|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Actory
|
Zaslal: ne červen 03, 2012 12:33 pm Předmět: Pravá strana těla |
|
|
Zdravím,
mám problém s pravou stranou těla. Nepodařilo se mi nic najít o tom, tak píši sem. Pro jistotu je mi 17 let, 172 cm, 69 kg. K tomu problému, celá pravá strana těla je méně vyvinutá, ovšem až trocha na trapéz a paži to moc vidět nejde, ovšem pravý prsní sval mě trápí. Je o hodně menší než ten levý (jde to na první pohled vidět i ze předu), což by zas tolik nevadilo, jenže jaksi pravá strana břicha je taková "vypouklejší". Zkoušel sem asi 2 týdny méně jíst, abych si zmenšil obsah žaludku, což pomohlo, ale jen u levé strany, která vypadala dobře, ovšem ta pravá byla pořád taková větší. Už nevím co s tím, asi vím, poradili byste mi nějakou objemovku, se zaměřením na prsa, jenže tu si nemůžu moc dovolit, jak finančně, tak časově. Chvíli jsem posiloval (fakt chvíli, nabral jsem 3 kg), ale teď dělám box a spíš bych se chtěl vyrýsovat, tam se mi objem momentálně nehodí. Jenže si myslím, že když se vyrýsuji, tak pořád bude pravé prso měnší a při pohledu z profilu na pravou stranu to vypadá blbě : ( . Moc prosím o radu, nebo mi ta "pořádná" dieta a rýsování pomůže? Já už nevím co s tím : ( . Děkuji za každou radu. Pokud by to bylo vhodné, můžu dodat nějaké fotky.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne červen 03, 2012 1:07 pm Předmět: Re: Pravá strana těla |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Actory
|
Zaslal: út červen 05, 2012 4:46 pm Předmět: |
|
|
Snad nevadí, že takle pozdě, měl sem problém s počítačem. Tedy nevím, na fotce to tolik vidět nejde jako ve skutečnosti, ale tak myslím že rozdíl tam je
Pohled z levé strany: imageshack.us/photo/my-images/210/65763974.jpg/
Pohled z pravé strany: imageshack.us/photo/my-images/20/84722939.jpg/
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: út červen 05, 2012 4:48 pm Předmět: |
|
|
Z těch fotek si mylsím, že to je spíš tvůj subjektivní problém... není tam výraznej rozdíl dle mýho názoru :)) já mám třeba taky pravou půlku mírně "větší" :)) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út červen 05, 2012 5:19 pm Předmět: |
|
|
chtělo by to trošku kvalitnější fotky, ze kterejch je aspon něco poznat...
|
|
| nahoru |
|
 |
honzaj95

|
Zaslal: út červen 05, 2012 9:22 pm Předmět: |
|
|
já měl podobnej problém ( biceps, prsa, bricho ) a většinu jsem srovnal větší váhou na slabší sval a menší na silnější, akorád břicho mě pořád trápí. přip. si přidej sérii (nebo 2) jen na slabší stranu
|
|
| nahoru |
|
 |
Actory
|
Zaslal: st červen 06, 2012 7:51 pm Předmět: |
|
|
Fotky lepší nebudou, nemám kabel k foťáku. Jinak ok, s těma sériama to zkusím. Jinak díky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mictian
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|