Kardio

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Kardio  Úvodní stránka -> Trénink -> Kardio
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ab3th

PříspěvekZaslal: st červen 13, 2012 6:13 pm    Předmět: Kardio Odpovědět s citátem

Zdravím, začal jsem cvičit TBT- total body trenink a zařadil jsem do něj toto kardio:

Chci se zeptat jestli je vhodné cvičit ho každý den nebo jen ve dny volna?
Díky ;)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mick994

PříspěvekZaslal: st červen 13, 2012 8:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Promiň ale vždycky jak vidím na youtube nějaky video s nazvem abs shortcut tak se musím pousmát ...

K tomu videu. No ... na každý den to je celkem pořádny zahul na břicho ... jako každy ho cvičí jinak ( denně , ob den , jednou tydně ... v tom se hrabat nebudu každy ma svy metody) jako klidně podle něj jeď a když druhy den budeš cítit že něco není ok , tak uber , nebo si dej ob den pauzu.
Ale do normálního treningu zas nemusí byt tak špatný jako rozehřívačka tenhle kardio trening.
Stejně , ja jsem zastánce běhání. To je kardio k nezaplacení. Hlavně ještě ráno pěkně po probuzení na lačno.
ab3th

PříspěvekZaslal: čt červen 14, 2012 2:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já bych nejradši taky běhal.. Jenomže mám problémy se srdce (nedomykavost chlopně a šelest), které mi to nedovolí :/.. Proto davám přednost něčemu takovému. Jinak díky ;)

Rychle na stránku:

Přejdi na: