|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
balbi

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Ricky1
|
Zaslal: po červen 25, 2012 7:11 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | :D asi tam někdo přišel s Assaultem |
byl jsem tam ja s glutaminem scitec a nevzali to
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: út červen 26, 2012 8:32 am Předmět: |
|
|
Tak je to doma, https://obchod.ronnie.cz/s-3526-l-glutamine.html
Ma to na netu a dokonce i na cz prelepce na pixle slova o podpore imunity.
Dalsi 2 pixle jsem vybral na rodice )
BTW, jde to vybrat na lidi od 15 let, samozrejme tam musi osobne dojit, coz je dost nepohodlny.
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: út červen 26, 2012 9:11 am Předmět: |
|
|
po 1,5 cakania vo fronte konecne doma.
zinok,cecko,multak,rakytnik,pangamin (vsetko pre moju polovicku)
staci pekne zamrkat na pani a potvrdi aj pre cloveka ktory tam fyzicky nie je
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út červen 26, 2012 9:22 am Předmět: |
|
|
| filipino23 napsal: |
staci pekne zamrkat na pani a potvrdi aj pre cloveka ktory tam fyzicky nie je |
Jasne ze to jde, vsechno jde :) jen uz to ale zalezi na konkretni osobe, co je za prepazkou a nebo na tobe, jak na danou osobu zapusobis :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
gresht

|
Zaslal: út červen 26, 2012 9:32 am Předmět: |
|
|
presne tak, ja mel takovou svini co ani kdyz to tam bylo napsany tak to nechtela proplatit  nastesti sem ji ale presvedcil a glutamin od reflexu je doma
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: út červen 26, 2012 9:40 am Předmět: |
|
|
No já se obávám, že mnohde z náhlého přívalu glutaminů místo vitamínů, co tam nosí "běžná populace" asi nadšení nebyli. Minimálně když kouknu, jakou hromadu jsme jich za posledních pár dní v porovnání s běžným obdobím prodali:).
|
|
| nahoru |
|
 |
Shalke
|
Zaslal: út červen 26, 2012 9:59 am Předmět: |
|
|
Judson: Kde jsi našel tu informaci, že lze příspěvek čerpat jen na lidi nad 15 let? Přijde mi to divné protože ti pod 15 jsou taky klienty VZP a prokázal totožnost můžou třeba pasem.
|
|
| nahoru |
|
 |
gresht

|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: út červen 26, 2012 10:19 am Předmět: |
|
|
| Shalke napsal: | | Judson: Kde jsi našel tu informaci, že lze příspěvek čerpat jen na lidi nad 15 let? Přijde mi to divné protože ti pod 15 jsou taky klienty VZP a prokázal totožnost můžou třeba pasem. |
Volal sem na pobocku pro Brno venkov rekli me to.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
|
| nahoru |
|
 |
Trhanec
|
Zaslal: út červen 26, 2012 10:27 am Předmět: |
|
|
Dneska mi uznali v Plzni glutamin od reflexu. Byl to ale docela boj, jestli vám můžu doporučit vytiskněte si sebou nějaký informace o tom doplnku, protože oni si to musí ofotit a ženská nevěděla co tam dát. Nakonec ofotila tu pixlu s etiketou kde stálo, že přispívá k funkci imunitního systému, ale bylo to o fous. Záleží na koho narazíte za přepážkou.
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: út červen 26, 2012 10:27 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: út červen 26, 2012 10:29 am Předmět: |
|
|
| Trhanec napsal: | | Dneska mi uznali v Plzni glutamin od reflexu. Byl to ale docela boj, jestli vám můžu doporučit vytiskněte si sebou nějaký informace o tom doplnku, protože oni si to musí ofotit a ženská nevěděla co tam dát. Nakonec ofotila tu pixlu s etiketou kde stálo, že přispívá k funkci imunitního systému, ale bylo to o fous. Záleží na koho narazíte za přepážkou. |
presne takove problemy meli i moji rodice kdyz tam sli s presne tim samim. But to na te pixle nenasla i kdyz je to tam jasne napsano nebo to nasla a neslo to ofotit, nastesti to pak nasla na netu.
edit: beztak to budu brat spise jako placebo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Prdka27

|
Zaslal: út červen 26, 2012 10:34 am Předmět: |
|
|
Menormalne vzali glutamin a nemusel sem ho ani ukazovat,,kdyztak mam na fakture napsani ze je to na imunitu.A mam u sebe ii to baleni. Jesste mam doma 3 neproplaceny :D
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|