SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 68, 69, 70 ... 104, 105, 106  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...)  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Kampo

PříspěvekZaslal: pá duben 20, 2012 2:04 pm    Předmět: Re: L-carnitine Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
Kampo napsal:
Mablung napsal:
Kampo napsal:
Chcem vás poprosiť o radu. Potrebujem vedieť aký karnitin je účinnejší či vo forme tabliet alebo tekutý. Vďaka.
Btw: ak to tu už niekde je tak sorry ale nečítal som všetky strany.

Podle toho co u tebe způsobuje větší placebo efekt (to je asi tak jediné co dostaneš ze spalovače který trochu účinkuje myslím že na 5 % populace)

A môžeš mi prosím ťa poradiť niečo účinnejšie? Fakt sa v tom nevyznám, cena maximálne do 50 eur. Dík moc.

Co jsem tak sledoval, všechny legální spalovače mají buď minimální a nebo žádné účinky. Takže pokud chceš zhubnout, začni sportovat, starat se o stravu a zapomeň na zázraky které ti k hubnutí pomohou bezpracně.

Nie nie tak to nie je. Športujem každý deň, stravu som si upravil a osobne viem že za mesiac nemôžem chcieť zázraky len ide o to že meriam 180 cm a vážim 95kg (a nie len vo svaloch) a mám veľké problémy s kolenom, chodím po vyšetreniach všetko možné ale doktor mi povedal že mám čo najskôr schudnúť lebo na koleno je to veľká záťaž tak sa pýtam či nie je niečo čo mi k tomu dopomôže, urýchli to. Ale vďaka za radu aspoň nevyhodím peniaze zbytočne.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ripperr

PříspěvekZaslal: po červen 04, 2012 6:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dneska sa mi dostal do rúk tento spaľovač, ale nikde na internet som ho nenašiel, kde by sa predával. má niekto s týmto produktom skúsenosti? prípadne ho niekde videl? na nete je stacker 2, ale úplne iný ako složením aj obalom.

Draper

PříspěvekZaslal: po červen 04, 2012 6:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja jo, nekde jeste mozna vyhrabu zbytek. Zadne extra nakopnuti nebylo, ale docela pekne jsem po nem varil, snad jeste vic nez po jakemkoliv jinem spalovaci a potil jsem se jeste nez jsem se dotkl cinky (obvykle se zacinam potit zhruba u 2. serie )
Olafekk

PříspěvekZaslal: po červen 04, 2012 7:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já sem zakoupil COFFY od extrifitu a nemá to na mě teda vůbec žádnej účinek.. ani dyš beru dvojtý dávky než sou doporučený, na trojtý už kašlu, ale slušně vyhozený prachy :)
ripperr

PříspěvekZaslal: út červen 05, 2012 6:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Ja jo, nekde jeste mozna vyhrabu zbytek. Zadne extra nakopnuti nebylo, ale docela pekne jsem po nem varil, snad jeste vic nez po jakemkoliv jinem spalovaci a potil jsem se jeste nez jsem se dotkl cinky (obvykle se zacinam potit zhruba u 2. serie )

niečo podobné popisoval aj ten predajca, že je vysoko termonogénny spaľovač.. to som zvedavý, zoberiem na skúšku zajtra:)
Crewe

PříspěvekZaslal: po červen 11, 2012 2:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravím. Který myslíte, že z těchto 2 spalovačů bude účinější? Stravu a pohyb mám vyřešenej, chci jen zmaximalizovat svoje úsilí.
https://obchod.ronnie.cz/s-3352-7-phenyl-stack.html
https://obchod.ronnie.cz/s-3757-grenade-thermo-detonator.html
Máte někdo s nějakým z těchto 2 zkušenosti?
Díky za radu.
Greeg

PříspěvekZaslal: po červen 11, 2012 6:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Crewe napsal:
Zdravím. Který myslíte, že z těchto 2 spalovačů bude účinější? Stravu a pohyb mám vyřešenej, chci jen zmaximalizovat svoje úsilí.
https://obchod.ronnie.cz/s-3352-7-phenyl-stack.html
https://obchod.ronnie.cz/s-3757-grenade-thermo-detonator.html
Máte někdo s nějakým z těchto 2 zkušenosti?
Díky za radu.

všechno podle mě uplně k ničemu, pokud si chceš za 800 stovek koupit krabičku ve tvaru granátu tak možná. Granáta jsem měl ( ještě v začátcích kdy jsem byl blbej a kupoval všechno možný) a výsledek: 0 . Když se podíváš na složení tak poznáš že je to jeden velkej podvod. Když si koupíš zvlášt kofeinové tablety , green tee a taurin tak tě to vyjde levněji a můžeš si dávkovat aspon 4-6ti násobné množství které už začíná fungovat. Pokud chceš aby ti fungoval granát tak musíš brát 6 tablet denně .
dogeatdog

PříspěvekZaslal: po červen 11, 2012 6:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jediné, co na mě kdy opravdu zabralo, byl VPX Meltdown.. to byla šleha
Draper

PříspěvekZaslal: po červen 11, 2012 6:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdyz uz neco, tak celkem levna a ucinna kombinace kofein + synephrine
Crewe

PříspěvekZaslal: po červen 11, 2012 6:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Kdyz uz neco, tak celkem levna a ucinna kombinace kofein + synephrine

To na mě absolutně nefungovalo...
Takže koukám, že pořád nějakej pořádnej spalovač není. Tak to vidím asi, že místo spalovače vezmu o pixlu BCAA navíc. Asi udělám líp, co? :-X
spider1029

PříspěvekZaslal: čt červen 14, 2012 12:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kupil som si tento. Supol som 2 tabletky na zaciatok a celkom ma to zohrialo

nofear

PříspěvekZaslal: čt červen 14, 2012 1:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jaky potreningac byste doporucily ? cvicim pul roku 3x-4x tydne ... premyslim nad cytogenix cytocell nebo MP Re-Con, nejaky jiny,lepsi? pumpu planuju MP Assault, nebo Cellulor C4 Extreme...diky za rady
nEcro

PříspěvekZaslal: čt červen 14, 2012 1:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

spider1029 napsal:
Kupil som si tento. Supol som 2 tabletky na zaciatok a celkom ma to zohrialo

precti si neco o geraniu
spider1029

PříspěvekZaslal: čt červen 14, 2012 1:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Precital som si niekolko clankov o geraniu. Mohol by si zdielat svoje vedomosti nech som mudrejsi?
nEcro

PříspěvekZaslal: čt červen 14, 2012 2:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

spider1029 napsal:
Precital som si niekolko clankov o geraniu. Mohol by si zdielat svoje vedomosti nech som mudrejsi?

co vim tak je to navykova latka, a muscletech ji tam pridava protoze mu trochu stagnuji prodeje tak si chce udrzet stavajici zakazniky

treba takovy Jack3D je/byl kvuli geraiu zakazany.

kód:
na zahraničních stránkách se můžete dočíst, že Geranium se v Egyptě a Asii používalo jako narkotikum, které působilo proti nespavosti, stresu a nervozitě. Pokud se však dávkování neuhlídalo, docházelo k otravě, projevující se malátností, zmateností, nevolností, úzkostí a bolestmi hlavy. V extrémních situacich nastala silná otrava, která velmi často skončila smrtí.
 Neméně podstatnou záležitostí je i fakt, že Geranium působí na hladké svalstvo, tudíž úplně vyhnout by se mu měli lidé se srdečními potížemi, těhotné ženy a samozřejmě děti.
Thermogenic Active | Survival
Účinná kombinace synefrinu, kofeinu, L-karnitinu a dalších látek do redukce hmotnosti.
399 Kč
Agrezz ® | Extrifit
Maximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita!
699 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 68, 69, 70 ... 104, 105, 106  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: