Revolta - nový projekt, weighted calisthenics

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Revolta - nový projekt, weighted calisthenics  Úvodní stránka -> Trénink -> Revolta - nový projekt, weighted calisthenics
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Frozz.

PříspěvekZaslal: pá červen 15, 2012 5:49 pm    Předmět: Revolta - nový projekt, weighted calisthenics Odpovědět s citátem

Čus.

Co na to říkáte? Podle mě je to celkem dobrý nápad, i když ty šátky teda nevím nevím. Každopádně si to dávají slušně.

Luster

PříspěvekZaslal: pá červen 15, 2012 7:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ty nenosis na prolejzacky satek? sou dobry, adam ma skvelou formu..
Vidlák

PříspěvekZaslal: pá červen 15, 2012 7:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdyby si nehráli na ocasy, tak by to byla pecka. Prostě normální sXe kluci.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá červen 15, 2012 7:26 pm    Předmět: Re: Revolta - nový projekt, weighted calisthenics Odpovědět s citátem

Jelikož nemám rád tu kali něco a vůbec se mi nelíbí forma, tak budu dál radši koukat pro pobavení na videa Big Dan Hilla a Jasona Genovi a pro motivace na Kaie a Phila. Tohle je nezajímavý.
Frozz.

PříspěvekZaslal: pá červen 15, 2012 9:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
ty nenosis na prolejzacky satek? sou dobry, adam ma skvelou formu..

...by mě zajímalo, jestli to má čistě z tohodle typu cvičení, nebo bouchá i v posilce klasiku.
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: so červen 16, 2012 1:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tento zpusob treninku bych taky rad zkusil, ale co v zime? Nejsme magori jak rusaci a zas takovy velky? zas to neni negr tak nwm
Mablung

PříspěvekZaslal: so červen 16, 2012 6:54 pm    Předmět: Re: Revolta - nový projekt, weighted calisthenics Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Čus.

Co na to říkáte? Podle mě je to celkem dobrý nápad, i když ty šátky teda nevím nevím. Každopádně si to dávají slušně.

Dávaj to slušně, ale jak tak na to koukám, bude to vítězství hmoty nad duchem . Spasitelský komplex mi nikdy příjemný nebyl a ani tady nebudu dělat vyjímku.
Lumposlav

PříspěvekZaslal: so červen 16, 2012 7:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě se to líbí :)
Prasopes.

PříspěvekZaslal: so červen 16, 2012 7:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mablung jak s takovym nazorem chces aby se neco zmenilo :D

kazdopadne jsem byl rychlejsi v mem logu frozy :P :D a je to super napad, satky vnimam jako recesi :)
saleb

PříspěvekZaslal: so červen 16, 2012 8:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

s Adamem jsem se seznamil a je to jeden z mala lidi, ktere jsem potkal co o cviceni opravdu vi hodne (skoro jako ja :D ) rikal ze cvici defacto jen gymnastiku (ci cali...) a k tomu skoky a prilezitostne mrtve tahy a nake doplnky. Je dobre, ze nekdo uci kluky i temto trendum.
Mablung

PříspěvekZaslal: so červen 16, 2012 10:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prasopes. napsal:

Když lidé chtějí měnit věci, nemají na to zkušenosti, znalosti, jsou naivní, idealističní a nedokáží si to představit. Když dospějí a získají vše co by pro změnu potřebovali, jsou natolik semletí životem že už je opustila vůle něco měnit. To je důvod proč je změna v teorii vynikající věc, ale v praxi jsou lidé hodně konzervativní.
Dalším průserem změn je, že jsou často směřováný do směru "a teď se chovej tak jak chci JÁ". Mimochodem, já osobně nic na hulení nebo alkoholu špatného nevidím
Oddo

PříspěvekZaslal: po červen 18, 2012 8:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
Prasopes. napsal:

Když lidé chtějí měnit věci, nemají na to zkušenosti, znalosti, jsou naivní, idealističní a nedokáží si to představit. Když dospějí a získají vše co by pro změnu potřebovali, jsou natolik semletí životem že už je opustila vůle něco měnit. To je důvod proč je změna v teorii vynikající věc, ale v praxi jsou lidé hodně konzervativní.
Dalším průserem změn je, že jsou často směřováný do směru "a teď se chovej tak jak chci JÁ". Mimochodem, já osobně nic na hulení nebo alkoholu špatného nevidím

Občasná sklenička nebo joint je to nejmenší zlo, smutné ale je, že v dnešní době spíš najdeš puberťáka který neudělá jediný shyb, zato ale udělá sedmičku vodky že bys čuměl
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Frozz.

PříspěvekZaslal: so červen 23, 2012 7:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

1. tréninkové video (dík ovi):

Oddo

PříspěvekZaslal: so červen 23, 2012 8:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Video super, líbí se mi ta myšlenka, určitě to osloví hodně kluků :) Ale nelíbí se mi to zaměření na vršek těla, ty nohy tam zmínili tak letmo okrajově
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Revolta - nový projekt, weighted calisthenics
Rychle na stránku:

Přejdi na: