|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: st červen 13, 2012 10:46 am Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | Drape vdaka za info o stave tvojho zažívania, presne toto som potreboval vedieť |
Turakame prosimte, napsal jsem jen, ze jsem si procistil streva a to hlavne proto, ze je to vyborna vec, kterou by mel obcas delat kazdy, tak nevim co mas za problem. Nikdo te nenuti to cist. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
Mandle

|
Zaslal: st červen 13, 2012 11:50 am Předmět: |
|
|
K tomu veslu - veslaři mají dost výrazný spodní záda (to bude tím jakoby dotáhnutím do mírného záklonu) a zapojuje se hodně core, záda a nohy a vlastně celé tělo i hodně vnitřní svaly
Jo a je to dobře vidět u Dalibora Hájka. Veslaři mají na spodní části zad úplně boule...
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
Crewe

|
Zaslal: st červen 13, 2012 6:52 pm Předmět: |
|
|
Zdar. Chtěl bych se tě zeptat, čím si teď pročišťuješ ty střeva? Chodíš 3x denně. - Co bych za to dal. Chodím sotva jednou denně a někdy ani to ne. Potřebuju spíš něco, co by mi celkově ty střeva drželo v pohybu a pravidelnosti. Se stravou by to problém být neměl.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st červen 13, 2012 6:58 pm Předmět: |
|
|
| Crewe napsal: | | Zdar. Chtěl bych se tě zeptat, čím si teď pročišťuješ ty střeva? Chodíš 3x denně. - Co bych za to dal. Chodím sotva jednou denně a někdy ani to ne. Potřebuju spíš něco, co by mi celkově ty střeva drželo v pohybu a pravidelnosti. |
Jim strasne moc zeleniny, coz mne zajistuje onu castou frekvenci, jednou za cas cca 1x za 3 mesice si uvarim 1-2 poradne davky senesoveho caje http://www.docsimon.cz/zbozi/leros-senna-list-40g coz me krasne procisti. Tohle ale neni tvuj pripad a rozhodne se to nema pit pravidelne a zvykat si na to. Davam to jen opravdu narazove v ramci celkoveho vysisteni. Ty bys spise mel poresit tu stravu a pridat na vlaknine, mozna i mas malo tuku a spatny pitny rezim. Muzes zkusit i psyllium jako extra zdroj vlakniny. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: st červen 13, 2012 7:00 pm Předmět: |
|
|
| Crewe napsal: | | Zdar. Chtěl bych se tě zeptat, čím si teď pročišťuješ ty střeva? |
Takovou tou štětkou co maj kominíci do komínu
Promiň Drape že ti to tu spamuju
|
|
| nahoru |
|
 |
Crewe

