|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Doomek111
|
Zaslal: so červen 23, 2012 7:50 pm Předmět: Poraďte mi prosím :-( |
|
|
Čau, mám takový problém. Každý den, už skoro po probuzení jsem unavený.
Nevím vůbec z čeho to může být, nedokážu potom dělat ani nějaké činnosti.
Měl jsem 50 kg a teď posiluji a mám za 4 měsíce 64 kg... Ale můj denní příjem bílkovin byl možná okolo 200-250 gramů.
Nevím jestli to není tím, že mám takovej vysokej příjem, nevím fakt...
Sním třeba i ovoce a na 10min jsem fit a pak to zase klesá do únavy.
Poraďte mi prosím :- (
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
balbi

|
Zaslal: so červen 23, 2012 7:52 pm Předmět: |
|
|
Kolik ti je let? Kolik hodin denně spíš? Netrpíš nějakou nemocí o které víš? Máš během dne dostatek odpočinku?
|
|
| nahoru |
|
 |
Doomek111
|
Zaslal: so červen 23, 2012 8:05 pm Předmět: |
|
|
Je mi 16 let. V 50 kg jsem měl anémii, která se pak vyléčila... Spím cca 8 hodin. Cvičím 3x týdně TBT trénink teď jsem ve 3. CYKLU. Beru kreatin, BCAA a protein.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: so červen 23, 2012 8:08 pm Předmět: |
|
|
takovejch doplnku? hmmmm.... no hele třeba je pro to tělo ještě brzo sportovat a hned takhle po "práškama" _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so červen 23, 2012 8:24 pm Předmět: |
|
|
Sniž bílkoviny a uvidíš, jesli se něco zlepší. Napiš sem jídelák za posledních pár dní. Protein nepotřebuješ, vlastně ani bcaa ani kreatin, ale ten protein je fakt hloupost, už tak přijímáš dost bílkovin.
A poslední věc: nech si odebrat krev, můžeš mít anémii (chudokrevnost) proto můžeš být tak unavený. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so červen 23, 2012 8:25 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | Sniž bílkoviny a uvidíš, jesli se něco zlepší. Napiš sem jídelák za posledních pár dní. Protein nepotřebuješ, vlastně ani bcaa ani kreatin, ale ten protein je fakt hloupost, už tak přijímáš dost bílkovin. |
podle mě tam počítá i ty z řejže těstovin apod
|
|
| nahoru |
|
 |
Doomek111
|
Zaslal: so červen 23, 2012 9:09 pm Předmět: |
|
|
Děkuji. Snížím bílkoviny, byl jsem schopen denně sníst :
Snídaně : Chléb + 20 dkg šunka + protein
Svačina : Celozrnný rohlík + 20dkg šunka
Oběd : Např. Kuřecí 300g (třeba 3 stehna) + příloha
Svačina : Tuňák nebo 300g tvaroh
Večeře : Jako oběd
2. Večeře : 300g tvaroh i více...
Nepočítám ještě protein před a po tréninku.
Někdy jsem snědl i více.. Třeba celé kuře k obědu nebo tak
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so červen 23, 2012 9:24 pm Předmět: |
|
|
Presne tak, ty bilkoviny stahni, protoze ku*evsky zatezujou organizmus a pri dlouhodobejsim zvysenem prijmu se citis unavenej. Pod 2g uplne bohate staci. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
Zaslal: so červen 23, 2012 9:43 pm Předmět: |
|
|
| Doomek111 napsal: | Děkuji. Snížím bílkoviny, byl jsem schopen denně sníst :
Někdy jsem snědl i více.. Třeba celé kuře k obědu nebo tak |
Po tomhle bych se taky cítil unavenej. Jíš tolik protože se nutíš nebo protože máš hlad? _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mick994

|
Zaslal: ne červen 24, 2012 7:59 am Předmět: |
|
|
Nečelt jsem to tady všechno, ale hned z toho prvního co napsal že když si dá ovoce a je fit , tak je to snad jasné že v tom hrají roli sacharidy. Bez nich není energie = unava.Zvyšit komplexní sacharidy a je to.
|
|
| nahoru |
|
 |
Doomek111
|
Zaslal: ne červen 24, 2012 8:01 am Předmět: |
|
|
Jojo, děkuji stáhnu to :).. Jojo nutil jsem se abych pořádně přibral ale až jsem to přehnal a jsem unavenej denno denně.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne červen 24, 2012 9:42 am Předmět: |
|
|
| Doomek111 napsal: | | Jojo, děkuji stáhnu to :).. Jojo nutil jsem se abych pořádně přibral ale až jsem to přehnal a jsem unavenej denno denně. |
Ono uz jen samotne traveni jidla je docela zatez pro telo. Kdysi, kdyz jsem se take honil za velkym objemem a zral denne okolo 1000g sachru, tak jsem byl absolutne nefunkcni, porad se mne chtelo spat a citil jsem se mizerne. Ted mam nejakych max 400g a jeste vetsinu vecer a je to mnohem lepsi. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Doomek111
|
Zaslal: ne červen 24, 2012 11:18 am Předmět: |
|
|
Dobře, děkuji Ti moc Drapere. I odstatním, už jsem nevěděl co dělat, jak jsem se najedl nebo nenajedl furt neschopný. Snížim bílkoviny a nahradím je sacharidy, ale také v normálním množství. Když to nepomůže tak zajdu k doktorce na vyšetření.
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: ne červen 24, 2012 5:20 pm Předmět: |
|
|
| Doomek111 napsal: | Děkuji. Snížím bílkoviny, byl jsem schopen denně sníst :
Někdy jsem snědl i více.. Třeba celé kuře k obědu nebo tak |
Wtf? Vzdyt tohle nedava ani zdaleka 250g bilkovin, co delate Tohle je sotva 160
Btw 3 kureci stehna urcite neni 300g masa.
|
|
| nahoru |
|
 |
ILikeBike
|
Zaslal: ne červen 24, 2012 5:24 pm Předmět: |
|
|
Nevím, jestli si to počítal, ale mě vyšlo 262g a to ještě někde píše, že toho má někdy víc. _________________ When your mind will change, your body will be changed.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|