Prázdninová dvoufáze

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Prázdninová dvoufáze  Úvodní stránka -> Trénink -> Prázdninová dvoufáze
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Wass

PříspěvekZaslal: čt červen 28, 2012 6:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já sem úplnej začátečník a proto nechci nějak někomu radit, každopádně nad BCAA nebo proteiňákem ani nepřemejšlej pokud napíšeš "že jídelnák moc řešit nebudu".

Jídlo je základ, vidim to sám na sobě, 2/3 času, co posiluju (3-4 měsíce) jsem stravu vůbec neřešil (měl jsem max. 1 tvaroh denně, jinak nic) a kromě menšího zvýšení síly jsem se nedočkal žádného výsledku. Jídlo určitě řeš, na webu je několik základních článků o jídle a podle mně jejich pročtení zezačátku celkem pomůže... na suplementy zapomeň, proteiňáky nahraď bílkovinama ze stravy, místo gaineru ti stačí banán nebo jablko (to jsem se alespoň já dozvěděl a přijde mi to rozumný) a věci jako BCAA neřeš.

Trénink si nesestavuj sám, ale najdi si nějaký tady na fóru nebo na webu. Nebo si ho nech složit od trenéra.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jamesco

PříspěvekZaslal: čt červen 28, 2012 7:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky, mě jde tedy teď spíš více o schválení toho tréninku. Ale k tý stravě, samořejmě jí řeším, tím "MOC řešit nebudu" jsem myslel že v 16 když jím zdravé věci, nesmažené, nepiju limonády jenom vodu, jim pravidlně, snažim se o pestrost,jim hodně rejži s masem, ráno vločky, navečer tvaroh, svačiny tmavý pečivo sýr/cottage, tak nepotřebuju nějaké vážení masa a přesné psaní času kdy se stravovat.
ty BCAA byl úlet, ale proteiňák si po tréninku dávám. Bohužel ve stravě nejsem schopnej víc měnit, protože nežiju sám jak vidno z mého věku. Banán po tréninku dávám taky.
Každopádně dík za reakci, pokud bys měl něco k tréninku rád si to poslechnu.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: čt červen 28, 2012 7:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nezlob se ale je to desna hovadina
jed jenom 3x fb a slus
vyber si tezke zakladni cviky a slus
pokud chces nabirat tak bez tuku to nepujde
takze zer jako blazen
na fb nebotrebujes milion cviku, fb postavis i na trech cvicich, jenom si hlidej, at je to pokazde jine
kdyz uz neco, tak co treba "freimenuv tezko-lehky split"?
vygoogluj a paj se ptej
a pak jeste hledej tady na RW "bear aneb trening..." a pozorne si precti tu pasaz o jidle
jamesco

PříspěvekZaslal: čt červen 28, 2012 7:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ahoj, díky za odpověd. Postupně:
Chci to ject takhle protože nemůžu cvičit ty nohy, jak jsem zde již psal, myslel sem že bez nohou bude regenerace "jednodušší"
Těžké základní cviky jsem zařadil MT a BP, bohužel ten dřep nemohu
Vím že naberu i tuk, já někde psal že to chci bez tuku? Ta aerobka je protože doma sedět na pr... nevydržim ,bylo by to spíš protažení.
ano budu jíst hodně, už mi to tu někdo psal, beru si to k srdci opravdu.
Ten freimenuv težko-lehký split vypadá velmi zajímavě, ale chci se zeptat jak moc se (když nepočítam cviky na nohy) liší od toho mého? Je tam den regenerace navíc, a jeden čast je lehčí...
pasáž jsem přečetl, zajímavý článek, děkuji za odkaz
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt červen 28, 2012 7:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

novej RANDO ohledně toho, že si nenechá poradit, ale stejně ho baví se ptát
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: čt červen 28, 2012 7:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jamesco napsal:
ahoj, díky za odpověd. Postupně:
Chci to ject takhle protože nemůžu cvičit ty nohy, jak jsem zde již psal, myslel sem že bez nohou bude regenerace "jednodušší"
Těžké základní cviky jsem zařadil MT a BP, bohužel ten dřep nemohu
Vím že naberu i tuk, já někde psal že to chci bez tuku? Ta aerobka je protože doma sedět na pr... nevydržim ,bylo by to spíš protažení.
ano budu jíst hodně, už mi to tu někdo psal, beru si to k srdci opravdu.
Ten freimenuv težko-lehký split vypadá velmi zajímavě, ale chci se zeptat jak moc se (když nepočítam cviky na nohy) liší od toho mého? Je tam den regenerace navíc, a jeden čast je lehčí...
pasáž jsem přečetl, zajímavý článek, děkuji za odkaz

nepsal si ze to chces bez tuku, ale za jistych okolnosti nejsou ani hranolky z mekace spatne
tak si ten tezko lehky precti znovu, je to tam napsane
skoda tech drepu
co presne mas s koleny
vem si, ze kdyz necvicis nohy, zanedbavas polovinu tela
ale poradim ti, kde by jsi mohl hledat insiraci
https://forum.ronnie.cz/divnej-drejprd-t26245.html?highlight=divnej
ma problemy s kolenem, takze nedrepuje, formu paradni, silu a vykonost na rozdavani
idealni je se koukat na vykony nekdy z lonskeho podzimu

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Prázdninová dvoufáze Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: