|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Izman
|
Zaslal: ne červen 17, 2012 9:19 pm Předmět: |
|
|
| RANDO napsal: | | guruhonza napsal: | | Ne, legpress ti neradím. Radím ti hackeny (hack squat), pokud chceš izolovat quadriceps. Ale je to stejně škodlivé pro kolena jako legpress a předkopávání. |
Takže tým chceš povedať, že klasické drepy sú najšetrnejšie ku kolenám ??? ... |
No rekl bych ze vsechno ve spojeni s koleny je humus (Drepy, Legpress, hacken...). To ze nekdo pouziva treba leg press na misto klasickych drepu s tim ze ho z legpresu neboli kolena je jen toho duvodu ma spatnou techniku drepu... (v mem okoli to delaji lide vetsinou proto ze drepnou treba jen s 50ti kg ale na lepgresu si masiruji ego 200 :))
Na jinem serveru je clanek o drepech, a jejich vlivu na kolena do googlu zadej "dřepy a kolena" a hned prvni odkaz
Jinak mozna je to jen subjektivni pocit ale me spojeni drepu a rotopredu docela prospiva a prdel se mi nezvetsuje
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne červen 17, 2012 9:20 pm Předmět: |
|
|
Ahoj RANDO.
Tak co, kdy se můžeme těšit na fotky? Už máš min. měsíc zpoždění :-).
Pokud nechceš, aby ti tak rostla prdel, nauč se přední dřepy. Jo, techniky jsou náročnější než zadní, ale i přes tvojí výšku se dají naučit, když je budeš trénovat. Jak se naučit jejich techniku? Dělat je každý trénink.
U předních dřepů se klade větší důraz na kvadricepsy, menší na hýždě.
Přední dřepy > izolované cviky na nohy.
Čus!
edit: hodně lidí necvičí přední dřepy, protože jsou prostě náročný. Nauč se je a uvidíš, jak ti pomůžou. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Foresten

|
|
| nahoru |
|
 |
PeterNu
|
Zaslal: po červen 18, 2012 2:31 pm Předmět: |
|
|
RADA NAD ZLATO "Ako sa naučíš techniku cviku ?" "Rob ho každý deň"
Vážne Frozz ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po červen 18, 2012 2:56 pm Předmět: |
|
|
| PeterNu napsal: | | RADA NAD ZLATO "Ako sa naučíš techniku cviku ?" "Rob ho každý deň" |
"Dělat je každý TRÉNINK ", což nemusí znamenat každý den - to je první věc.
Za druhé: ano, přesně tak. Jak jinak se je naučí? Když je budě dělat 1x za 14 dní?
Za třetí: opravdu si myslíš, že když se bude UČIT techniku, bude tam mít VYSOKÉ váhy? Ne, bude tam mít 20kg osu.
Takže pokud se chce naučit techniku přední dřepů, ať je trénuje každý trénink. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Vidlák
|
Zaslal: po červen 18, 2012 5:08 pm Předmět: |
|
|
Já nevím, třeba se pletu, ale můj typ je, že problém není na Randově zadku, ale v jeho hlavě.
Navíc by to nebyl první topic, kde mu někdo něco radil a stejně dělal všechno po svém.
Pokud Randovi křivdím tak se omlouvám, ale bez slibovaných fotek mě nepřesvědčí o tom, že má nadměrně svalnatou prdel, zatímco jiné partie asi nebudou nic extra, když je tak hrozně vysoký, že ani neudělá přední dřep a přitom má lehce přes 80kg.
Takže pokud Rando nepošleš fotky, nebudu ti věřit (což tě samozřejmě trápit nemusí). I když ty sám tomu věřit můžeš, protože když věříš tomu, že máš velkou prdel, tak to ještě neznamená, že to tak opravdu je. Takže do té doby mám pro tebe bohužel jen tyhle rady:
1. Zkus vyhledat radu odborníka (psychiatr).
2. Rozbij doma zrcadlo a přestaň se pořád sledovat.
3. Když tě tak přešly holky vyzkoušej homosexuální vztah, slyšel jsem, že to pomáhá na "ohoblování" zmiňované partie
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|