|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Stepartin FKF
|
Zaslal: so červen 09, 2012 8:52 am Předmět: 9/6/2012 |
|
|
45 minut crossběh - 2 min běh cca 70-75% max + 30 sec aktivita (kliky, dřepy, výpady)
Wendler deload press
5x 24kg
5x 30kg
5x 34kg
20 minut AMRAP
2x Wallclimb
2x TGU - levá (KB 24kg)
2x Wallclimb
2x TGU - pravá
...
nepočítal jsem kola, soustředil jsem se na techniku, především u TGU, protože jsem s hrůzou zjistli, že jsem ho dloooouuuuho nejel _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
Činky, běhání, švihadlo, kettlebells, TRX, medicinbal, aquahit, sandbag, plyometrie, síla, vytrvalost, rovnováha, flexibilita... KOMPLEXNOST.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Stepartin FKF
|
Zaslal: po červen 11, 2012 12:07 pm Předmět: 11/6/2012 |
|
|
Nečekaně mě postihlo zranění (sranda je, že při koučování skupinového tréninku a netuším co bylo příčinou ...) nějaký flexor kyčle, zatím blíže nespecifikováno, ještě jsem to neřešil se svým fyzioterapeutem.
Nicméně trénink vynechat nemůžu, takže ...
Wendler silový program zkusím pouze Benč a Press ve dnech kdy mají být (jestli to půjde)
SHYBY:
široké shyby 5x 1 minuta v každé minutě 5 shybů ve vestě 9kg
podhmatové shyby 5x 1 min. - " - bez vesty
jelikož i při sebemenším náznaku kopu se zranění ozývá, tak byly shyby extrémně poctivé (už jsem myslel, že takové ani neudělám .-))
Dole úplně vyvěsit a zastavit na 1-2 sec
RUČKOVÁNÍ
hrazda je dlouhá něco přes 5m
6x bez zátěže pauza cca 45 sec
2x ve vestě
VÝDRŽ VE VISU
nadhmat 2x, podhmat 2x
+ tah z ramen a lopatek, z úplného vyvěšení jsem se bez použití loktů vytahoval co nejvýš
P.S. hrazda je tzv. "FATTY & SKINNY" nerez tyč prům. 5 cm _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
Činky, běhání, švihadlo, kettlebells, TRX, medicinbal, aquahit, sandbag, plyometrie, síla, vytrvalost, rovnováha, flexibilita... KOMPLEXNOST.
|
|
| nahoru |
|
 |
Stepartin FKF
|
Zaslal: st červen 13, 2012 10:15 am Předmět: 12/6/2012 |
|
|
Stále zranění - jasná specifikace - natažený bedrokyčlostehenní sval ...
Takže Wendler benč (největší problém dělá si lehnout a se zvadnout z lavice)
70kg x5
82kg x5
92kg x11
Dipy v kruzích
1 minuta interval 5 op. s vestou 10kg
6 kol a 7 nedal
pak jsem pokračoval bez vesty, ale asi po 7 kolech mě to "přestalo bavit", protože jsem mohl furt stejně .-), tak jsem dal max s vestou a hned bez ní ... _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Stepartin FKF
|
Zaslal: pá červen 15, 2012 7:46 am Předmět: 15/6/2012 |
|
|
PO 2 DNECH VOLNA
Bedrokyčlostehenní se relativně uklidnil, takže lehký testovací trénink.
komplex s tyčí +10kg (celkem 22kg)
5x mrtvola+5x hang clean+5x front squat+5x push press+5x back squat+5x OHS
i při lehkých dřepech jsem cítil, že tam "něco je", takže
10x power clean 52kg
3kola
+5x 52kg Front Squat - nedalo mi to ..., bylo to lepší než s tou malou zátěží
No uvidíme, dnes opět fyzioterapie. _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: pá červen 15, 2012 9:10 am Předmět: |
|
|
Nechapu, jak jsi mohl dat v tom kvalifikacnim cviceni 10 kol a pak si jeste verit na 12. Ja dal necelych 8 a byl jsem na pokraji smrti  . A co vim, tak kluci v crossfitu praha se pohybujou zatim kolem 7mi, ale to to zatim nedelali ti nejlepsi.
|
|
| nahoru |
|
 |
Stepartin FKF
|
Zaslal: pá červen 15, 2012 12:00 pm Předmět: |
|
|
| cocman napsal: | Nechapu, jak jsi mohl dat v tom kvalifikacnim cviceni 10 kol a pak si jeste verit na 12. Ja dal necelych 8 a byl jsem na pokraji smrti . A co vim, tak kluci v crossfitu praha se pohybujou zatim kolem 7mi, ale to to zatim nedelali ti nejlepsi. |
No hele 10 + 14 op. (což je kousek od 11 kol .-)) a fakt to vidím na 12 nebo těsně pod. Pokud se dám do kupy ...
Kamarád David Egydy z CrossFit Ústí n. O. dal 11+1 ... _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Stepartin FKF
|
Zaslal: so červen 16, 2012 9:14 am Předmět: 16/6/2012 |
|
|
Wendler press
5x 40kg
5x 46kg
11x 52kg
15 minut volným tempem
5-7x push press jednoručkami - 5 shybů
PP 8-12-16-18-20-22-24-26kg
Cílem PP bylo najít "pozici činek" nekroutit ramena, lokty dopředu, ...
Je to holt úplně něco jiného než velká tyč. Silově to samozřejmě nebyla žádná dřina .-)
P.S. Bedrokyčlostehenní pořád musím šetřit ... _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: so červen 16, 2012 9:34 am Předmět: |
|
|
| Stepartin FKF napsal: | | cocman napsal: | Nechapu, jak jsi mohl dat v tom kvalifikacnim cviceni 10 kol a pak si jeste verit na 12. Ja dal necelych 8 a byl jsem na pokraji smrti . A co vim, tak kluci v crossfitu praha se pohybujou zatim kolem 7mi, ale to to zatim nedelali ti nejlepsi. |
No hele 10 + 14 op. (což je kousek od 11 kol .-)) a fakt to vidím na 12 nebo těsně pod. Pokud se dám do kupy ...
Kamarád David Egydy z CrossFit Ústí n. O. dal 11+1 ... |
Ja mel treba úrvni 2 kola za 1:45, ale pak sem nejak odpadnul . On je problem, ze se lidi na ty bedne musi uplne postavit, coz pochybuju, ze to bude kazdej delat
|
|
| nahoru |
|
 |
Stepartin FKF
|
Zaslal: so červen 16, 2012 11:55 am Předmět: |
|
|
| cocman napsal: | | Stepartin FKF napsal: | | cocman napsal: | Nechapu, jak jsi mohl dat v tom kvalifikacnim cviceni 10 kol a pak si jeste verit na 12. Ja dal necelych 8 a byl jsem na pokraji smrti . A co vim, tak kluci v crossfitu praha se pohybujou zatim kolem 7mi, ale to to zatim nedelali ti nejlepsi. |
Kamarád David Egydy z CrossFit Ústí n. O. dal 11+1 ... |
Ja mel treba úrvni 2 kola za 1:45, ale pak sem nejak odpadnul . On je problem, ze se lidi na ty bedne musi uplne postavit, coz pochybuju, ze to bude kazdej delat |
No to je o osobní cti. Hanba by mě fackovala, abych podváděl.
Výskoky mi problém nedělají: 100ks za 3:05 min .-) A thrustery jsi šel s osou nebo jednoručkama? Jo včera to šel kamarád a dal tuším 8 kol a 5 op. Měl toho plný brejle.
Pro mě to jsou fakt "pohodový cviky" ... _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
Stepartin FKF
|
Zaslal: so červen 16, 2012 5:27 pm Předmět: |
|
|
| cocman napsal: | Nejsem blazen abych to delal s jednoruckama . Presne jak rikas. Radsi si jedno opakovani nepocitam, kdyz vim, ze to nebylo dobre udelany, nez abych pak mel sice dobrej vysledek, ale vedel jsem, ze nebyl dosazenej poctive. To ja odpadavam u tech thrusteru. Mam problem se zadama a kolem 4tyho kola me to zacne znacne omezovat |
No taky mi chvíli trvalo než jsem přišel na techniku. Širší dřep kolena i špičky víc ven a záda hodně napřímená, důležitý je si umět činku odložit na ramena. jakmile to držíš v rukách, máš ji moc před sebou a táhne tě to do předklonu ... Jo jednoručky jsem zkusil a nebyl jsem skoro schopnej se "složit" do dřepu _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Stepartin FKF
|
Zaslal: po červen 18, 2012 11:21 am Předmět: 18/6/2012 |
|
|
Dnes první "ostřejší trénink" se stále ještě citlivým zraněním.
v rozcvičce
lehký běh - dobrý
švihadlo - dobrý
Burgener´s warm up techniky pro snatch 12kg, 22kg - dobrý
čelní dřep (wendlera jsem tady přerušil, uvidím jak se k němu budu vracet)
postupné navyšování zátěže 32-92kg vše se zdá dobré
3 kola
400m běh
7x 92kg čelní dřep
bez času - stav zranění dobrý, nešel jsem samozřejmě na doraz, ale spokojenost
Snatch - dostal jsem sek rozšíření úchopu až na úplný okraj činky, takže jsem si to testoval
52kg cca 15 op.- pohoda
62kg cca 10 op.- dobré
Širší držení působí stabilněji a "pohodlněji", ne tedy pro zápěstí, ale to si zvykne .-)
No tak uvidím večer a zítra, co se projeví na bedrokyčlo... _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Stepartin FKF
|
Zaslal: út červen 19, 2012 11:14 am Předmět: 19/6/2012 |
|
|
Wendler benč
76kg 3x
86kg 3x
98kg 9x
5 kol
400m běh
10x dip v kruzích
10x push press 2x20kg kettlebell _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: čt červen 21, 2012 8:31 am Předmět: |
|
|
Tak jsem nakonec dal jenom 8 kol v ty kvalifikaci. Ale obavam se, ze to stacit nebude. Bavil sem se se Zdenkem a rikal mi, ze tech 60 postupujicich chlapu je dohromady z Polska, CR a SR. A pry je to cely nejaky divny a jeste neni nic pevne dohodnuty.
|
|
| nahoru |
|
 |
Stepartin FKF
|
Zaslal: čt červen 21, 2012 11:35 am Předmět: |
|
|
| cocman napsal: | | Tak jsem nakonec dal jenom 8 kol v ty kvalifikaci. Ale obavam se, ze to stacit nebude. Bavil sem se se Zdenkem a rikal mi, ze tech 60 postupujicich chlapu je dohromady z Polska, CR a SR. A pry je to cely nejaky divny a jeste neni nic pevne dohodnuty. |
To je super, že mají pevně stanovený harmonogram a propozice .-) Na Dropboxu to říkali úplně jinak, ale to je fuk. Nevěš hlavu, však to děláme pro radost :-) _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|