|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Adam K
|
Zaslal: pá červen 22, 2012 1:16 pm Předmět: |
|
|
guruhonza: napsal bys prosím jakej rybí tuk ti přesně prošel?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
duke.dukem
|
Zaslal: pá červen 22, 2012 1:19 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | ...Né že bych se zastával důchodců, ale přijde mi to divné, má někdo vysvětlení, proč to tak je? |
| kód: | Mám zájem o členství v Klubu pevného zdraví VZP. Odesláním přihlášky potvrzuji, že:
.....
souhlasím s tím, aby mé osobní a kontaktní údaje uvedené v tomto formuláři zpracovávala Všeobecná zdravotní pojišťovna ČR v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů ve znění pozdějších předpisů. Poskytnuté údaje budou zpracovávány pouze v nezbytném rozsahu pro účely předávání informací týkajících se marketingových aktivit VZP ČR a dále pak informací týkajících se činností a klientských služeb provozovaných VZP ČR. Souhlasím se zasíláním zpráv na podporu a propagaci služeb a image VZP ČR a obdobných sdělení na mou výše uvedenou e-mailovou adresu nebo na kontaktní adresu. Souhlas uděluji dobrovolně s tím, že ho mohu kdykoliv bezplatně odvolat na adrese: Všeobecná zdravotní pojišťovna ČR, Orlická 4/2020, 130 00 Praha 3. TENTO SOUHLAS SE VZTAHUJE I NA VŠECHNY DALŠÍ ZPRACOVATELE UVEDENÝCH DAT, resp. osoby, které jsou oprávněny poskytovat služby spojené s výhodami a benefity pojištěncům VZP ČR. |
Proste databaze pro direct marketing...
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá červen 22, 2012 1:26 pm Předmět: |
|
|
Omega 3 rybí olej FORTE od značky Walmark
|
|
| nahoru |
|
 |
Shalke
|
Zaslal: pá červen 22, 2012 2:26 pm Předmět: |
|
|
V případě, že "podporuje imunitu" stačí najít na internetu mělo by projít:
Elderberry & Cat´s Claw - Reflex Nutrition
Colostrum - Reflex Nutrition
Armor-V - MusclePharm
Catalyst - PhD Nutrition
a již zmíněný glutamin...
A ještě bych se chtěl zeptat, jak je to s těmi kterým ještě nebylo 18let? Můžou tam taky jit a nechat si to proplatit? (bratr-14let)
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: pá červen 22, 2012 2:32 pm Předmět: |
|
|
| Shalke napsal: |
Elderberry & Cat´s Claw - Reflex Nutrition
|
Co je to? Všude je jen tahle věta:
| kód: | | Současná legislativa nám bohužel zabraňuje popisovat výhody tohoto přírodního výrobku. | _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Shalke
|
Zaslal: pá červen 22, 2012 2:34 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Krieger
|
Zaslal: pá červen 22, 2012 2:46 pm Předmět: |
|
|
A ten glutamin musí být přímo od Nutrendu ? _________________ Fitness BBC- Źelivského
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: pá červen 22, 2012 2:54 pm Předmět: |
|
|
Já budu brát od Reflexu, Necro psal, že je to ok. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mike Priest

|
Zaslal: pá červen 22, 2012 4:34 pm Předmět: |
|
|
dneska sem byl na vzp a prispeli mi i na armor-v od musclepharm,koupil sme to bez ceskyho prelepu,jenom mi k tomu prodejce vytiskl popisek k produktu,kde je uvedeno,ze se jedna o pripravek podporujici imunitu a zenske za prepazkou to stacilo,ale delala caviky kvuli tomu obalu  myslela si,ze to sou nejaky ty srace na svalovou hmotu,protoze tam s tim byl vcera nejakej kluk a vypadalo to prej podobne  ale jinak zadnej problem,brnensky holky sou hodny
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá červen 22, 2012 5:05 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: pá červen 22, 2012 5:15 pm Předmět: |
|
|
ja to nebyl _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tsunami

|
Zaslal: pá červen 22, 2012 5:39 pm Předmět: |
|
|
Takže mě prošlo: beta karoten, 2x pangamin, vit. C, Mg + B6
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: po červen 25, 2012 12:35 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem vytiskl popis k Reconu od MP a paní říkala že to půjde, tak uvidíme, objednáno : )))
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|