PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 349, 350, 351 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
Draper

PříspěvekZaslal: so červen 09, 2012 8:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chuckis napsal:
Chci se zeptat, dá se Combat Powder použít i na objemovku nebo je lepší ho schovat na pozděj, na rýsovačku ?

Zase dalsi, ktery nevi, co je to protein.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Onďa.

PříspěvekZaslal: po červen 11, 2012 4:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem trošičku zklamaný nedávno se tu dal combat pořídit za 699 a nyní jsem požádal o lepší cenu než ukonkurence a bohužel mi lepší cena nemohla být nabídnuta tudíž 899. :/
Luster

PříspěvekZaslal: po červen 11, 2012 5:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Onďa. napsal:
Tak jsem trošičku zklamaný nedávno se tu dal combat pořídit za 699 a nyní jsem požádal o lepší cenu než ukonkurence a bohužel mi lepší cena nemohla být nabídnuta tudíž 899. :/
musis napsat primo Ronniemu a pripojit srdcervouci pribeh
Onďa.

PříspěvekZaslal: po červen 11, 2012 5:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
Onďa. napsal:

až tak? já myslel že když je jinde cena lepší automaticky dorovnaj nebo daji nižší
John Chipsa

PříspěvekZaslal: po červen 11, 2012 5:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Onďa. napsal:
Luster napsal:
Onďa. napsal:

až tak? já myslel že když je jinde cena lepší automaticky dorovnaj nebo daji nižší

u mě to tak funguje naprosto bez problému....
Frozz.

PříspěvekZaslal: po červen 11, 2012 5:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

U mě taky. Asi je v tvém případě problém v tom, že konkurenční web to má třeba v akci, nebo ve výprodeji, na to se nižší cena od ronnieho myslím nevztahuje.
John Chipsa

PříspěvekZaslal: po červen 11, 2012 5:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
U mě taky. Asi je v tvém případě problém v tom, že konkurenční web to má třeba v akci, nebo ve výprodeji, na to se nižší cena od ronnieho myslím nevztahuje.

ano, máš pravdu
Onďa.

PříspěvekZaslal: po červen 11, 2012 6:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Aha já si té akce nevšiml :) máš pravdu
Krieger

PříspěvekZaslal: út červen 12, 2012 4:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Onďa. napsal:
Luster napsal:
Onďa. napsal:

Podle mne se lepší cena odvíjí od tvé historie objednávek na ronnie.cz, čili pokud tady bereš často mohou si dovolit nabídnout ti lepší cenu.
Adam K

PříspěvekZaslal: čt červen 14, 2012 6:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chtěl bych se s vámi podělit o moje zkušenosti s proteiňáky, snad to někomu pomůže, aby neobjednal něco, co po tejdnu používání poletí ven:

Fitness Authority Whey Protein, čokoláda: ne moc výrazná krémová chuť, co se nepřejí, blbě se mi z něj nedělalo, z levnějších proteinů asi to nejlepší.

Syntrax Matrix čokoláda: Měl jsem dvě balení, poprvý mě ohromila plná čokoládová chuť, objednal jsem si jej znova a nějak se mi přejedl a časem se mi z něj dělalo dost blbě, celkově dost dráždil žaludek.

Optimum Nutrition Whey Gold Standart banán: Opravdu hnus, chutnal hrozně po mrkvi, koupil jsem 5kg pytel a litoval jsem. Žaludek ho ale celkem snášel.

Nutrend Whey Core, jahoda, malina a banán: největší hnus, co bych nepřál ani nejhoršímu nepříteli. Nejdřív jsem měl jahodu, byla dost hořká, chemická a nic moc, dělalo se mi z ní blbě. Zkusil jsem vzorek maliny a ten jakž takž šel, relativně osvěžující chemická chuť. Pak jsem z hlouposti objednal banán a to je peklo, mám ho už pár měsíců a asi poletí do popelnice.

Gaspari Myo Fusion, čokoláda, jahoda, cookies cream: absolutní vítěz. Čokoláda po namíchání s mlíkem chutná jako zmrzlina, jahoda to samý. Akorát jahodová příchuť je na mě moc výrazná a tolik mi nesedí. Teď jsem zkusil cookies and cream a paráda, výborná plná krémová chuť bez náznaku chemický pachutě, z chutě nic nevyčnívá a celkově chuť není nijak přehnaně výrazná, takže se určitě nepřejí.

Závěrem: cokoliv od Gaspari je chuťově parádní a žaludek to v pohodě snáší i při dávkování 4-5 dávek denně po dlouhou dobu. Naopak proteiny od Nutrendu jsou humus, nechápu tu jejich reklamu postavenou na výhře chuťovejch testů, to museli testovat někde ve vepříně.
Draper

PříspěvekZaslal: ne červen 17, 2012 6:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Závěrem: cokoliv od Gaspari je chuťově parádní a žaludek to v pohodě snáší i při dávkování 4-5 dávek denně po dlouhou dobu. Naopak proteiny od Nutrendu jsou humus, nechápu tu jejich reklamu postavenou na výhře chuťovejch testů, to museli testovat někde ve vepříně.

Bohuzel ale pokud by ti slo o kvalitu a ne o chut a mel by sis vybrat mezi Gaspari (a ted myslim tema z Polska, co jsou tu na trhu ne origo z USA) a mezi treba tim Nutrendem, tak druhy zminovany by byl v tomto ohledu rozhodne lepsi koupe.
Adam K

PříspěvekZaslal: ne červen 17, 2012 9:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na etiketě pixly, kterou jsem zrovna teď načal, je uvedenej výrobce v USA. Nebo je i přes to možný, že je to z Polska? Jedná se o novou verzi Myo Fusion probiotic, tak je třeba možný, že tohle v Polsku ještě nedělaj.

V čem se jinak měří kvalita proteiňáků? Já myslim, že polská verze Myo Fusion by měla mít stejnej aminokyselinovej profil a výrobní technologie by měla bejt totožná s originálem. Je tu ještě nějakej jinej aspekt?

Jaká je rozumná volba, pokud dost řeším chuť ale zároveň mi jde o kvalitu, Weider, Muscle Pharm a Scitec?
Davesix

PříspěvekZaslal: ne červen 17, 2012 9:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kamarád si nedávno objednal MyoFusion příchuť banán a říká, že větší chemickou sračku ještě neměl Tak nevím jak je to s tou příchutí u Gaspari
jari

PříspěvekZaslal: ne červen 17, 2012 10:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Adam K: Co se takhle kouknout na čárkovej kód?
Shalke

PříspěvekZaslal: po červen 18, 2012 6:14 pm    Předmět: Hodnocení proteinů Odpovědět s citátem

To hodnocení proteinů na shopu je dobrá věc, ale trochu mi nesedí nestrannost této novinky. Například co se týče Lean Pro 8, není u něj ani jedno hodnocení, přestože je skoro každý týden v Top 5 nejprodávanějších proteinů. Je to náhoda, že všem se chce ohodnotit ostatní proteiny, ale tento konkrétně ne? Nerozumím tomu. Má někdo vysvětlení?

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 349, 350, 351 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: