|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Draper

|
Zaslal: so červen 09, 2012 8:11 pm Předmět: |
|
|
| Chuckis napsal: | | Chci se zeptat, dá se Combat Powder použít i na objemovku nebo je lepší ho schovat na pozděj, na rýsovačku ? |
Zase dalsi, ktery nevi, co je to protein. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Onďa.
|
Zaslal: po červen 11, 2012 4:44 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem trošičku zklamaný nedávno se tu dal combat pořídit za 699 a nyní jsem požádal o lepší cenu než ukonkurence a bohužel mi lepší cena nemohla být nabídnuta tudíž 899. :/
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
Onďa.
|
Zaslal: po červen 11, 2012 5:21 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | | Onďa. napsal: | | Tak jsem trošičku zklamaný nedávno se tu dal combat pořídit za 699 a nyní jsem požádal o lepší cenu než ukonkurence a bohužel mi lepší cena nemohla být nabídnuta tudíž 899. :/ | musis napsat primo Ronniemu a pripojit srdcervouci pribeh |
až tak? já myslel že když je jinde cena lepší automaticky dorovnaj nebo daji nižší
|
|
| nahoru |
|
 |
John Chipsa

|
Zaslal: po červen 11, 2012 5:53 pm Předmět: |
|
|
| Onďa. napsal: | | Luster napsal: | | Onďa. napsal: | | Tak jsem trošičku zklamaný nedávno se tu dal combat pořídit za 699 a nyní jsem požádal o lepší cenu než ukonkurence a bohužel mi lepší cena nemohla být nabídnuta tudíž 899. :/ | musis napsat primo Ronniemu a pripojit srdcervouci pribeh |
až tak? já myslel že když je jinde cena lepší automaticky dorovnaj nebo daji nižší |
u mě to tak funguje naprosto bez problému....
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po červen 11, 2012 5:57 pm Předmět: |
|
|
U mě taky. Asi je v tvém případě problém v tom, že konkurenční web to má třeba v akci, nebo ve výprodeji, na to se nižší cena od ronnieho myslím nevztahuje. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
John Chipsa

|
Zaslal: po červen 11, 2012 5:59 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | U mě taky. Asi je v tvém případě problém v tom, že konkurenční web to má třeba v akci, nebo ve výprodeji, na to se nižší cena od ronnieho myslím nevztahuje. |
ano, máš pravdu
|
|
| nahoru |
|
 |
Onďa.
|
Zaslal: po červen 11, 2012 6:26 pm Předmět: |
|
|
Aha já si té akce nevšiml :) máš pravdu
|
|
| nahoru |
|
 |
Krieger
|
Zaslal: út červen 12, 2012 4:34 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Adam K
|
Zaslal: čt červen 14, 2012 6:35 pm Předmět: |
|
|
Chtěl bych se s vámi podělit o moje zkušenosti s proteiňáky, snad to někomu pomůže, aby neobjednal něco, co po tejdnu používání poletí ven:
Fitness Authority Whey Protein, čokoláda: ne moc výrazná krémová chuť, co se nepřejí, blbě se mi z něj nedělalo, z levnějších proteinů asi to nejlepší.
Syntrax Matrix čokoláda: Měl jsem dvě balení, poprvý mě ohromila plná čokoládová chuť, objednal jsem si jej znova a nějak se mi přejedl a časem se mi z něj dělalo dost blbě, celkově dost dráždil žaludek.
Optimum Nutrition Whey Gold Standart banán: Opravdu hnus, chutnal hrozně po mrkvi, koupil jsem 5kg pytel a litoval jsem. Žaludek ho ale celkem snášel.
Nutrend Whey Core, jahoda, malina a banán: největší hnus, co bych nepřál ani nejhoršímu nepříteli. Nejdřív jsem měl jahodu, byla dost hořká, chemická a nic moc, dělalo se mi z ní blbě. Zkusil jsem vzorek maliny a ten jakž takž šel, relativně osvěžující chemická chuť. Pak jsem z hlouposti objednal banán a to je peklo, mám ho už pár měsíců a asi poletí do popelnice.
Gaspari Myo Fusion, čokoláda, jahoda, cookies cream: absolutní vítěz. Čokoláda po namíchání s mlíkem chutná jako zmrzlina, jahoda to samý. Akorát jahodová příchuť je na mě moc výrazná a tolik mi nesedí. Teď jsem zkusil cookies and cream a paráda, výborná plná krémová chuť bez náznaku chemický pachutě, z chutě nic nevyčnívá a celkově chuť není nijak přehnaně výrazná, takže se určitě nepřejí.
Závěrem: cokoliv od Gaspari je chuťově parádní a žaludek to v pohodě snáší i při dávkování 4-5 dávek denně po dlouhou dobu. Naopak proteiny od Nutrendu jsou humus, nechápu tu jejich reklamu postavenou na výhře chuťovejch testů, to museli testovat někde ve vepříně.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne červen 17, 2012 6:25 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Závěrem: cokoliv od Gaspari je chuťově parádní a žaludek to v pohodě snáší i při dávkování 4-5 dávek denně po dlouhou dobu. Naopak proteiny od Nutrendu jsou humus, nechápu tu jejich reklamu postavenou na výhře chuťovejch testů, to museli testovat někde ve vepříně. |
Bohuzel ale pokud by ti slo o kvalitu a ne o chut a mel by sis vybrat mezi Gaspari (a ted myslim tema z Polska, co jsou tu na trhu ne origo z USA) a mezi treba tim Nutrendem, tak druhy zminovany by byl v tomto ohledu rozhodne lepsi koupe. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Adam K
|
Zaslal: ne červen 17, 2012 9:22 pm Předmět: |
|
|
Na etiketě pixly, kterou jsem zrovna teď načal, je uvedenej výrobce v USA. Nebo je i přes to možný, že je to z Polska? Jedná se o novou verzi Myo Fusion probiotic, tak je třeba možný, že tohle v Polsku ještě nedělaj.
V čem se jinak měří kvalita proteiňáků? Já myslim, že polská verze Myo Fusion by měla mít stejnej aminokyselinovej profil a výrobní technologie by měla bejt totožná s originálem. Je tu ještě nějakej jinej aspekt?
Jaká je rozumná volba, pokud dost řeším chuť ale zároveň mi jde o kvalitu, Weider, Muscle Pharm a Scitec?
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
|
| nahoru |
|
 |
Shalke
|
Zaslal: po červen 18, 2012 6:14 pm Předmět: Hodnocení proteinů |
|
|
To hodnocení proteinů na shopu je dobrá věc, ale trochu mi nesedí nestrannost této novinky. Například co se týče Lean Pro 8, není u něj ani jedno hodnocení, přestože je skoro každý týden v Top 5 nejprodávanějších proteinů. Je to náhoda, že všem se chce ohodnotit ostatní proteiny, ale tento konkrétně ne? Nerozumím tomu. Má někdo vysvětlení?
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|