|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
hugisek
|
Zaslal: so červen 23, 2012 6:24 pm Předmět: Ramena + prsa + záda |
|
|
Zdravím, rád bych se zeptal jestli je v pořádku cvičit:
Po, Čt - Záda (schybama) - chci se naučit pořádně naširoko schybovat, zatím bohužel jen negativně. + Nohy (dřepy)
Út, Pá - Ramena + Prsa
a jestli se z tohodle dá udělat trénink co by měl hlavu a patu.
Zatím díky ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
jirdano

|
Zaslal: so červen 23, 2012 7:49 pm Předmět: |
|
|
můžeš to nějak víc vysvětlit? vůbec sem nepochopil smysl dotazu, pokud se ptáš, jestli máš cvičit záda, nohy, ramena a prsa, tak ano + taky biceps, triceps a břicho a spodek zad, shyby a dřepy je určitě v pořádku cvičit, jen vybrat rozumnej split
|
|
| nahoru |
|
 |
hugisek
|
Zaslal: so červen 23, 2012 7:50 pm Předmět: |
|
|
Jestli můžu jet v tyhle dny, tyhle partie spolu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: so červen 23, 2012 8:03 pm Předmět: |
|
|
Mně osobně se ramena a prsa společně cvičí blbě, tu druhou partii nikdy nedokážu odcvičit naplno, když si předtím u první odrovnám triceps a přední delty, ale možná by to fungovalo, kdybys ve splitu střídal pořadí, v jakém to cvičíš.
|
|
| nahoru |
|
 |
jirdano

|
|
| nahoru |
|
 |
hugisek
|
Zaslal: so červen 23, 2012 10:11 pm Předmět: |
|
|
Takže pokud beru pondělí a čtvrtek jako split A a úterý s pátkem jako split B,
bude fungovat:
split A) prsa, ramena, kvadricepsy, triceps, lýtka, břicho,
split B) záda, trapéz, hamstringy, biceps, předloktí, břicho.
? :)
|
|
| nahoru |
|
 |
hugisek
|
Zaslal: út červen 26, 2012 10:01 am Předmět: |
|
|
Tak sem zkusil něco sestavit
|
|
| nahoru |
|
 |
hugisek
|
Zaslal: út červen 26, 2012 10:02 am Předmět: |
|
|
omlouvám se za ten spam ale nemohl by jsem sem dát ten obrátek..
|
|
| nahoru |
|
 |
hugisek
|
Zaslal: út červen 26, 2012 10:05 am Předmět: |
|
|
i47.tinypic.com/54vc7d.png jestli by ste na to někdo kouknul prosím :)
|
|
| nahoru |
|
 |
dogeatdog
|
Zaslal: út červen 26, 2012 12:12 pm Předmět: |
|
|
hugisek>
 [/img]
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út červen 26, 2012 3:22 pm Předmět: |
|
|
| Magumi napsal: | | Mně osobně se ramena a prsa společně cvičí blbě, tu druhou partii nikdy nedokážu odcvičit naplno, když si předtím u první odrovnám triceps a přední delty, ale možná by to fungovalo, kdybys ve splitu střídal pořadí, v jakém to cvičíš. |
podle me je to dobre udelane
odcvic si drepy, pak shybuj co to pujde a nakonec napumpuj bicak a je to
a druhy den delej tezky bench, ruzne zapaz_predpaz_ na ramena a dopumpuj se na tricaku
pak pauza
treba celni drepy o vice opakovani, shybovacka a pumpovacka bicaku
lehky bench, tezke tlaky na ramena a zase neco na tricak
co se tyce vhodnosti a nevhodnosti prsa + ramena, po cca 4 mesich kdy jsem to tak jel jsem udelal skoro bench 5x10x100, a tlaky na ramena jsem jezdil 5x6x40kg jednorucky a to cele pri vaze cca 82-85 kg _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Sei

|
Zaslal: út červen 26, 2012 3:30 pm Předmět: |
|
|
Proč máš na prsa 3 cviky a kvadry jen 1? Nezapomněl jsi na lýtka, což chválím. _________________ co tam máš dál?
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út červen 26, 2012 3:40 pm Předmět: |
|
|
| Sei napsal: | | Proč máš na prsa 3 cviky a kvadry jen 1? Nezapomněl jsi na lýtka, což chválím. |
A stejne tak jen 1 cvik na zada a to jeste pouze negativni cast shybu, jak pise v prvnim prispevku. Pokud mas alespon neco malo nastudovano o cviceni, tak nevim, ze ti tenhle trenink nepripada divnej. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
hugisek
|
Zaslal: út červen 26, 2012 4:47 pm Předmět: |
|
|
| Sei napsal: | | Proč máš na prsa 3 cviky a kvadry jen 1? Nezapomněl jsi na lýtka, což chválím. |
Protože nevím, jak bych měl kvadricepsy líp procvičit než dřepama. Cvičim doma..nemám tu stroje na izolovaný cviky. Ty prsa chci procvičit a protáhnout trochu víc než ´´jen´´ benchem. Navíc těžky dřepy na lejtka nejsou dost ? :O
| Draper napsal: | | A stejne tak jen 1 cvik na zada |
Pořád čekám až mi páni přes kovy dovařej stropní hrazdu, abych shyby zkusil v celým tréninku. I když to bude jen zatím negativně, nevím jak hodně mně to dá zabrat, jak na tom budu s regenerací při cvičení 4x týdně atd. :)
Ale zatím děkuju za příspěvky. Když to budu dávat v pohodě, přidám nějaké přítahy VČ, MT.....
BTW dík dogeatdog :)
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: út červen 26, 2012 5:01 pm Předmět: |
|
|
Výpady, bulharský dřepy, čelní dřepy, zadní dřepy, pistoly... _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|