Divnej Drejprd

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 224, 225, 226, 227  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Divnej Drejprd
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Draper

PříspěvekZaslal: st červen 13, 2012 10:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
Drape vdaka za info o stave tvojho zažívania, presne toto som potreboval vedieť

Turakame prosimte, napsal jsem jen, ze jsem si procistil streva a to hlavne proto, ze je to vyborna vec, kterou by mel obcas delat kazdy, tak nevim co mas za problem. Nikdo te nenuti to cist.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Luster

PříspěvekZaslal: st červen 13, 2012 11:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ty vole 3-4x denne chodit srat by me fakt bavilo ja du skoro vzdycky jenom jednou rano a to mi staci, konec fekalniho tematu, asi
Mandle

PříspěvekZaslal: st červen 13, 2012 11:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

K tomu veslu - veslaři mají dost výrazný spodní záda (to bude tím jakoby dotáhnutím do mírného záklonu) a zapojuje se hodně core, záda a nohy a vlastně celé tělo i hodně vnitřní svaly
Jo a je to dobře vidět u Dalibora Hájka. Veslaři mají na spodní části zad úplně boule...
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: st červen 13, 2012 3:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Drapere, měl ses stran pročišťování ozvat dřív. Minulej týden jsme odčervovali kočky, moh ses stavit na obohacenou konzervu. Zesral by ses jako zvíře a určitě si pak připadal v nirváně zažívací prázdnoty
Crewe

PříspěvekZaslal: st červen 13, 2012 6:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdar. Chtěl bych se tě zeptat, čím si teď pročišťuješ ty střeva? Chodíš 3x denně. - Co bych za to dal. Chodím sotva jednou denně a někdy ani to ne. Potřebuju spíš něco, co by mi celkově ty střeva drželo v pohybu a pravidelnosti. Se stravou by to problém být neměl.
Draper

PříspěvekZaslal: st červen 13, 2012 6:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Crewe napsal:
Zdar. Chtěl bych se tě zeptat, čím si teď pročišťuješ ty střeva? Chodíš 3x denně. - Co bych za to dal. Chodím sotva jednou denně a někdy ani to ne. Potřebuju spíš něco, co by mi celkově ty střeva drželo v pohybu a pravidelnosti.

Jim strasne moc zeleniny, coz mne zajistuje onu castou frekvenci, jednou za cas cca 1x za 3 mesice si uvarim 1-2 poradne davky senesoveho caje http://www.docsimon.cz/zbozi/leros-senna-list-40g coz me krasne procisti. Tohle ale neni tvuj pripad a rozhodne se to nema pit pravidelne a zvykat si na to. Davam to jen opravdu narazove v ramci celkoveho vysisteni. Ty bys spise mel poresit tu stravu a pridat na vlaknine, mozna i mas malo tuku a spatny pitny rezim. Muzes zkusit i psyllium jako extra zdroj vlakniny.
Oddo

PříspěvekZaslal: st červen 13, 2012 7:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Crewe napsal:
Zdar. Chtěl bych se tě zeptat, čím si teď pročišťuješ ty střeva?

Takovou tou štětkou co maj kominíci do komínu
Promiň Drape že ti to tu spamuju
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Crewe

PříspěvekZaslal: st červen 13, 2012 7:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Crewe napsal:
Zdar. Chtěl bych se tě zeptat, čím si teď pročišťuješ ty střeva? Chodíš 3x denně. - Co bych za to dal. Chodím sotva jednou denně a někdy ani to ne. Potřebuju spíš něco, co by mi celkově ty střeva drželo v pohybu a pravidelnosti.

Jim strasne moc zeleniny, coz mne zajistuje onu castou frekvenci, jednou za cas cca 1x za 3 mesice si uvarim 1-2 poradne davky senesoveho caje http://www.docsimon.cz/zbozi/leros-senna-list-40g coz me krasne procisti. Tohle ale neni tvuj pripad a rozhodne se to nema pit pravidelne a zvykat si na to. Davam to jen opravdu narazove v ramci celkoveho vysisteni. Ty bys spise mel poresit tu stravu a pridat na vlaknine, mozna i mas malo tuku a spatny pitny rezim. Muzes zkusit i psyllium jako extra zdroj vlakniny.

Díky za radu. Pitný režim je v pohodě (tak 4-6l vody), ale o těch tucích vím, těch mám fakt málo. I když ve dni s málo sachrama kotlím trošku olívače. Zkusím pak ještě to psyllium. Maj tady u nás v kamenným obchodě a ještě dostanu 20 % slevu. Tak uvidíme.
Max H.

