|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: út červen 26, 2012 10:35 am Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | | MAST3R napsal: |
To jsem zvědavej, jak budu zítra vysvětlovat, že moje máme bere glutamin. |
Řekneš jí:
Paní, volná aminokyselina L-glutamin stimulující svalový růst je jedním z nejrozšířenějších legálních suplementů v současné kulturistice. Výrobek L-Glutamin nabízí volnou aminokyselinu, která má největší zastoupení ve svalové buňce (asi 70 %). Trvalý přísun glutaminu předchází poškozování - devastaci svalstva, podporuje produkci růstového hormonu a zcela zabraňuje destrukci svalové hmoty |
A nebo si treba vytiskni a vem s sebou tuhle fotku https://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1334215631_1.jpg a rekni, ze je to tvoje mama. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
MAST3R

|
Zaslal: út červen 26, 2012 10:40 am Předmět: |
|
|
Wojtkingson napsal: to by asi na mě čuměla, jako když na ní mluvím japonsky.
Draper: budu to brát jako poslední možnost, když mi to nebude chtít uznat.  A řeknu jí, že moje máma je teď v silný kůře, tak ať si nepřeje, aby tam šla osobně. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Trhanec
|
Zaslal: út červen 26, 2012 10:44 am Předmět: |
|
|
Ale určitě pokud vám to neuznaj, tak to zkuste u jiný přepážky, je to dost o tom kdo tam sedí jak už bylo řečeno. Ještě zlanařim přítelkyni a pošlu jí tam taky.... Nebo celou rodinu a jít tam jak cigáni pro dávky :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Shalke
|
Zaslal: út červen 26, 2012 12:10 pm Předmět: |
|
|
Nechápu jak si můžou dovolit někomu neuznat Glutamin. To, že podporuje imunitu je podloženo fakty a studiemi, a oni jasně píšou přípravky podporující imunitu.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: út červen 26, 2012 12:36 pm Předmět: |
|
|
A jak je to z tou registrací v tom Klubu pevného zdraví? Mám se tam regnout teď hned online, nebo zítra až u přepážky a musím čekat na tu kartičku, nebo mi to proplatí tak i tak? _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Prdka27

|
Zaslal: út červen 26, 2012 12:54 pm Předmět: |
|
|
udelaj ti to u prepazky ale budes tam dele, normalne ti to pak proplati :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: út červen 26, 2012 1:00 pm Předmět: |
|
|
preplatili to niekomu aj v hotovosti?
ono to cakanie nie je len kvoli vitaminom ale aj ostatnym akciam ktore im prebiehaju.o vitaminoch moc ludia nevedia-teda aspon u nas nie.ked som sa pytal znamych vo fitku a po okoli tak nikto o tom ani nevedel.
este ze tu mame ronnie.cz.to by sme poniektori tiez o tom netusili.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út červen 26, 2012 2:26 pm Předmět: |
|
|
| filipino23 napsal: | preplatili to niekomu aj v hotovosti?
ono to cakanie nie je len kvoli vitaminom ale aj ostatnym akciam ktore im prebiehaju.o vitaminoch moc ludia nevedia-teda aspon u nas nie.ked som sa pytal znamych vo fitku a po okoli tak nikto o tom ani nevedel.
este ze tu mame ronnie.cz.to by sme poniektori tiez o tom netusili. |
já když tam byl, tak se na to někdo ptal a odpověd byla "byste se divil, jak moc o tom lidi vědí"
Důchodci a prostě lidi, co maj čas, o tomhle vědí vždy.
|
|
| nahoru |
|
 |
kubejk
|
|
| nahoru |
|
 |
tofaneK
|
Zaslal: út červen 26, 2012 9:15 pm Předmět: |
|
|
| kubejk napsal: | BCAA + kloubní výziva, na paragonu napsano u obou pripravek na podporu imunity a proplaceni bez problemu | prosím jakou kloubní výživu ti uznali?
|
|
| nahoru |
|
 |
kubejk
|
|
| nahoru |
|
 |
chippie

|
Zaslal: st červen 27, 2012 9:03 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: st červen 27, 2012 10:01 am Předmět: |
|
|
asi tak.. sel sem tam jen z principu abych jim nenechal 500kc a me se baba na prepazce jen zeptala " a je to vse opravdu na imunitu? " , tak sem rekl ze urcite jo a dal nic neresila a zenska vedle co tam byl tez nejaky mlady kluk tak obvolavala snad 3 telefony jestli ten pripravek je opravdu vyhradne na imunitu apod. , ale tak u me nebylo co resit bral sem nejake cčka a pak neco na imunitu pro mati
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: st červen 27, 2012 9:15 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem tam byl, fronta až před vstupní dveře do budovy, prý je do konce června poslední den, kdy si lidé můžou změnit pojištovnu nebo já nevím co. Tak jsem se zeptal paní za přepážkou a ta mi řekla, že si mám vzít lístek a vyčkat si frontu, já jsem myslel, že na to je speciální přepážka a ne, že tam budu čekat s dalšími 100 lidmi co chtějí něco jiného. Tak jsem se na to vykašlal a zkusím to zítra.
Jak to probíhalo u vás? _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Kolcix
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|