|
Zaslal: st červen 13, 2012 7:05 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Crewe napsal: | | Zdar. Chtěl bych se tě zeptat, čím si teď pročišťuješ ty střeva? Chodíš 3x denně. - Co bych za to dal. Chodím sotva jednou denně a někdy ani to ne. Potřebuju spíš něco, co by mi celkově ty střeva drželo v pohybu a pravidelnosti. |
Jim strasne moc zeleniny, coz mne zajistuje onu castou frekvenci, jednou za cas cca 1x za 3 mesice si uvarim 1-2 poradne davky senesoveho caje http://www.docsimon.cz/zbozi/leros-senna-list-40g coz me krasne procisti. Tohle ale neni tvuj pripad a rozhodne se to nema pit pravidelne a zvykat si na to. Davam to jen opravdu narazove v ramci celkoveho vysisteni. Ty bys spise mel poresit tu stravu a pridat na vlaknine, mozna i mas malo tuku a spatny pitny rezim. Muzes zkusit i psyllium jako extra zdroj vlakniny. |
Díky za radu. Pitný režim je v pohodě (tak 4-6l vody), ale o těch tucích vím, těch mám fakt málo. I když ve dni s málo sachrama kotlím trošku olívače. Zkusím pak ještě to psyllium. Maj tady u nás v kamenným obchodě a ještě dostanu 20 % slevu. Tak uvidíme.
|
|
| nahoru |
|
 |
Max H.
|
Zaslal: čt červen 14, 2012 7:44 am Předmět: |
|
|
[/quote]Turakame prosimte, napsal jsem jen, ze jsem si procistil streva a to hlavne proto, ze je to vyborna vec, kterou by mel obcas delat kazdy, tak nevim co mas za problem. Nikdo te nenuti to cist.[/quote]
Vzhledem k tomu, že je ČR na prvním místě ve výskytu rakoviny tlustého střeva, tak je celkem opodstatnělé se o ta střeva trochu starat. Dostatek vlákniny ať už ze stravy nebo dodávaný např. formou Psyllia je dobrá prevence. A jednou za čas pročistit střeva výše uvedeným čajem taky určitě nezaškodí. Použití Senného listu jednou za čas mi už kdysi dávno doporučoval děda. Podle mě to dává smysl.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt červen 14, 2012 7:56 am Předmět: |
|
|
Ja to mam take od sveho dedy, i kdyz on uz ten sennes pije kazde rano misto kafe
Ja uz to praktikuji asi 2 roky, jak jsem psal jednou za cca ctvrt roku nebo dle potreby a kdyz pominu tu celkovou ulevu, tak muzu rict, ze me po takovem procisteni nasledujicich nekolik dni i mnohem lepe travi a jak vime, tak traveni ma hodne co docineni s celkovym fyzickym stavem, takze se to pozitivne projevuje i takto.
Pokud ma nekdo nejaky specialni vyzivovy plan jako treba vetsina lidi tady na foru, konkretne zvyseny prijem bilkovin a casto i celkovy prijem jidla, tak se to v tech strevem musi zakonite usazovat a hnit to tam, proto je dobre se jednou za cas vyplachnout. Klystyr by byl asi lepsi, ten chci take zkusit. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
lamice27

|
Zaslal: čt červen 14, 2012 3:03 pm Předmět: |
|
|
Me dost pomaha dat nekdy 24hod pauzu od jidla a na to procisteni je to bezva vec
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
Zaslal: čt červen 14, 2012 3:10 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Ja to mam take od sveho dedy, i kdyz on uz ten sennes pije kazde rano misto kafe
Ja uz to praktikuji asi 2 roky, jak jsem psal jednou za cca ctvrt roku nebo dle potreby a kdyz pominu tu celkovou ulevu, tak muzu rict, ze me po takovem procisteni nasledujicich nekolik dni i mnohem lepe travi a jak vime, tak traveni ma hodne co docineni s celkovym fyzickym stavem, takze se to pozitivne projevuje i takto.
Pokud ma nekdo nejaky specialni vyzivovy plan jako treba vetsina lidi tady na foru, konkretne zvyseny prijem bilkovin a casto i celkovy prijem jidla, tak se to v tech strevem musi zakonite usazovat a hnit to tam, proto je dobre se jednou za cas vyplachnout. Klystyr by byl asi lepsi, ten chci take zkusit. |
Normální lidi (až na specifické výjimky) si do prdele nic necpou - ani klystýr. Lepší než senna a podobné záležitosti je nastudovat si jógový výplach trávicího traktu slanou vodou (může to být i zeleninový osolený vývar). Vrchem se to leje a spodem vypouští. Kontraindikací je minimum.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: čt červen 14, 2012 3:20 pm Předmět: |
|
|
Drejprde, ty s tvojí konzumací zeleniny jsi asi poslední na planetě kdo by měl řešit pseudočištění střev :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt červen 14, 2012 3:29 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | | Drejprde, ty s tvojí konzumací zeleniny jsi asi poslední na planetě kdo by měl řešit pseudočištění střev :) |
Ale prosimte... i presto, ze jim hodne zeleniny a stolici mam velmi castou je v tech strevech plno bordelu a jinych usazenin a jednou za cas si je trochu proplachnout (at uz teda mene setrne, jak to delam ja a nebo asi setrneji, co tu psal kid) neni na skodu. Ta uleva je opravdu znatelna, jenze tobe je zbytecne neco rikat, kdyz vse hned odsuzujes, aniz by sis to vyzkousel. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: čt červen 14, 2012 3:39 pm Předmět: |
|
|
mate to tazke no. Ja ked zacnem zrat ako koleman (dost casto), okamzite sa mi pokazi zaludok a nastupuje niciva sracka ktora ma zbavi tych +2 krvopotne nabratych kil. Nemusim riesit psilium, zeleninu a iny detox hehe
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|