Jak na objemnější nohy-holka

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Jak na objemnější nohy-holka  Úvodní stránka -> Trénink -> Jak na objemnější nohy-holka
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
marka13

PříspěvekZaslal: čt červen 28, 2012 8:12 am    Předmět: Jak na objemnější nohy-holka Odpovědět s citátem

Zdravím,
a prosím o typy vás zkušených. nedávno jsem tady psala dotaz na objemový trenink pro holku. Chtěla bych poprosit o radu. mám problém s nohama. Prostě mi nerostou. Cvičím asi 3 roky, nevím kde je chyba. Zkouším různý metody, více opakování (12-20)- lehčí váhy, nebo naopak 5 opak, vyšší váhy atd..., jedu dřepy 60kg, výpady, rumuny, fakt se snažim s těma nohama něco udělat. Za celou dobu se mi je podařilo vytvarovat, ale co se týká objemu, nic. Mám přes stehno 51 cm už 2 roky ( v zimě pak tak 54cm ), pak rýsnu, vršek jde na žílu a spodek padne na svých 51cm a přitom není ani vyrýsovanej, naopak na zadku je ještě tuk.
tak nějak nevím, jakým systémem nabrat na tý prdeli a nohách hmotu. teď chci najet do konce srpna na objem, tak Vás moc prosím o radu, nebo nějaký typ na trenink spodku. Vršek pojedu každou partii 1x týdně těžce + doplňkové cviky. a u nohou nevím, jestli dát 1 x týdně nebo 2 x .
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Magumi

PříspěvekZaslal: čt červen 28, 2012 9:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nejspíš budeš muset ty nohy cvičit častěji. Řekl bych, že 2x týdně je minimum, klidně můžeš i třikrát. Dřepy s velkou činkou jsou pravděpodobně nejlepší, ale nejsou nutné, zvlášť pokud by to mělo zhoršovat tvoje výkony u cviků, u kterých zabírají spodní záda; objem můžeš vycvičit i na legpressech a hackenech.

Na rozdíl od jiných partií je počet opakování na sérii u nohou dost individuální; na objem se doporučuje cvičit kolem 85% maxima, někteří lidi zvládnout při téhle váze 5 opakování, jiní 20 :-), to si musíš vyzkoušet. Co se týče celkového počtu opakování na partii, na objem se doporučuje tak 40 až 60 opakování na trénink.
Korny

PříspěvekZaslal: čt červen 28, 2012 9:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

to já mám opačnej problém, mám hnáty jak slon a zbytek nic ale co můžu doporučit je zkusit nohy rozdělit, to byl jeden z důvodů proč mi tak narostly...jel jsem split, v jednom tréninku jsem cvičil lýtka, ve druhým stehna a ve 3. hamstringy
Frozz.

PříspěvekZaslal: čt červen 28, 2012 9:32 am    Předmět: Re: Jak na objemnější nohy-holka Odpovědět s citátem

marka13 napsal:
a u nohou nevím, jestli dát 1 x týdně nebo 2 x .

Já myslím, že tu bude chyba. Být tebou bych dal nohy 3x týdně, z toho 1x lehce (uprostřed tréninků) a 2x těžce, zařadil bych dřepy, rumuny, výpady, můžeš i legpress.
Mick994

PříspěvekZaslal: čt červen 28, 2012 11:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Takový problém už jsem viděl, ale jen na jednotlivých svalových partiích,hlavně u lýtek. Kde někdo dře jako kůň a přesto objem nikde a někdo jede uplně to samé a rozdíl je obrovský.Genetika je zrádná věc.
Ale že by zaostával rozvoj u celé spodní časti těla, to je mi záhada.
Deflorátor

PříspěvekZaslal: čt červen 28, 2012 12:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zkus AS, to by mohlo zabrat
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt červen 28, 2012 12:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sprinty.
Sei

PříspěvekZaslal: čt červen 28, 2012 1:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

stehna a lytka jsou potvory. Cely den je clovek namaha, takze jsou odolnejsi nez zbytek tela. Mne pomohl 1 zakladni cvik a 1 doplnkovy a u doplnkoveho vynucena opakovani v kazde serii.

Rychle na stránku:

Přejdi na: