FORMA - Total 500

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 59, 60, 61 ... 363, 364, 365  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - FORMA - Total 500  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> FORMA - Total 500
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
wwwpower

PříspěvekZaslal: po červen 18, 2012 7:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to je až tragikomický jak s tou mrtvolou stále bojuješ :-D
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: po červen 18, 2012 7:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

wwwpower napsal:

hlavne ze se bavis, ale ze by jsi se mnou chodil par mesicu do posky a piloval to se mnou, tote ani nenapadne, co?
wwwpower

PříspěvekZaslal: út červen 19, 2012 12:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
wwwpower napsal:

hlavne ze se bavis, ale ze by jsi se mnou chodil par mesicu do posky a piloval to se mnou, tote ani nenapadne, co?

na pilování tady máš CIZA, já jako obyčejní smrtelník bych ti moc neporadil, já bych ti maximálně řekl "chytni to a zvedni to" :-D
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út červen 19, 2012 12:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak rada dobra, a urcite i uzitecna, ale rad bych zvedal jeste nejaky ten patek a s tim co delam ted bych do svestek jezdil na kresle
Draper

PříspěvekZaslal: st červen 20, 2012 6:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jeste me napadla jedna vec k tomu DL. Sice to je hrozna rada ale! Co kdybys na cas prestal drepovat a nohy cvicil opravdu jen lehce jako doplnek.? Co si pomatuji tak asi pred 2 lety, kdyz jeste Daymoon chodil do posilovny, tak se na par mesicu vykaslal na cviceni nohou a dost se v te dobe zlepsil v MT, podobnou vec zaznamenal i jeden znamy od nas z posilovny a to same vlastne mam i ja, protoze v dobe, kdy jsem mohl cvicit nohy, jsem zdaleka netahal tolik co ted a vyrazne zlepseni prislo vlastne az v dobe, kdy jsem je necvicil.
Ja vim, ze tahle rada mne u tebe neprojde :) ale jen tak mne to napadlo, ze by tam nejaka spojitost byt mohla.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st červen 20, 2012 6:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já taky v dietě necvičil nohy loni (3 měsíce?) a drtil jsem vlastně jen hodně tvrdě záda a skočilo to z 180 na 210 asi jen po dvou měsících cvičení spodku. Ale technika je po tom ještě horší - mám vlastně stejnej problém jako PU, jenže ty záda kulatím ještě víc, což on nemůže, protože se ještě nedostal na vyšší váhy, ale tím, že jde zadek první, tak na to má solidní náběh.
kubaz

PříspěvekZaslal: st červen 20, 2012 7:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ja bych to jeste trochu poupravil tu draperovu ideu, vyser na mrtvoly a necvic je rovnomerne se zlepsuj a zatezuj cele telo a ta mrtvola se zlepsi sama, jak dlouho uz ji jedes v kuse porad porad ?
magion

PříspěvekZaslal: st červen 20, 2012 8:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
ja bych to jeste trochu poupravil tu draperovu ideu, vyser na mrtvoly a necvic je rovnomerne se zlepsuj a zatezuj cele telo a ta mrtvola se zlepsi sama, jak dlouho uz ji jedes v kuse porad porad ?

Podobne bych to videl i ja. Beztak budes mit zalostne slabe hamstringy a rit. Zkus naschval provest aspon jeden pozitivni glute-ham-raise. Jestli jen bezmocne spadnes v negativni fazi a nahoru uz se nedostanes, tak jsou slabe pri tve nizke vaze. Cvic drepy, bulharsky drepy, glute ham raisy, tezce, ne doplnkove a po pul roce vyzkousej maxko na dl a budes mile prekvapen.
madball

PříspěvekZaslal: st červen 20, 2012 4:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Souhlas s Magionem a sám jsi to i napsal výš, že při užším postoji dostáváš křeče do hamů a prdele, takže tam bych asi hledal tvoji slabinu u mrtvol.
Co si pamatuju tvoje dřepy, tak si je tahal hodně přes kolena, tím pádem víc přes kvadry a ojebáváš tím sílu hamstringů a prdele. Ale možná už teď dřepuješ jinak.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: čt červen 21, 2012 7:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

21.6.
KORTE W5 - Drep

Drep 2x2x115
DL 5x5x102,5

bricho/shyby 3x12xBW

drep, prvni serka vzperacky (osa vysoko na trapezu, hluboky drep), druha lift (cinka na zadnich deltach, nohy siroko, drep na rovnobezku)
prvni byla moc tezka, druha uz jenom primerene tezka
u DL jsem zuzil postoj, zatim jenom mirne, sel z vetisho potrebu s vic narovnanyma zadama (mysleno do verikalni roviny) a cumel dal pred sebe
bricho jsme jel zvedani pavne podle CIZA s vydrzi cca 1-2 sec v horni poloze, sileny masakr
jinak silene tydny jsou za mnou (BW 73 dneska v posilce napity a obleceny), ale zase dovolena za dverma, takze dojedu jeste jeden cyklus a pak se uvidi

dekuji vsem za prispevky a za rady, vezmu to poporade:

DRAPEROVI: to ze bych se vykaslal na nohy je vazne sileny napad, nerikam ze nezvazim, ale vubec se mi do toho nechce, pripadal bych si jako samponek, co cvici jenom bench a biceps

GURUHONZOVI:ano, jde mi o to zvednou co nejvic, ale nechci se dojebat

KUBAZ: jedu ji uz nekolik let, vicemene co jsme zacal pravidelne cvicit, pokud byl vypadek, tak jenom maly, vykaslat se na ni nechci, DRLift mi jinde napsal, ze DL natrenujes jedine cvicenim DL

MAGIONOVI: GHR jsem zkousel dneska, udelam, ale jenom s rukama na zadku, takze slabe, co se tyce rady tezkych nohou, pravdepodobne k tomu dojde

MADBALLOVI: ano drepuju dost pres kolena, protoze pak mam krasne znicene stehna (kvadry), kdyz delam lifterske, tak mi prijde ze to ojebavam kdyz nejezdim az dolu

SHRNUTI: videl bych to tak, ze na celni stehna pojedu jenom celni drepy, o to vic se zamerim na klasicke drepy, mozna lift technikou, a pridam tezke bulhary a asi i GHR, a mrtvolu necham na nizke vaze, cca 5 opakovani s rezervou kolem toho metraku s velmi opatrnymy prihozy a maximalnim durazem na techniku provedeni
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: pá červen 22, 2012 10:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

22.6.
KORTE W5 - Bench

Bench 2x3x100

upazovani 3x8x12
SS francouzaky/bicaky 3x6x35

dneska druha pulka, zitra bezim, tak jsme se nechtel moc vystavovat
aikonny

PříspěvekZaslal: po červen 25, 2012 5:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:

Aoj,
zahlédla jsem Tě v Olmiku :) Za kolik jsi to dal?
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: po červen 25, 2012 3:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

aikonny napsal:
Peter Ustinov napsal:

Aoj,
zahlédla jsem Tě v Olmiku :) Za kolik jsi to dal?

mela ses prihlasit
sli jsme jako stafeta a byli jsme desati
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: po červen 25, 2012 3:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

25.6.
KORTE W6 - DL

Drep 5x5x95
Bench 6x6x85
DL 1x2x130

upazovani 3x12x12
SS francouzaky/bicaky 3x10x35
SS bricho/shyby 3x12xBW

dneska posledni tezke tahy
vsechno to slo pekne
u benchce jsem si dal nohy na lavku abych nemostoval
mrtvola sla pekne
do 120 pocitove lehke
ale u druhe tezke serky me nekde u kolen zacaly tahnout hamstringy, tak jsem se na to vykaslal
Turakam

PříspěvekZaslal: po červen 25, 2012 5:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mostuješ, ehm?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - FORMA - Total 500 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 59, 60, 61 ... 363, 364, 365  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: