Chtěl bych se na něco zeptat, viděl jsem, že se tu bavíte a používáte stevii jako sladidlo. Já doteď používal sacharin (tekutej), ale někde jsem četl, že stevie je zdravější. Zkoušel jsem ji shánět, ale nějak jsem nikde neobstál. Nevíte, kde můžu koupit takovej sáček jako má tady ten týpek v 1:00 čase v tomto videu? Díky...
Chtěl bych se na něco zeptat, viděl jsem, že se tu bavíte a používáte stevii jako sladidlo. Já doteď používal sacharin (tekutej), ale někde jsem četl, že stevie je zdravější. Zkoušel jsem ji shánět, ale nějak jsem nikde neobstál. Nevíte, kde můžu koupit takovej sáček jako má tady ten týpek v 1:00 čase v tomto videu? Díky...
Já kupuju stévii normálně ve zdravé výživě (tekutou, ale mají i práškovou), ale má svou specifickou chuť, takže do něčeho se moc nehodí, třeba do kávy
_________________ Rozum a chtíč nemohou být v opozici natrvalo (Sigmund Freud).
hele ja to náhodou googloval! akorát sem nikde v ČR nenarazil na to balení jak má ten borec v tom videu a něco podobného jsem hledal teď jsem v kauflandu viděl prodávat tabletky, ale raději bych přímo prášek a nebo jak píše Tracey tak tekutou stevii, zkusím se teda poptat v té zdravé výživě přes týden. Díky
chci se zeptat na tipy do čeho stevii dávat a do čeho ne - jak bylo psáno do kafe je to humus, v čaji mi taky nejede, v tvarohu jí nerozpustim.. (mam tabletovou)
Spameřiii , dávejte radši fotky než že se tu budete bavit o stevii.
Steaky z mečouna, bramborová kaše s bylinkama ze zahrádky, chřest, kvalitní šunka, cibulka:
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Ani ne.. s tímhle mi ale dost pomáhala mamka, protože jsem se bál, že se mi ten steak nepovede, přeci jen, není to nic levného. 1kg vyšlo na cca 450Kč po slevě z Makra.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru