To je sice hezký Drape, ale já nechci bejt čára ikdyž teda pravda je, že jsem měl i 77 a teď jsem při 72 o dost větší.. To ale pořád neznamená, že nejsem malej. Prostě začarovaný kruh Přidat na žrádle.. Asi si začnu vařit přílohy místo tastovýho chleba (to je kec, k tomu mě nikdo nedonutí :D)
Ono se to nějak samo srovná.. Snad.
Mám teď dost problém s dlaněmi, ty puchýře na nich se mi trhají a bojím se, aby se to nezanítilo, když už z toho občas teče krev, takže žádné shyby apod. Snad se to brzo zahojí.
Nějak mě ten trénink poslední dobou nejde, nevím proč. Co mě baví pořád jsou shyby, ale ty jaksi teď nejsou zrealizovatelné, snad se to spraví.
Nějak mě ten trénink poslední dobou nejde , nevím proč. Co mě baví pořád jsou shyby, ale ty jaksi teď nejsou zrealizovatelné, snad se to spraví
Jen nejde nebo nejde i nebavi? (ono jedno se asi odviji od druheho). U me ted jasne dominuje druhy pripad a nevim, co s tim. Vlastne vim, dat si par dni uplne volno, jedine mozne reseni, jenze....
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Za všechno můžeš ty, když jsi makal 50 dní vkuse, tak já jel taky bez přestávky, pak sis dal volno a jako naschvál jsem ho musel dát taky, pak tě to přestalo bavit a upnul ses na veslo a co se nestalo mě.. prostě máš na mě špatnej vliv
Nebaví mě to, nebaví. Přijdu k čince a nevím co cvičit. Prostě žádná fantazie, motivace a když mám nápad, tak ho kvůli těm svým strupíkům nemůžu zrealizovat To se musí zlepšit, nikdy jsem neměl takové výsledky jako s CF a budu se ho držet jako klíště.
======================
Celkem: 550 kliků, 340 skoků
Švihadlo jsem jel jen do sedmdesátky včetně. Sousedi s tím zase měli nějaký problém. Skáču tiše a na podložce, navíc ještě nebylo 10, takže vlastně žádná pravidla neporušuji, ne? (to není řečnická otázka, vážně mě to zajímá)
Jinak trénink docela nuda, u tohodle se nedá ani bejčit, prostě musím klikovat a mít pauzy takové, abych měl silově na další sérii.
Teď jsem koukal na video a Spealer tam říkal, že při přeskocích používá jenom zápěstí, právě aby si neunavil ramena.. Zkusil jsem to kroutit zápěstím a během 20ti přeskoků bylo neschopný pohybu :D
DU si zatím moc nedávám, sousedi mě na ně nenechají trénovat :D
Jen tak pro zajímavost, jestli máš nechuť dělat si přílohy, vyzkoušej kuskus. Já ho mám dnes poprvé v životě a už teď vím, že to budu střídat s rýží 1:1. Hotovo za 3 minuty!!!
_________________ When your mind will change, your body will be changed.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru