nedavno tu byl dotaz:
"dobry den blabla kreatin je drahy blabla kamarad obevil na samponu, ze je v nem kreatin, tak se chci zeptat jestli ho muzu vypit" ... nebo neco takoveho.
Dneska jsem na samponu obevil onen "kreatin" ... ve skutecnosti se jedna o keratin :D tak mne to pobavilo vcelku :))
_________________ Bolest je jen psychická záležitost.
Jak to děláte? To ty auta nosíte na zádech nebo tlačíte?
Žena jezdí klidně a rozvážně, a pochvaluje si, že se dostala těsně pod 6 litrů. I když ten Partner je takovej zkurvenej polonáklaďák, že to je možná docela výkon. Obzvlášť s tím TDI dvoulitrem :)
Dneska jsem byl u Martina Šťastnýho na diagnostice. Ten člověk je fakt úkaz. Říkal, že trochu zhubnul a zase je cca do 83kg, a že moc necvičí, protože není čas na regeneraci. Ale že se zlepšil na dřepech, který mu moc nešly, a dostal se na 280
Jak to děláte? To ty auta nosíte na zádech nebo tlačíte?
Žena jezdí klidně a rozvážně, a pochvaluje si, že se dostala těsně pod 6 litrů. I když ten Partner je takovej zkurvenej polonáklaďák, že to je možná docela výkon. Obzvlášť s tím TDI dvoulitrem :)
ty nove jsou na dve veci
bejvalka ho mela v novem passatu a mel jsme co delat, abych se drzel na sesti
se starou 1,9 bych jezdil takovym stylem za 4
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru