_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
vypadá to teda amatérsky jak kráva, ale já jsem konzument sportovních filmů, takže bych to asi snesl
_________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
Hm, od teď začnu dělat tuhle variantu :) ten MT se tam hodí.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
teď jsem tak koukal na nějaký video s R. Froningem a koukám že nosí ten titanovej náramek PHITEN.. :-) myslíte že to nějaký efektík má? :-)
Ne, efekt to má nulový. Je to stejná hloupost, jako "balanční" náramek.
Naposledy upravil Frozz. dne pá červen 22, 2012 1:15 pm, celkově upraveno 1 krát
Pěkný holky tam...navíc je tam "zpověď", která část těla se holkám na CFťácích nejvíc líbí, hádejte co :-).
Docela sranda byla, když jsem dojížděl první sérii, měl jsem na stopkách 2:13 a říkam si, tak Kaplan už je půl minuty hotovej, Salo dojede za 3 sekundy a já se sotva hrabu na druhou sérku Chci to jednou dát unbroken, takže na tom začnu makat..
A Gurku nerýsuj, nesluší ti to .) Udělej ze sebe pořádnýho medvěda
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru