|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Rostislaw

|
Zaslal: ne červen 17, 2012 4:25 pm Předmět: Objemové sacharidové vlny |
|
|
Máte někdo zkušenosti s vlněním v období objemového tréninku?
Zatím jsem ve fázi pokus omyl a mé vlny jsem nastavil asi tak to.
250-300-300-400-500-600. Standartní dávka sacharidů je u mě 400g sacharidů na 100kg TH.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: ne červen 17, 2012 4:38 pm Předmět: |
|
|
Zkusenosti s tim nemam, ale jak psal Melounek vedle na foru, tak nekteri kultici (treba Illes, Bures, Koritensky) udajne vlni i v objemu a vubec to nemusi byt spatny napad. Maji stanoveny urcity prijem sacharidu na urcite obdobi rekneme 1 nebo klidne i 2 tydny, ktery rozhodi do celkem velkych vln, diky cemuz si udrzuji rychlejsi metabolizmus a lepe si tak drzi tuk pod kontrolou a nabiraji kvalitni hmotu. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: ne červen 17, 2012 5:18 pm Předmět: |
|
|
Může to fungovat za přispění určitých "doplňků" jinak tomuhle prostě nevěřím. Nevěřím, že organizmus je schopen, už tak v narušeném chodu (vlnny, za účelem zrychlení metabolismu) ještě schopen nabírat hmotu. Ale zní to hezky, kdo by takhle nechtěl...
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne červen 17, 2012 5:54 pm Předmět: |
|
|
| jari napsal: | | Může to fungovat za přispění určitých "doplňků" jinak tomuhle prostě nevěřím. Nevěřím, že organizmus je schopen, už tak v narušeném chodu (vlnny, za účelem zrychlení metabolismu) ještě schopen nabírat hmotu. Ale zní to hezky, kdo by takhle nechtěl... |
Nevim, proc by se nedalo nebirat hmotu, kdyz celkovy prijem energie nebude deficitni. Ono to zase tak strasne ten metabolizmus nezrychli. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: ne červen 17, 2012 6:24 pm Předmět: |
|
|
Ono jde spíš oto, že jak si zvykne tělo na snížený příjem, tak si zvykne i na vysoký energetický příjem.
Setkal jsem se třeba s verzí 200-200-200-200-400-400-400-400 klasická vlna to není, ale i tak mě překvapilo těch 200 4dny po sobě a ještě k tomu v objemu - kulturista 95kg off season.
|
|
| nahoru |
|
 |
Greeg

|
Zaslal: po červen 18, 2012 8:47 am Předmět: |
|
|
já bych řekl že tohle je docela dobrý nápad, tělo si rychle a rádo zvyká na všechno. Pokud jeden den budete mít výdej 15 tis kj a příjem 0 taky se druhý den neprobudíte bez půl kila tuku. 4-5 dní je podle mě takový ideální cyklus kdy se může začít něco dít. Sám taky přemýšlim že bych časem něco takového praktikoval. Akorát ještě uplně nevim jak sestavit ty vlny.
Dejme tomu že sachry jsou jasný ( pruměr 400) tzn 200 - 300 - 400 - 500 - 600 .
Bílkoviny otázka jestli je vlnit proti těm sachrům např takto: 3 g/kg do 1 g/kg tzn 210 - 175 - 140 - 105 - 70
Tuky to je otázka , když do každýho dne šoupnu 50 g tak to bude energeticky cca 8640 - 9925 - 11030 - 12135 - 13240 .
to je v průměru asi 11 tis což je málo takže bych musel asi přidat sachry ale o to nejde spíš mě zajímá jestli vlnit i energetický příjem nebo to dorovnávat v ty slabší dny např tukama ? a v ty sach. silné dny naopak tukama šetřit ? Nebo ty bílkoviny nechat na všechny dny třeba kolem těch 2,5 gramu a tím udělat ještě ten energetický rozdíl větší ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: po červen 18, 2012 8:59 am Předmět: |
|
|
Tuky a kalorie jsem nikdy nepočítal a nědělal bych to ani v tomto případě.
S bílkovinama bych hýbal od 1,5g do 2,5g. Ale vzhledem, že si jedu svůj old school styl stravování ala Muscle and fitness 90let, tak bych se pod 2g nedostal jak se znám
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: po červen 18, 2012 1:45 pm Předmět: |
|
|
Rostislaw: Každopádně to vyzkoušej, pokud povedeš log, rád ho budu sledovat, zejména pokud to pojedeš naturálně. Vlnit v objemu už chci snad 10 let  ale nikdy jsem se k tomu nedostal. Po klasických vlnách u mě následuje tak trochu obžerství a nikterak se nehlídám, navzdory předchozím předsevzetím. Navíc, jak říkám, moc tomu nevěřím. Chtělo by to nechat se komplet změřit, ject to půl roku a pak porovnat, moc by mě to zajímalo.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|