tablet

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - tablet  Úvodní stránka -> Ostatní -> tablet
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: po únor 13, 2012 5:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CZEBLADE napsal:
jaky mas net do notasu?... jaj mam net jen v mobilu od Vodafonu za tech tusim 150 Kc.. rychlost na mobil staci, jen by nemusel byt ten fup limit. Taky bych sehnal neco lepsiho. A ta cena kolem 5+ tisic je lepsi netbook? Ja bych chtel word, powerpoint a excel a takova ta klasika co vyuzije student na VS ( i hry)

ja si ted koupil Packard Bell DOT_ SE/W-245 a nemuzu si vynachvalit, maly a skladny, vydrz velka, a nebyl drahy
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st červen 06, 2012 8:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jaká je v současnosti nejlepší volba, pokud si chci koupit tablet? Cena tak do 15 tis. kč ( cca). Měl by mít GPS. Pokud se z toho bude dát volat, tak jen dobře. Výdrž baterie nad 8 hod. a měl by být jeden z nejrychlejších ( jsem málo trpělivý a některé pomalejší mobily to mají se mnou těžké:o)

Chci to na čtení souborů ve wordu, občas nějakou hudbu nebo film. Případně el. knihu. + samozřejmě net.

Jak se na tabletu píše ? ( stejně pitomě jako na dotykovém telefonu? )

Jakou úhlopříčku byste zvolili?
Poznám rozdíl mezi 1 a 1,4 GHz?

Děkuji moc. V tomto se příliš nevyznám.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st červen 06, 2012 8:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá červen 08, 2012 8:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ještě mě napadlo,
používáte někdo tablet jako diář nebo zápisník?

Narazil jsem na toto:

http://shop.lenovo.com/cz/cs/products/tablets/thinkpad/thinkpad-tablet/

Jsem příznivcem thinkpadů a toto vypadá, že by to kromě zábavy mohlo sloužit jako diář, zápisník...prostě dvě věci, co bych mohl tímto zrušit - resp. nahradit.

Poradíte?
Roumec

PříspěvekZaslal: pá červen 08, 2012 8:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

http://aukro.cz/nejlepsi-7-tablet-ips-lcd-ainol-novo-aurora-i2381932406.html levny, rychly, funkcni a i kdyby to melo do dvou let vybouchnout, tak ti to za ty prachy nemusi byt lito, ja kupoval sve mame na prohlizeni internetu slabsi verzi a je super, svizny a tak. A na platformu android sezenes software na cokoliv, sam mam v telefonu perfektni programy na agendu synchronizovany s google apps (kalendar, ukoly, fotky..)
A: zvedal jsem nohy ve visu a pritahoval kolena na jact-packu a narostl mi zevni sikmy sval brisni a vypadam jako presipaci hodiny
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá červen 08, 2012 9:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Děkuji za odkaz. Vypadá to dle recenzí slušně. Jen to nemá GPS, kterou občas potřebuji. Zatím řeším navigaci v městech v autě i mimo něj garminem v režimu chodec, kdy mi autonavigce vydrží nějakou tu hodinu. takto bych se mohl zbavit i navigace. Tj. mít internet - google maps a gps čip.

Zatím se mi zdá dobrý ten dříve postovaný 7 palcový samsung. Funguje jako telefon ( tedy další zařízení co bych s sebou nemusel tahat). a je slušně vybavený. Jen za tu cenu bych měl notebook.

Všude s sebou tahám notebook, telefon, navigaci, poznámkové bloky. Ten notebook třeba jen na otevření nějakých souborů typu excel nebo word. Většinou nic moc extra venku netvořím. Tj. pokud bych mohl nechat ta 4 kg vč. brašny doma a mít 350 g placku v kapse, tak bych byl spokojen.

S tím, že v práci mám jakoby stolní počítač:o))...další notebook a doma pracuji na 12 palcovém thinkpadu.

Nemám chytrý telefon, takže ten samsung by mohl nahradit i tento - pokud bych ho měl třeba někdy kupovat.

No - fakt nevím.
John Chipsa

PříspěvekZaslal: pá červen 08, 2012 9:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mám tento a 100% spokojenost, mám ho teda jen na doma + nějakou tu cestu, nemá 3G, což mě nevádí, jedu jen na wifi. Výdrž dobrá. Píše se dobře, běhá plynule.

http://www.mall.cz/tablety-9/samsung-galaxy-tab-8-9-p7310-16gb-wifi-cerny
Roumec

PříspěvekZaslal: pá červen 08, 2012 9:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

HTC ONE X
A: zvedal jsem nohy ve visu a pritahoval kolena na jact-packu a narostl mi zevni sikmy sval brisni a vypadam jako presipaci hodiny
John Chipsa

PříspěvekZaslal: pá červen 08, 2012 9:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To rovnou může zvolit Galaxy Tab Podle mě, pokud by jsi chtěl tablet jako i rovnou telefon - nedělej to.. Je to velký a držet to u ucha? No nevim...
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá červen 08, 2012 9:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

John Chipsa napsal:
To rovnou může zvolit Galaxy Tab Podle mě, pokud by jsi chtěl tablet jako i rovnou telefon - nedělej to.. Je to velký a držet to u ucha? No nevim...
I ten 7 palcový? No , nahoře jsem odkazoval na samsung galaxy tab 6800 7 palcový.

Třeba nexus a tak 6800ka mi zase nepřijdou tak extra rozdílné co se velikosti týká. Ale přiznávám, že v této oblasti tápu.

Taky jsem si říkal, že bych tablet využil i jinak - máme malou dcerku, takže než najdu někde kameru nebo foťák, tak je někdy pozdě. To je taky drobnost, která by mě potěšila. Samsungy nahrávají video i fotí obstojně...jako momentky.
John Chipsa

PříspěvekZaslal: pá červen 08, 2012 9:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
John Chipsa napsal:
I ten 7 palcový? No , nahoře jsem odkazoval na samsung galaxy tab 6800 7 palcový.

Sry, myslel jsem Galaxy note ( ten je, ale 5palcovej ) SAmozřejmě Galaxy tam je i 7 i 8,9 10,1 a mám pocit i 12

Fotky ten můj dělá strašný, oproti telefonu ( Samsung SII ) tam jsou naprosto šukézní i video je super v HD. Ten tablet ( nevím, jak jiné ) dělá děsný videa i fotky...
John Chipsa

PříspěvekZaslal: pá červen 08, 2012 9:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

John Chipsa napsal:
Deadlift napsal:
John Chipsa napsal:

Sry, myslel jsem Galaxy note ( ten je, ale 5palcovej ) SAmozřejmě Galaxy tam je i 7 i 8,9 10,1 a mám pocit i 12

Fotky ten můj dělá strašný, oproti telefonu ( Samsung SII ) tam jsou naprosto šukézní i video je super v HD. Ten tablet ( nevím, jak jiné ) dělá děsný videa i fotky...

Je velkej iten 7 palcák. Někam si zajdi a mrkni.... Electroworld třeba...
elrubio

PříspěvekZaslal: pá červen 08, 2012 9:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

na telefonování je to velký.. mě vadí i můj Nexus :)

Jinak co se týče tabletu, přestože jsem Androidí, tak iPad je opravdu špička (fotky, video, rychlost).

Jinak asi počkám na Google tablet (asi ho bude dělat taky Samsung)

I am the Viking!

http://www.facebook.com/pages/Fitness-models-galleries/125473037559547
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá červen 08, 2012 10:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No, jenže ipad má naprosto debilní možnost importu dat do přístroje přes nějakou aplikaci. Nemá žádný port ( jsem v práci a někdo mi dá flashku nebo sd s fotkama a jsem v prdeli). V tom se mi líbí lenovo. Má to usb a čtečku karet - pro mě důležité.

Asi doma jeden ipad bude, ale ne pro mě - pro dceru přítelkyně. Na zábavu asi bezkonkurenční, ale nouzově z toho nezavoláš jako ze samsungu a data tam nenacpeš tak elegantně ú nemluvě o šifrování dokumentů) jako z Lenova.

Když se tak na to dívám. Ideální řešení asi neexistuje.

Když budu mít něco, co mě zbaví diáře, poznámkového bloku ( ocr v lenovo), navigace a bude v tom wifi a net, optimálně se SIM 3G... a úplně nejlíp k tomu nebudu muset tahat brašnu, pouzdro...cokoliv ( prostě něco co vejde do kapsy od saka), byl bych max. spokojený.

U samsungu se mi nelíbí jediná věc a to ty porty. Kdyby bylo lenovo menší, tak neváhám ani minutu.
John Chipsa

PříspěvekZaslal: pá červen 08, 2012 10:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
No, jenže ipad má naprosto debilní možnost importu dat do přístroje přes nějakou aplikaci. Nemá žádný port ( jsem v práci a někdo mi dá flashku nebo sd s fotkama a jsem v prdeli). V tom se mi líbí lenovo. Má to usb a čtečku karet - pro mě důležité.

Asi doma jeden ipad bude, ale ne pro mě - pro dceru přítelkyně. Na zábavu asi bezkonkurenční, ale nouzově z toho nezavoláš jako ze samsungu a data tam nenacpeš tak elegantně ú nemluvě o šifrování dokumentů) jako z Lenova.

Když se tak na to dívám. Ideální řešení asi neexistuje.

Když budu mít něco, co mě zbaví diáře, poznámkového bloku ( ocr v lenovo), navigace a bude v tom wifi a net, optimálně se SIM 3G... a úplně nejlíp k tomu nebudu muset tahat brašnu, pouzdro...cokoliv ( prostě něco co vejde do kapsy od saka), byl bych max. spokojený.

U samsungu se mi nelíbí jediná věc a to ty porty. Kdyby bylo lenovo menší, tak neváhám ani minutu.

kup redukci na USB k samsungu a jedeš ( cca 350kč myslím )

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - tablet Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: