|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
vorlosup
|
Zaslal: st červen 06, 2012 2:32 pm Předmět: Prosím o kontrolu jídeláku |
|
|
Je mi 17, mam teď 85 kg a měřím 180 cm. Posilovnu mam 4x týdně a jednou týdně kardio (fotbal). Jídelníček je snad objemovka
Snídaně: 4 vejce, 120 g ovesných vloček s 250ml mléka
Svačina: většinou 3x tyčinka maxi nuta
Před tréninkem: 125g rýže/těstoviny s 175g kuřete
Po tréninku: koktejl 80g ganier, 40g protein 80
Skoro večeře: 125g rýže/těstoviny/brambory s kuřetem/tuňákem/hověžím/vepřovým
Před spaním: vanička nízkotučnýho tvarohu 250g
V netréninkový dny mam místo koktejlu: 125g rýže/těstoviny/brambory s kuřetem/tuňákem/hověžím/vepřovým
A ke každýmu jídlu s masem zelenina podle sezony na zahrádce, nebo co je v zrovna doma
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Merrao

|
Zaslal: st červen 06, 2012 5:19 pm Předmět: |
|
|
Já nevidím problém. Kromě:
Pro svou subjektivitu bych jen ty tyčinky maxinuta zčásti nahradila ovocem kalorickým s ořechy.
Je si ten jídelák nezapomeň zpestřovat...jsou různé druhy příloh a občas bych bramborovou kaši "od maminky" nenahrzovala jen rýží :)
Také mléčné výrobky jako kefíry nebo i sýry je dobré zařazovat. pokud jsi v objemovce, tak nepohrdni dobrým hermelínem, nemusíš zlstávat jen u eidamu 30%...
\Takže na závěr jen tedy rozšířit trochu ty obzory v jídle...
|
|
| nahoru |
|
 |
xxsml
|
Zaslal: st červen 06, 2012 5:59 pm Předmět: |
|
|
3x Maxi Nuta mi nepřipadá jako plnohodnotná svačina. A kde je nějaké ovoce?? Btw pokud z mléka a vloček děláš kaši a nějak si jí ochutíš, ok, ale pokud to jen smícháš, tak ti to chutnat nebude. V objemu se nemusíš bát zařadit pečivo - spíš celozrrné nebo chleba s vyšším obsahm žitné mouky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: st červen 06, 2012 6:03 pm Předmět: |
|
|
| xxsml napsal: | | 3x Maxi Nuta mi nepřipadá jako plnohodnotná svačina. A kde je nějaké ovoce?? Btw pokud z mléka a vloček děláš kaši a nějak si jí ochutíš, ok, ale pokud to jen smícháš, tak ti to chutnat nebude. V objemu se nemusíš bát zařadit pečivo - spíš celozrrné nebo chleba s vyšším obsahm žitné mouky. |
Já bych se celozrnnýho pečiva nebál ani v dietě :) a Ovoce tam rozhodně chybí + bych se nebál ani zeleniny :)) a maxinuty bych vyřadil úplně :) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
vorlosup
|
Zaslal: st červen 06, 2012 6:48 pm Předmět: |
|
|
Díky moc, jiný přílohy občas jim. Třeba cous cous, pohanku, luštěniny tak jednou za týden. Brambory na jinej způsob než vařený nebo pečený v troubě do mě nikdo nedostane.  Ovoce a zeleninu jim, ale zapoměl jsem na to to tam napsat, zelenina ke každýmu "velkýmu" jídlu a ovoce občas ke svačině mám, ale tak jednou za 14 dní. Jinak jim ovoce většinou odpoledne. Snažim se ze zahrady, jinak co dá supermarket.... Teď to jsou třeba třešně a jahody (konečně začala sezona). Pečivo ke svačině občas jim taky, ale moc mi nejede a mam pocit, že mě nadjímá. Jinak vločky jen tim mlékem zaleju chvíli nechám a pak jim. Takle mi to chutná, ale třeba se mi to přejí, tak začnu vařit kaši. Mléčných výrobků se taky nebojim, po kefíru, podmáslí a acidu se můžu utlouct
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: st červen 06, 2012 6:50 pm Předmět: |
|
|
| vorlosup napsal: | Díky moc, jiný přílohy občas jim. Třeba cous cous, pohanku, luštěniny tak jednou za týden. Brambory na jinej způsob než vařený nebo pečený v troubě do mě nikdo nedostane. Ovoce a zeleninu jim, ale zapoměl jsem na to to tam napsat, zelenina ke každýmu "velkýmu" jídlu a ovoce občas ke svačině mám, ale tak jednou za 14 dní. Jinak jim ovoce většinou odpoledne. Snažim se ze zahrady, jinak co dá supermarket.... Teď to jsou třeba třešně a jahody (konečně začala sezona). Pečivo ke svačině občas jim taky, ale moc mi nejede a mam pocit, že mě nadjímá. Jinak vločky jen tim mlékem zaleju chvíli nechám a pak jim. Takle mi to chutná, ale třeba se mi to přejí, tak začnu vařit kaši. Mléčných výrobků se taky nebojim, po kefíru, podmáslí a acidu se můžu utlouct |
Neber to jako rejpání, ale nadjímání bych chtěl vidět _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
vorlosup
|
Zaslal: st červen 06, 2012 7:02 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: |
Neber to jako rejpání, ale nadjímání bych chtěl vidět |
Já mam takovej pocit prostě, že pak prdim, jak řidič kamionu Ono mi moc pečivo ani nejede, ale jednou za čas si ho dám
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|