|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
70mMyW!53
|
Zaslal: pá červen 08, 2012 8:12 am Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | | a google tiez nepoznas tommy? je to druhy diel stvrtej serie s nazvom Home |
no hej, ja to hledal ale nenasel, jaks to nasel? tvle
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Petey

|
Zaslal: pá červen 08, 2012 8:12 am Předmět: |
|
|
som proste boss _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: pá červen 08, 2012 8:14 am Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | som proste boss |
no ne, ja nevedel co do googlu napsat, zkousel sem x files zombie, x files 3 brothers zombie, akta x zombie,... ale nic sem nenasel, cos tam napsal ty?
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: pá červen 08, 2012 8:18 am Předmět: |
|
|
stacilo dat x files a 3 brothers, v tom dieli ziadne zombie neboli  oni boli len deformovani incestom _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá červen 08, 2012 8:29 am Předmět: |
|
|
Tú časť si pamätám, bratia Peacokovci, uff, ešte tá hudba keď im hrala v tom obstarožnom kabriu, mal som tiež dosť, vôbec nejedna časť aktov X bol pekný závar. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: pá červen 08, 2012 8:40 am Předmět: |
|
|
Dobre bude se na to asi podivat az vecer co
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: pá červen 08, 2012 8:50 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: pá červen 08, 2012 10:14 pm Předmět: |
|
|
http://www.csfd.cz/film/291673-kral-z-ostrova-bastoy/ - stoji za pozornost, 7,5/10
http://www.csfd.cz/film/309347-acab-all-cops-are-bastards/ - vubec mi to nesedlo (mozna momentalni naladou), ale neda se rict, ze by to byl spatnej film, 6/10
http://www.csfd.cz/film/271399-moje-letni-prazdniny/ - tohle me hodne bavilo, zadnej slozitej film, ale jako celek fakt povedeny, 8/10
http://www.csfd.cz/film/247090-iron-sky/ - totalni brak, ale obcas sem se zasmal, 3,5/10 _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: so červen 09, 2012 9:33 am Předmět: |
|
|
Prometeus. Vypnite mozog a funguje to :) potencial bol ale este vacsi
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: so červen 09, 2012 9:37 am Předmět: |
|
|
| seeya napsal: | | Prometeus. Vypnite mozog a funguje to :) potencial bol ale este vacsi |
Vcera sem na nem byl a dobra sracka. Zaslouzi si tak 40% a to mam jeste zavreny obe oci. Plny nelogicnosti od prvni do posledni minuty.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: so červen 09, 2012 10:33 am Předmět: |
|
|
Mě se naopak Prometheus hodně líbil.
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: so červen 09, 2012 11:15 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: so červen 09, 2012 11:25 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | Mě se naopak Prometheus hodně líbil. |
Ted to nemyslim nijak utocne, ale ten film se muze libit maximalne nekomu, kdo nevidel vetrelce a jde tam opravdu jen kvuli tomu, aby si ten film uzil. Jinak je to naprosta slatanina a nechapu, jak to mohl nekdo vypustit na svet.
SPOILER
Napriklad jak jsou v tom podzemi, tak ten jeden vedec se proste rozhodne ze odejde, druhej se k nemu prida a pak se ztrati? Zvlast, kdyz ten jeden je uplnej expert pres kameny atd?
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: ne červen 10, 2012 1:57 pm Předmět: |
|
|
| cocman napsal: | | Gohan napsal: | | Mě se naopak Prometheus hodně líbil. |
Ted to nemyslim nijak utocne, ale ten film se muze libit maximalne nekomu, kdo nevidel vetrelce a jde tam opravdu jen kvuli tomu, aby si ten film uzil. Jinak je to naprosta slatanina a nechapu, jak to mohl nekdo vypustit na svet.
SPOILER
Napriklad jak jsou v tom podzemi, tak ten jeden vedec se proste rozhodne ze odejde, druhej se k nemu prida a pak se ztrati? Zvlast, kdyz ten jeden je uplnej expert pres kameny atd? |
Já jsem vetřelce viděl a přesto se mi film líbil. To že se ztratí geolog který má za úkol mapování terénu se mi taky moc nelíbilo, ale rozhodně mi to nepokazilo celkový dojem filmu.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|