|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
Zaslal: čt červen 28, 2012 3:59 am Předmět: |
|
|
| kubejk napsal: | Nejde o to jakou, ale musis zajit do lekarny kde jsou rozumny a na paragon ti napisou ze sis koupil pripravek na podporu imunity |
presne tak.v lekarni im je u prdele co na paragon napisu, hlavne ze zarobia.ja som kludne mohol zobrat aj tehotenske testy a v paragone by som mal napisane PREVENTAN.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Vittus

|
|
| nahoru |
|
 |
TheSituation

|
|
| nahoru |
|
 |
Daemon

|
Zaslal: čt červen 28, 2012 10:13 am Předmět: |
|
|
Jo posílaj na účet, týden a nic.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: čt červen 28, 2012 10:45 am Předmět: |
|
|
To se posílá na účet? Na ruku mi to nedají? _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Vittus

|
Zaslal: čt červen 28, 2012 11:55 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Wass

|
Zaslal: čt červen 28, 2012 12:47 pm Předmět: |
|
|
V Mostě to posílaj jen na účet, nápis "imunita" neřeší a pokud je člověk student, tak po něm chtěj potvrzení o studiu ze školy, což sem nevěděl, sice si okopírovala ISICa ale řikala něco o tom, že tam mam co nejdřív to potvrzení donést... jo a prej to prodloužili o tejden.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt červen 28, 2012 1:52 pm Předmět: |
|
|
VZP Brno pobocka Benesova = konec sveta  Prijdu tam, lidi jak na*rano, vytiskl jsem si listek s poradovym cislem, na kterem bylo napsano, ze predemnou je jeste 109 lidi. Ono to asi ve skutecnosti tolik nebylo, ale i tak se me zmocnil pocit zoufalstvi, nasrani, beznadeje a ja nevim ceho jeste :D . Nastesti to ale slo udelat tak, ze jsem si vzal formular, vyplnil tam potrebne udaje mimo jine i cislo uctu, prilozil jsem uctenku a jen to odevzdal na informacich nebo co to bylo za prepazku, kde se nemuselo na nic cekat. Nikdo nic nekontroloval, protoze toho asi sami meli pelne oci a byli radi, ze je to rychle vyrizene a penize mne (doufam) prijdou na ucet.
A take tam bylo upozorneni, ze vyplaceni prispevku se prodluzuje do 13. cervence, ale nejsem si jisty, jestli se to tykalo primo tohoto, zrejme ale ano.
Uff _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
jajaja
|
Zaslal: čt červen 28, 2012 2:09 pm Předmět: |
|
|
Skutečně je to prodloužený do 13.7. Potvrdili mi to na pobočce. Výrobek si ale musíte koupit do 30.6. Do 13.7. to pak můžete vyřídit na VZP.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt červen 28, 2012 2:15 pm Předmět: |
|
|
Vzhledem k tomu, kolik lidi tam dnes bylo, tak by myslim proslo uplne vsechno :) , protoze ty holky za prepazkama toho musely mit plny oci a pochybuji, ze by jeste mely silu a chut neco nekde hledat a s nekym se dohadovat. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Ricky1
|
Zaslal: čt červen 28, 2012 2:21 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Vzhledem k tomu, kolik lidi tam dnes bylo, tak by myslim proslo uplne vsechno :) , protoze ty holky za prepazkama toho musely mit plny oci a pochybuji, ze by jeste mely silu a chut neco nekde hledat a s nekym se dohadovat. |
na druhous tranu, to ze vzali uctenku jeste neznamena ze to opravdu proplati... jeste budou mit spoustu casu na prohledavani
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt červen 28, 2012 3:34 pm Předmět: |
|
|
| Ricky1 napsal: |
na druhous tranu, to ze vzali uctenku jeste neznamena ze to opravdu proplati... jeste budou mit spoustu casu na prohledavani |
V jednom obchode s doplnky vyzivy mne prodavacka rikala, respektive primo cetla z nejakeho seznamu doplnku z emailu, ktery si nechali poslat primo z VZP, ze glutamin musi vzit kazdy, i presto ze to na obalu konkretniho vyrobku neni napsane. Takze pokud nekomu nejaky neuznali, tak zrejme nepravem. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Trhanec
|
Zaslal: čt červen 28, 2012 4:07 pm Předmět: |
|
|
ja byl jak v plzni tak ve varech a vzdy penize dali hned. Nic o uctu ani nemluvili.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt červen 28, 2012 4:10 pm Předmět: |
|
|
| Trhanec napsal: | | ja byl jak v plzni tak ve varech a vzdy penize dali hned. Nic o uctu ani nemluvili. |
Vsak si muzes vybrat. Kdybych je chtel hned, tak tam asi cekam jeste ted
A dalsi pozitivni vec byla ta, ze vubec neresili, jestli tam dana osoba je osobne nebo ne. Dal jsem to tam jeste na jednoho clena sve rodiny a uplne bohate jim stacil vyplneny papir. Ale jak jsem psal vyse, bylo to nejspise dano tim, ze tam meli neskutecnej frcak a chaoz. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: čt červen 28, 2012 6:34 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | Tak jsem tam byl, fronta až před vstupní dveře do budovy, prý je do konce června poslední den, kdy si lidé můžou změnit pojištovnu nebo já nevím co. Tak jsem se zeptal paní za přepážkou a ta mi řekla, že si mám vzít lístek a vyčkat si frontu, já jsem myslel, že na to je speciální přepážka a ne, že tam budu čekat s dalšími 100 lidmi co chtějí něco jiného. Tak jsem se na to vykašlal a zkusím to zítra.
Jak to probíhalo u vás? |
Taky fronta jako svině, asi 20 lidí. Chce to dojít si tam ráno třeba hodinu před otvíračkou a čekat, aby se tam člověk dostal. Aspoň u nás to bude o držku. Spousta lidí co něco chtějí plus dalších milion socek jako my co chtějí něco proplatit.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|