Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 627, 628, 629 ... 878, 879, 880  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...  Úvodní stránka -> Ostatní -> Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Draper

PříspěvekZaslal: út červen 12, 2012 4:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:
Poman napsal:
5 let na lékařské fakultě za mnou a je z toho Mgr. Poman

Tak si to nakonec dal jo? Tyve, jak ses to stihl naučit za těch pár dní, to mi řekni. Nebyla tam nějaká krabička od vína komisi?
Gratulace.

A to pry jeste po vecerech chodil za babama, jak se mne porad chlubil, ale mozna to byla jen nejaka prakticka cast pripravy na statnice
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Poman

PříspěvekZaslal: út červen 12, 2012 4:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:
Poman napsal:
5 let na lékařské fakultě za mnou a je z toho Mgr. Poman

Tak si to nakonec dal jo? Tyve, jak ses to stihl naučit za těch pár dní, to mi řekni. Nebyla tam nějaká krabička od vína komisi?
Gratulace.

Díky:)

No tak snad bych to už měl umět když v tom jsem tak dlouho...naučit se ty kecy bylo třeba a pak logika,zkušenosti a zkušenosti. Nakonec A-A-B-B celkové skore ze všech částí:)

No...a víš že budu Oktopusy? Se nedoplatíte.

Jsi nešel do posilovny kůli mě jo? No tak to je pocta teda:) A přece nebudu trčet doma když jsou ohnostroje, další ohnostroje, akce v Metru, akce v Karibiku no ne?
Draper

PříspěvekZaslal: st červen 13, 2012 10:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak pekne jednoho po druhym a poradne to tu vycistit.... http://www.novinky.cz/domaci/270337-policie-zada-o-vydani-poslankyne-vlasty-parkanove.html
Zacharo

PříspěvekZaslal: st červen 13, 2012 2:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Udělal mi radost včerejší výlet do Wroclawi. Krásné město, perfektní dopravní dostupnost, nádherné historické centrum (momentálně upravené pro fanoušky) a pak ten stadion... Sice mi už v 7. minutě začal odcházet hlas a dnes skoro nemůžu mluvit, ale jel bych znova

ČEŠI DO TOHO!

MICHAL BÍLEK!

MILAN BAROŠ!
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: st červen 13, 2012 2:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No Baroš ale trága teda.
YUD

PříspěvekZaslal: st červen 13, 2012 2:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:
No Baroš ale trága teda.

Zacharo je absolutní optimista, to nepochopíš
Bomberguy

PříspěvekZaslal: st červen 13, 2012 2:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chlapi.. Ten přístup fanoušků k Barošovi..
Ten kluk tam maká, bojuje, snaží se. Je to náš nejzkušenější a nejlepší útočník, ale podle mě se nehodí do našeho herního projevu. Necid i Pekhart mi tam sedí víc, Baroš je spíš do kombinace a po zemi a my tam potřebujeme někoho kdo je schopnej dát góla hlavou a stahovat nákopy..

Pobavilo mě:
My zatím nevíme, čeho se obvinění přesně týká. Pokud jde o nákup letounů CASA, to bylo vládní rozhodnutí. Pokud tedy chce policie stíhat Vlastu Parkanovou, měla by obvinit i celou tehdejší vládu, například Mirka Topolánka, Martina Bursíka, Miroslava Kalouska, ale i další ministry," uvedl šéf poslaneckého klubu TOP 09 Petr Gazdík.
Snad toto zbožné přání Gazdíkovi vyjde! :D
Zacharo

PříspěvekZaslal: st červen 13, 2012 7:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

YUD napsal:

Proč optimista? Na vlastní oči jsem viděl, jak Baroš dřel. Napadal, chodil do soubojů, při každé vhodné příležitosti nabíhal. Když lidi na něj pískali, styděl jsem se. To stejné na začátku utkání, když 2x vypískali Bílka. Holt se na stadionu opět projevilo, že většina českého národa je inteligenčně v průměru až podprůměru.
cipinek

PříspěvekZaslal: st červen 13, 2012 7:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zacharo napsal:
YUD napsal:

Proč optimista? Na vlastní oči jsem viděl, jak Baroš dřel. Napadal, chodil do soubojů, při každé vhodné příležitosti nabíhal. Když lidi na něj pískali, styděl jsem se. To stejné na začátku utkání, když 2x vypískali Bílka. Holt se na stadionu opět projevilo, že většina českého národa je inteligenčně v průměru až podprůměru.

to je blbost, potom by to ten inteligentní zbytek od podprůměru do průměru nezachránil...
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st červen 13, 2012 7:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já mám Baroše moc rád. Ale pokud hráč spaluje šance, kterejch má i tak málo, tak nemá hrát v základu. Milan by byl skvělej žolík, přišel by v 65. minutě a možná by i někomu utekl
Mablung

PříspěvekZaslal: st červen 13, 2012 7:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zacharo napsal:
YUD napsal:

Proč optimista? Na vlastní oči jsem viděl, jak Baroš dřel. Napadal, chodil do soubojů, při každé vhodné příležitosti nabíhal. Když lidi na něj pískali, styděl jsem se. To stejné na začátku utkání, když 2x vypískali Bílka. Holt se na stadionu opět projevilo, že většina českého národa je inteligenčně v průměru až podprůměru .

Hlavně že ty patříš do nadprůměru
Zkus se zamyslet nad tím proč lidé pískají na Bílka. Nelíbí se mi že pískají na Baroše, ale k pískotu na Bílka bych se přidal
Zacharo

PříspěvekZaslal: st červen 13, 2012 8:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:

Zkus se zamyslet nad tím proč lidé pískají na Bílka. Nelíbí se mi že pískají na Baroše, ale k pískotu na Bílka bych se přidal

Snažím se inteligentně chovat, proto nepískám na lidi, které osobně neznám a kteří mi nic neprovedli. Je to totiž jen sport. Každý, kdo na stadionu před hymnou na Bílka zapískal, je u mě hňup. Klidně si to někam zapiš.
Mablung

PříspěvekZaslal: st červen 13, 2012 10:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zacharo napsal:
Mablung napsal:

Snažím se inteligentně chovat, proto nepískám na lidi, které osobně neznám a kteří mi nic neprovedli. Je to totiž jen sport. Každý, kdo na stadionu před hymnou na Bílka zapískal, je u mě hňup. Klidně si to někam zapiš.

Právě že to je sport. Sport na amatérské úrovni je o vyblbnutí. Ale ne vrcholový. Vrcholový sport je, stejně jako politika, vedení války jiným způsobem. Je tam mnoho nenávisti, emocí, agresivity, rivality, ... . Nemusí se ti to líbit, ale nemá cenu na to nadávat. Chyba není ve fanoušcích, ale v tvé neznalosti psychologie a sociologie. Ne, nemám nějak hluboké znalosti v těchto oborech, ale i povrchní znalosti stačí k tomu až člověk pochopil a nepovažoval někoho za hňupa zbytečně.
Izman

PříspěvekZaslal: čt červen 14, 2012 4:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vcera jsem prestehoval pritelku sem do Brna Juchu
Judson

PříspěvekZaslal: čt červen 14, 2012 5:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Izman napsal:
Vcera jsem prestehoval pritelku sem do Brna Juchu

Uvidime co budes rikat za mesic

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 627, 628, 629 ... 878, 879, 880  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: