvedavej na smores az tady bude _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt červen 07, 2012 12:41 pm Předmět: |
|
|
Uz jsem to tu nekde psal, smores je udajne jakasi americka taborova specialita marshmallow s oplatkem a cokoladou.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: čt červen 07, 2012 12:43 pm Předmět: |
|
|
a ja sem se snad ptal co to je? _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt červen 07, 2012 12:46 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | a ja sem se snad ptal co to je? |
Ne, ale informovanej byt muzes :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: čt červen 07, 2012 1:22 pm Předmět: |
|
|
nevíte o nějaké síti lékáren,kde prodávají proteinák? _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt červen 07, 2012 1:37 pm Předmět: |
|
|
| Pavelcb napsal: | | nevíte o nějaké síti lékáren,kde prodávají proteinák? |
Ne ze by mne po tom neco bylo, ale proc to? Co jsem kdy videl v lekarne, tak byl Promil (ted uz Prom-in), Nutrend nebo Aminostar a vetsinou za premrstene ceny. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: čt červen 07, 2012 4:21 pm Předmět: |
|
|
Dostal jsem kupony na 1200,- do lekaren. Tak to vypada na vitaminy  a proteinak necham na net _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: čt červen 07, 2012 4:40 pm Předmět: |
|
|
to už mě taky napadlo..no snad zbude i na ně buzno _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
Chuckis
|
Zaslal: so červen 09, 2012 8:09 pm Předmět: |
|
|
Chci se zeptat, dá se Combat Powder použít i na objemovku nebo je lepší ho schovat na pozděj, na rýsovačku ?
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|