PříspěvekZaslal: čt červen 14, 2012 7:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

[/quote]Turakame prosimte, napsal jsem jen, ze jsem si procistil streva a to hlavne proto, ze je to vyborna vec, kterou by mel obcas delat kazdy, tak nevim co mas za problem. Nikdo te nenuti to cist.[/quote]

Vzhledem k tomu, že je ČR na prvním místě ve výskytu rakoviny tlustého střeva, tak je celkem opodstatnělé se o ta střeva trochu starat. Dostatek vlákniny ať už ze stravy nebo dodávaný např. formou Psyllia je dobrá prevence. A jednou za čas pročistit střeva výše uvedeným čajem taky určitě nezaškodí. Použití Senného listu jednou za čas mi už kdysi dávno doporučoval děda. Podle mě to dává smysl.
Draper

PříspěvekZaslal: čt červen 14, 2012 7:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja to mam take od sveho dedy, i kdyz on uz ten sennes pije kazde rano misto kafe
Ja uz to praktikuji asi 2 roky, jak jsem psal jednou za cca ctvrt roku nebo dle potreby a kdyz pominu tu celkovou ulevu, tak muzu rict, ze me po takovem procisteni nasledujicich nekolik dni i mnohem lepe travi a jak vime, tak traveni ma hodne co docineni s celkovym fyzickym stavem, takze se to pozitivne projevuje i takto.
Pokud ma nekdo nejaky specialni vyzivovy plan jako treba vetsina lidi tady na foru, konkretne zvyseny prijem bilkovin a casto i celkovy prijem jidla, tak se to v tech strevem musi zakonite usazovat a hnit to tam, proto je dobre se jednou za cas vyplachnout. Klystyr by byl asi lepsi, ten chci take zkusit.
lamice27

PříspěvekZaslal: čt červen 14, 2012 3:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Me dost pomaha dat nekdy 24hod pauzu od jidla a na to procisteni je to bezva vec
kid

PříspěvekZaslal: čt červen 14, 2012 3:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Ja to mam take od sveho dedy, i kdyz on uz ten sennes pije kazde rano misto kafe
Ja uz to praktikuji asi 2 roky, jak jsem psal jednou za cca ctvrt roku nebo dle potreby a kdyz pominu tu celkovou ulevu, tak muzu rict, ze me po takovem procisteni nasledujicich nekolik dni i mnohem lepe travi a jak vime, tak traveni ma hodne co docineni s celkovym fyzickym stavem, takze se to pozitivne projevuje i takto.
Pokud ma nekdo nejaky specialni vyzivovy plan jako treba vetsina lidi tady na foru, konkretne zvyseny prijem bilkovin a casto i celkovy prijem jidla, tak se to v tech strevem musi zakonite usazovat a hnit to tam, proto je dobre se jednou za cas vyplachnout. Klystyr by byl asi lepsi, ten chci take zkusit.

Normální lidi (až na specifické výjimky) si do prdele nic necpou - ani klystýr. Lepší než senna a podobné záležitosti je nastudovat si jógový výplach trávicího traktu slanou vodou (může to být i zeleninový osolený vývar). Vrchem se to leje a spodem vypouští. Kontraindikací je minimum.
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: čt červen 14, 2012 3:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Drejprde, ty s tvojí konzumací zeleniny jsi asi poslední na planetě kdo by měl řešit pseudočištění střev :)
Draper

PříspěvekZaslal: čt červen 14, 2012 3:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
Drejprde, ty s tvojí konzumací zeleniny jsi asi poslední na planetě kdo by měl řešit pseudočištění střev :)

Ale prosimte... i presto, ze jim hodne zeleniny a stolici mam velmi castou je v tech strevech plno bordelu a jinych usazenin a jednou za cas si je trochu proplachnout (at uz teda mene setrne, jak to delam ja a nebo asi setrneji, co tu psal kid) neni na skodu. Ta uleva je opravdu znatelna, jenze tobe je zbytecne neco rikat, kdyz vse hned odsuzujes, aniz by sis to vyzkousel.
seeya

PříspěvekZaslal: čt červen 14, 2012 3:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mate to tazke no. Ja ked zacnem zrat ako koleman (dost casto), okamzite sa mi pokazi zaludok a nastupuje niciva sracka ktora ma zbavi tych +2 krvopotne nabratych kil. Nemusim riesit psilium, zeleninu a iny detox hehe

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 224, 225, 226, 227  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: