Prosím o kontrolu jídeláku

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Prosím o kontrolu jídeláku  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Prosím o kontrolu jídeláku
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
vorlosup

PříspěvekZaslal: st červen 06, 2012 2:32 pm    Předmět: Prosím o kontrolu jídeláku Odpovědět s citátem

Je mi 17, mam teď 85 kg a měřím 180 cm. Posilovnu mam 4x týdně a jednou týdně kardio (fotbal). Jídelníček je snad objemovka
Snídaně: 4 vejce, 120 g ovesných vloček s 250ml mléka
Svačina: většinou 3x tyčinka maxi nuta
Před tréninkem: 125g rýže/těstoviny s 175g kuřete
Po tréninku: koktejl 80g ganier, 40g protein 80
Skoro večeře: 125g rýže/těstoviny/brambory s kuřetem/tuňákem/hověžím/vepřovým
Před spaním: vanička nízkotučnýho tvarohu 250g

V netréninkový dny mam místo koktejlu: 125g rýže/těstoviny/brambory s kuřetem/tuňákem/hověžím/vepřovým
A ke každýmu jídlu s masem zelenina podle sezony na zahrádce, nebo co je v zrovna doma
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Merrao

PříspěvekZaslal: st červen 06, 2012 5:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já nevidím problém. Kromě:

Pro svou subjektivitu bych jen ty tyčinky maxinuta zčásti nahradila ovocem kalorickým s ořechy.

Je si ten jídelák nezapomeň zpestřovat...jsou různé druhy příloh a občas bych bramborovou kaši "od maminky" nenahrzovala jen rýží :)
Také mléčné výrobky jako kefíry nebo i sýry je dobré zařazovat. pokud jsi v objemovce, tak nepohrdni dobrým hermelínem, nemusíš zlstávat jen u eidamu 30%...

\Takže na závěr jen tedy rozšířit trochu ty obzory v jídle...
xxsml

PříspěvekZaslal: st červen 06, 2012 5:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

3x Maxi Nuta mi nepřipadá jako plnohodnotná svačina. A kde je nějaké ovoce?? Btw pokud z mléka a vloček děláš kaši a nějak si jí ochutíš, ok, ale pokud to jen smícháš, tak ti to chutnat nebude. V objemu se nemusíš bát zařadit pečivo - spíš celozrrné nebo chleba s vyšším obsahm žitné mouky.
Grimley

PříspěvekZaslal: st červen 06, 2012 6:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

xxsml napsal:
3x Maxi Nuta mi nepřipadá jako plnohodnotná svačina. A kde je nějaké ovoce?? Btw pokud z mléka a vloček děláš kaši a nějak si jí ochutíš, ok, ale pokud to jen smícháš, tak ti to chutnat nebude. V objemu se nemusíš bát zařadit pečivo - spíš celozrrné nebo chleba s vyšším obsahm žitné mouky.

Já bych se celozrnnýho pečiva nebál ani v dietě :) a Ovoce tam rozhodně chybí + bych se nebál ani zeleniny :)) a maxinuty bych vyřadil úplně :)
vorlosup

PříspěvekZaslal: st červen 06, 2012 6:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky moc, jiný přílohy občas jim. Třeba cous cous, pohanku, luštěniny tak jednou za týden. Brambory na jinej způsob než vařený nebo pečený v troubě do mě nikdo nedostane. Ovoce a zeleninu jim, ale zapoměl jsem na to to tam napsat, zelenina ke každýmu "velkýmu" jídlu a ovoce občas ke svačině mám, ale tak jednou za 14 dní. Jinak jim ovoce většinou odpoledne. Snažim se ze zahrady, jinak co dá supermarket.... Teď to jsou třeba třešně a jahody (konečně začala sezona). Pečivo ke svačině občas jim taky, ale moc mi nejede a mam pocit, že mě nadjímá. Jinak vločky jen tim mlékem zaleju chvíli nechám a pak jim. Takle mi to chutná, ale třeba se mi to přejí, tak začnu vařit kaši. Mléčných výrobků se taky nebojim, po kefíru, podmáslí a acidu se můžu utlouct
Grimley

PříspěvekZaslal: st červen 06, 2012 6:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vorlosup napsal:
Díky moc, jiný přílohy občas jim. Třeba cous cous, pohanku, luštěniny tak jednou za týden. Brambory na jinej způsob než vařený nebo pečený v troubě do mě nikdo nedostane. Ovoce a zeleninu jim, ale zapoměl jsem na to to tam napsat, zelenina ke každýmu "velkýmu" jídlu a ovoce občas ke svačině mám, ale tak jednou za 14 dní. Jinak jim ovoce většinou odpoledne. Snažim se ze zahrady, jinak co dá supermarket.... Teď to jsou třeba třešně a jahody (konečně začala sezona). Pečivo ke svačině občas jim taky, ale moc mi nejede a mam pocit, že mě nadjímá. Jinak vločky jen tim mlékem zaleju chvíli nechám a pak jim. Takle mi to chutná, ale třeba se mi to přejí, tak začnu vařit kaši. Mléčných výrobků se taky nebojim, po kefíru, podmáslí a acidu se můžu utlouct

Neber to jako rejpání, ale nadjímání bych chtěl vidět
vorlosup

PříspěvekZaslal: st červen 06, 2012 7:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:

Neber to jako rejpání, ale nadjímání bych chtěl vidět

Já mam takovej pocit prostě, že pak prdim, jak řidič kamionu Ono mi moc pečivo ani nejede, ale jednou za čas si ho dám

Rychle na stránku:

Přejdi na: