|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Gustlek
|
Zaslal: čt červen 07, 2012 10:33 pm Předmět: Prázdniny |
|
|
Jak všichni víme prázdniny se blíží a s tím i hromada dovolených a jiných aktivit. A proto se vás chci zeptat, jak vy trénujete, když jste třeba někde u moře/někde, kde není posilovna?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: čt červen 07, 2012 10:39 pm Předmět: |
|
|
Zamysli se nad tim, co je to dovolena. Kdyz trenuji po cely rok, tak nevidim zadny duvod, proc trenovat na dovolene. To uz mne pripada tak trochu jako magorismus. Kdyz uz se chces ale nejakym zpusobem udrzovat i tam, tak samozrejme vyuzit vlastni vahu tela, s tou toho jde udelat spousta. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Gustlek
|
Zaslal: čt červen 07, 2012 10:47 pm Předmět: |
|
|
No nemyslím si, že je magirismus, pokud se chci udržet. Přecijenom například já jedu na 3 týdny pryč a myslím si, že by mi to dost zasáhlo do výkonu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt červen 07, 2012 10:51 pm Předmět: |
|
|
No dobre, magorismus by to byl, kdyby sis s sebou vezl pixlu proteinu a BCAAcek a 4x tydne chodil do hoteloveho fitka :)
Jak rikam, cviky s vlastni vahou tela by mely stacit, preci jen je to kua dovolena ne? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt červen 07, 2012 10:53 pm Předmět: |
|
|
běh, kolo, plavání, beachvolejbal, tenis ..mám pokračovat? _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|