|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
marka13
|
Zaslal: čt červen 28, 2012 8:12 am Předmět: Jak na objemnější nohy-holka |
|
|
Zdravím,
a prosím o typy vás zkušených. nedávno jsem tady psala dotaz na objemový trenink pro holku. Chtěla bych poprosit o radu. mám problém s nohama. Prostě mi nerostou. Cvičím asi 3 roky, nevím kde je chyba. Zkouším různý metody, více opakování (12-20)- lehčí váhy, nebo naopak 5 opak, vyšší váhy atd..., jedu dřepy 60kg, výpady, rumuny, fakt se snažim s těma nohama něco udělat. Za celou dobu se mi je podařilo vytvarovat, ale co se týká objemu, nic. Mám přes stehno 51 cm už 2 roky ( v zimě pak tak 54cm ), pak rýsnu, vršek jde na žílu a spodek padne na svých 51cm a přitom není ani vyrýsovanej, naopak na zadku je ještě tuk.
tak nějak nevím, jakým systémem nabrat na tý prdeli a nohách hmotu. teď chci najet do konce srpna na objem, tak Vás moc prosím o radu, nebo nějaký typ na trenink spodku. Vršek pojedu každou partii 1x týdně těžce + doplňkové cviky. a u nohou nevím, jestli dát 1 x týdně nebo 2 x .
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Magumi

|
Zaslal: čt červen 28, 2012 9:02 am Předmět: |
|
|
Nejspíš budeš muset ty nohy cvičit častěji. Řekl bych, že 2x týdně je minimum, klidně můžeš i třikrát. Dřepy s velkou činkou jsou pravděpodobně nejlepší, ale nejsou nutné, zvlášť pokud by to mělo zhoršovat tvoje výkony u cviků, u kterých zabírají spodní záda; objem můžeš vycvičit i na legpressech a hackenech.
Na rozdíl od jiných partií je počet opakování na sérii u nohou dost individuální; na objem se doporučuje cvičit kolem 85% maxima, někteří lidi zvládnout při téhle váze 5 opakování, jiní 20 :-), to si musíš vyzkoušet. Co se týče celkového počtu opakování na partii, na objem se doporučuje tak 40 až 60 opakování na trénink.
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt červen 28, 2012 9:32 am Předmět: Re: Jak na objemnější nohy-holka |
|
|
| marka13 napsal: | | a u nohou nevím, jestli dát 1 x týdně nebo 2 x . |
Já myslím, že tu bude chyba. Být tebou bych dal nohy 3x týdně, z toho 1x lehce (uprostřed tréninků) a 2x těžce, zařadil bych dřepy, rumuny, výpady, můžeš i legpress. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Mick994

|
Zaslal: čt červen 28, 2012 11:04 am Předmět: |
|
|
Takový problém už jsem viděl, ale jen na jednotlivých svalových partiích,hlavně u lýtek. Kde někdo dře jako kůň a přesto objem nikde a někdo jede uplně to samé a rozdíl je obrovský.Genetika je zrádná věc.
Ale že by zaostával rozvoj u celé spodní časti těla, to je mi záhada.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deflorátor

|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt červen 28, 2012 12:09 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Sei

|
Zaslal: čt červen 28, 2012 1:18 pm Předmět: |
|
|
stehna a lytka jsou potvory. Cely den je clovek namaha, takze jsou odolnejsi nez zbytek tela. Mne pomohl 1 zakladni cvik a 1 doplnkovy a u doplnkoveho vynucena opakovani v kazde serii. _________________ co tam máš dál?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|