|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
wwwpower

|
Zaslal: út červen 05, 2012 10:25 pm Předmět: |
|
|
| No_pain napsal: | | wwwpower napsal: | | No_pain napsal: | | wwwpower napsal: | | klucí Kutnou horu rozhodně nedám, mě by se líbilo kdyby tam byl axel nebo log ale ten bench a to přizůsobení disciplín pořadeteli mi prostě vadí, ale je fakt, že když si to pořádá tak si tam dá do mu jde a hlavně tak, aby eliminoval nejsilnější konkurenci. Možná se přijedu podívat jako divák. Když se tak kouknu do kalendáře tak asi tak jediný co by se mi líbilo by byl Trutnov, Třemošnice a Ždár. Mě ani nejde o nějaké vyšší pozice, je mi jasné, že bez sypky se do lepší poloviny nedostanu a nemůžu konkurovat klukům co maj 130kg, ale chtěl bych být někde v polovině. |
tak slibnej je potom Golčův jeníkov.. a na sypku se nevymlouvej, já taky nic nikdy neměl a do půlky rozhodně budu :)) |
to jsi jeden z mála co podává dobrý výkon a nesype, jinak podle mě tam sype většina, máš hold dobrou genetiku |
jo mozek najde vždy raději 100 výmluv než 1 důvod proč jít závodit :) |
všechno má svůj čas, mě bude stačit když si dám jeden nebo dva závody za rok až tam nějaká forma bude na to abych byl tak v polovině, navíc nežiju jen strongmanem, mám toho víc :-) _________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
wwwpower

|
Zaslal: st červen 13, 2012 3:34 pm Předmět: |
|
|
tenhle týden jsem už chtěl začít po pauze cvičit, ale bohužel jsem byl v sobotu na melouchu a spocenýho mě ofouknul studenej vítr tak ted' jsem marod. Před tímto jsem byl zcela jistě v nejlepší formě co jsem kdy byl a zároveň jsem dosáhnul i svojí nejvyšší tělesný váhy 110kg. Ted' je třeba se z nemoci dostat a pokračovat dál v nabírání, nějak jsem totiž usoudil, že 110kg bude na letos strongmany málo tak bych se rád pokusil naturální cestou nabrat na 115-120kg ikdyž vim, že to vůbec nebude žádná sranda. _________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: po červen 18, 2012 7:14 pm Předmět: |
|
|
1xpowerclean+pushpress
6x62
6x82
6x111 PR - rezerva tak na 2op
2x116 - od tud už continental, při druhém op mi povolil zip na bandáži zápěstí zrovna když jsem činku vystřeloval nahoru, ruka se mi nepříjemně podlovila a v zápěstí dostalo solidní pecku a bolelo. Serii jsem tak přerušil.
Pak jsem zkoušel ještě pokus se 121, nahoru to šlo krásně lehce, ale zápěstí stále bolelo tak jsem se na to vykašlal
tlaky s jč na rovné
7x27
4x7x47
trénink docela vydařený, je znát, že poslední tréninkový cyklus ramenům něco dal, dříve vim že jsem dal 4x111 a docela na krev ted' 6x111 s velkou rezervou, myslím že 130 overhead by už tam mohlo být
EDIT: ještě jsem zapoměl že jsem zkoušel loglift a 103kg lítalo slušně nad hlavu, takže tlaková síla se na moje poměry výrazně pohla _________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: st červen 20, 2012 7:05 pm Předmět: |
|
|
bench
6x60
6x95
3x6x115
10x95
dřepy
3x95
3x115
3x145
3x160 _________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
|
|
| nahoru |
|
 |
honzik833

|
Zaslal: st červen 20, 2012 9:31 pm Předmět: |
|
|
no koukam ze pomalu jedes. Co jsem ted tak procetl, tak doporucuji bandy na zapesti, pouzivam je taktez a jsem spokojeny. Jinak by spousta veci nesla tak jak jde :-)
doufam, ze tva prirpava na dalsi sezonu strongmanu bude uspesna a ze se potkame na zaovdech :-) samzorejme v amaterske diviz, aspon ja urcite.
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: čt červen 21, 2012 2:12 am Předmět: |
|
|
| honzik833 napsal: | no koukam ze pomalu jedes. Co jsem ted tak procetl, tak doporucuji bandy na zapesti, pouzivam je taktez a jsem spokojeny. Jinak by spousta veci nesla tak jak jde :-)
doufam, ze tva prirpava na dalsi sezonu strongmanu bude uspesna a ze se potkame na zaovdech :-) samzorejme v amaterske diviz, aspon ja urcite. |
bandy zápěstí mám už starobylé, rozpadlé, musím koupit nové, u těžkých pushpressů jsou sakra znát. Sice jsem ted' si udělal nějakej ten rekord, ale bude snad ještě o něco líp, jsem po nemoci tak jsem začal zlehka. _________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: pá červen 22, 2012 8:09 pm Předmět: |
|
|
mrtvý tah
od 3x95 do 3x190 bez pásku
log lift
3x83
1x103
1x108
1x113 PR
0x115 těsně
je znát zlepšení na kládě, nicméně to chce zlepšit dotlaky, ani těch 115 mi nepřišlo zas tak těžkých ale moc dlouho jsem to držel nahoře a začal jsem přešlapovat a bylo hotovo. Po půl roce co jsem na kládu nešáhnul jsem rád. _________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: po červen 25, 2012 7:11 pm Předmět: |
|
|
tak nový trénink
log lift - 1xpřemístění + výrazy
5x83
5x93
5x97
2x5x101 RP
u všech serií bylo vytlačeno první opakování čistým tlakem (viper pressem?), vytlačení klády čistým tlakem co si pamatuju tak jsem dal dřív nejvíc kolem 85kg, tak jsem byl docela překvapenej, že se mi asi zlepšily ramena.
millitari press
7x67
5x75
3x5x80
bench press s kládou
8x82
8x92
8x101
7x120
6x120
5x120
ačkoliv si stále myslím a stojím zatím, že tento cvik na soutěže nepatří, tak tento cvik jsem zařadil na triceps. Byla to slabota, serie se 120 na krev, ted' je evidentní kde je zakopanej pes, proč benchuju takový bídný váhy.
hyperextenze
3x10 _________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: po červen 25, 2012 8:46 pm Předmět: |
|
|
| Morico napsal: | | wwwpower napsal: | | u všech serií bylo vytlačeno první opakování čistým tlakem (viper pressem?) | - viper press máš, když to ze země zvedneš a prakticky jednim pohybem (bez položení klády na hrudník) to rovnou vytlačíš nahoru... a když by si chtěl jako napsat "čistý tlak" , tak by to byl strict press ...
millitari press - když už jsem píšu, tak military press je s tvrdým a jednom jedno l
jinak pěkný, leze ti to pomálu nahoru všechno |
jo takže to byl viper press :-D, ten military press jsem pořádně nikdy nevěděl jak se to píše mám pocit, že pokaždé jsem ho psal jinak, ale to je jedno, hlavně, že to bylo pochopeno :-D a co jinak ty? jak válčíš? _________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
|
|
| nahoru |
|
 |
honzik833

|
Zaslal: po červen 25, 2012 9:03 pm Předmět: |
|
|
nezalezi jak se co pise hlavne ze to zvedas:-) kazdopadne za chvi s tebou bude sranda:-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
Zaslal: út červen 26, 2012 6:28 am Předmět: |
|
|
| wwwpower napsal: | | jo takže to byl viper press :-D, ten military press jsem pořádně nikdy nevěděl jak se to píše mám pocit, že pokaždé jsem ho psal jinak, ale to je jedno, hlavně, že to bylo pochopeno :-D a co jinak ty? jak válčíš? |
No já jsem vesměs už úplně ok, krom toho, že teda fyzička je totál na dně... ale ještě musim vydržet cca měsíc bez tréninku... pak budu moc pomalinku začít ... jak to nakonec máš, prubneš nějaký závody ještě letos? _________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: út červen 26, 2012 9:35 am Předmět: |
|
|
| Morico napsal: | | wwwpower napsal: | | jo takže to byl viper press :-D, ten military press jsem pořádně nikdy nevěděl jak se to píše mám pocit, že pokaždé jsem ho psal jinak, ale to je jedno, hlavně, že to bylo pochopeno :-D a co jinak ty? jak válčíš? |
No já jsem vesměs už úplně ok, krom toho, že teda fyzička je totál na dně... ale ještě musim vydržet cca měsíc bez tréninku... pak budu moc pomalinku začít ... jak to nakonec máš, prubneš nějaký závody ještě letos? |
asi ten žd'ár, ostatní asi ne, některý závody jsou pro mě natolik daleko, že by mě cesta vyšla přes 2000kč a jelikož práci zatím nemám tak si nemůžu vyskakovat. Forma se sice velmi pomalu zlepšije, ale furt oproti konkurenci to je slabota a co tak koukám tak ani Cizo se nikam nehrne a to je na tom podstatně líp než já. _________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: st červen 27, 2012 7:40 pm Předmět: |
|
|
mrtvý tah
8x95
5x120
5x145
3x170 - do této váhy nadhmat
3x203 - do této váhy bez vzpěračského opasku
3x216
3x220
farmers walks
90+90 - 40m s otočkou
shyby na hrazdě na široko
5x8xTV
bench press
8x95
8x105
3x8x113
2x10x100
biseps s axelem
6x42
4x6x62 _________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st červen 27, 2012 7:48 pm Předmět: |
|
|
tak tomu sa hovorí tréning, super. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|