Crewe - It´s OK, I am Bulking

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 ... 33, 34, 35  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Crewe - It´s OK, I am Bulking  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Crewe - It´s OK, I am Bulking
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Frozz.

PříspěvekZaslal: út červen 19, 2012 8:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Právě že sachry po tréninku jsou OK, takže je tam nezapomeň poslat a klidně jich může být i víc, nemusíš se bát.
Crewe

PříspěvekZaslal: st červen 20, 2012 6:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Právě že sachry po tréninku jsou OK, takže je tam nezapomeň poslat a klidně jich může být i víc, nemusíš se bát.

A mám ty sachry dát normálka k večeři, nebo hnedka po tréninku s proteiňákem ? :-) Díky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Crewe

PříspěvekZaslal: st červen 20, 2012 6:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Středa (20.6) 250s - Dneska jsem přišel ze školy a první, co bylo, že jsem skočil do bazénu. - Celej odpoledne jsem se válel u bazénu až jsem nakonec usnul na židli a spálil se :-D. Probudil a měl jsem strašnou chuť na něco. Zítra si zkusím uvařit proteinový tyčky (recept, co sem na fórum dával Frozz) - Snad se mi to povede. Až bude hotovo, hodím foto...
Prohřešky: Sojová tyčinka - úplně se na mě smála :-D
Dal jsem si kafe a do toho 1,5 lžičky sladidla :- ( ( To kafe bylo brutálně dobrý
Pak jsem si dal svačinku: půlka tvarohu + 2 žloutky a lžička sladidla.

Odpoledne: 50min rotopedu. (550kcal) - Dneska jsem držel tepovku, tak na 145. - Dalo mi to, ale zabrat... A na rukách jsem měl doslova kapky potu, co nikam netekli, ale prostě tam drželi.. - To se mi málo kdy stane...
Dneska se naposledy budu učit a beztak tomu moc nedám :-D a v pátek jedeme do divadla. Od Pondělí jsem doma a už mám domluvenou brigádu, tak to nějak budu muset vymyslet se stravou a pohybem.. - Budu na stavbě, tak nevím, jestli budu mít sílu vůbec potom v tomhle vedru jít na rotoped/posilka. - Bohužel budu muset, jsem strašný sele..
Jsem dost zvědavej na to, když jsem ustálil ty sachry, jestli se břicho nějak pohne.
Crewe

PříspěvekZaslal: čt červen 21, 2012 6:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Čtvrtek (21.6) 300s - Udělal jsem dobře, že jsem ty sachry ustálil. Chodím na záchod 3x denně. A celkově jsem zvědavej na Pondělí, kolik bude přes břicho dole, jelikož to jde pěkně.
Dneska jsem ze školy nasranej, jelikož jsem posral test z matiky a posralo mi to známku na konci.. - Už to nemá cenu řešit.
Přišel jsem domů, mrdnul s taškou do rohu a skočil do bazénu, tam jsem celej byl celý odpoledne.
Odpoledne:
Trénink + 30min rotopedu. - Potom jsem hned skočil do bazénu a krásně se schladil
FullBody: Tak jsem zkrátil přestávky na přesně 50s. - Ještě si myslím, že to o 10s zkrátím, ale to už se mezi sériema ani nenapiju, takhle to mám přesně na utření do ručníku, nandání závaží + doušek vody.
1A) Bench Press 6x4 (70kg) - Poslední opakování v poslední sérii FAIL. Zůstalo mi to na hrudi :-D. Příště dám 6x5
1B) Mrtvý tah 6x5 (80kg) - Hodně velká rezerva.
1C) Push Press 5x5 (50kg)

2A) Dřepy 6x5 (80kg) - Tak 10kg rezerva.
2B) Přitahy velký činky v předklonu 6x5 (60kg)
2C) Zvedání velké činky (biceps) 6x5 (40kg) - Příště nejspíš přidám.

+2 trisety na břicho po 15 op.

Před tréninkem jsem si zkusil udělat pokus č. 2 o dietní "koláč" - Strašně mi chutnalo to těsto samotný, tak jsem se rozhodl, že si to do trouby hodím na 10min na max. aby se udělala kurčička - Brutálně dobrý... Komu chutnalo jenom to "těsto", tak to zkuste..

Crewe

PříspěvekZaslal: so červen 23, 2012 8:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pátek (22.6) 300s

Trénink +30min totopedu...
Dal jsem si pěkně do těla, uteklo mi to strašně rychle...
Pauzy 50s. - Příští týden to půjde na 40s... ¨

1A) Bench Press 6x4 (70kg)
1B) Mrtvý tah 6x5 (80kg)
1C) Zvedání velké činky (biceps) 3x5 (40kg), Triceps 3x8.

2A) Power Clean 6x5 (60kg)
2B) Výpady 6x10 - Jenom s vlastní váhou, vůbec jsem nevěděl, co od sebe můžu čekat, jelikož jsem to zkoušel snad po prví v životě :-D Fakt úžasnej cvik. - Budu ho dost zařazovat.
2C) Přitahy velký činky v předklonu 6x5 (60kg)

Trénink mi celkově zabere asi 50min.

Dost se mi zdá, že pupíček jde dolů... Uvidíme v Pondělí ;-)

Sobota (23.6) 300s - Dneska bohužel prohřešek... troška pizzy. (3-4 kousky)
Ráno: 45min procházka se psem (rychlá chůze) - Docela jsem se zapotil
Zbytek dne jsem byl na airsoftu. - Nechtělo se mi vůbec domů. V lese bylo nádherně.

EDIT: Od pondělí brigáda. - vůbec nevím, jak to budu dělat se cvičením, jdu makat na stavbu. Co si tak pamatuju z minulýho roku, tak jsem každej den přišel v 7 najedl se a usnul/kolikrát jsem usnul před jídlem. - Je pravda, že jsem neměl stravu vůbec vyřešenou...
Crewe

PříspěvekZaslal: ne červen 24, 2012 8:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Neděle (24.6) 300s - Dneska jsem musel dojíst k večeři 2 kousky pizzy. (nahradil jsem to normálníma sachrama). + maso.
Ranní rotoped: 50min (550kcal) - Tepovka už byla tak kolem 140

Zbytek dne v bazénu :-D
K večeru: Chtěl sem se jet na hodinku projet. Bohužel se z toho stali 3 hodiny a ujel jsem 50km :-D Bylo nádherně a furt se mi chtělo jet dál a dál...

Zejtra si změřím pupek. Jestli bude -1cm, tak pořád nechám 300s. Když nebude, tak buď se na to vyseru a dám WD. - A nebudu řešit, jestli bych to na tý stavbě dával, nebo ne..
2. možnost. Zkusím lehce vlnit. 150-200-300. - Jenom vyhazování příloh.
Crewe

PříspěvekZaslal: po červen 25, 2012 6:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pondělí (25.6) 200s - Dneska jsem si nestihl obědu udělat rýži

Ráno jsem se šel vychcat a šel se zvážit a změřit - Nevěděl jsem, že budu tak spokojenej.
Váha: 92,5 (-1,5)
Břicho: 97 (-2cm) WTF

Dneska jsem celej den byl na brigádě. A táta mi zadal ještě další 2 brigády, takže nevím, jak to budu stíhat

Strava byla, tak jak by měla být.
Dneska: Trénink (Zkrátil jsem pauzy na 45s) - Šlo to pěkně.
+30min rotopedu (tepovka 145)

1A) Bench Press 6x4 (70kg)
1B) Mrtvý tah 6x5 (80kg)
1C) Push Press 5x5 (50kg)

2A) Dřepy 6x5 (80kg)
2C) Zvedání velké činky (biceps) 3x5 (40kg) ; 3x8 Kliky na bradlech (triceps)

Crewe

PříspěvekZaslal: út červen 26, 2012 6:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Úterý (26.6) 300s - Dneska menší prohřešek, jelikož jsem dneska a ještě zítra půjdu na oběd k babičce... Byl řízek s normální strouhankou.

Dneska celej den kopání bazénu. Vykopal jsem 8 kubíků hlíny, mám toho plný koule
+ večer 45min rotopedu (tep. 145)
Takže ještě zejtra,t ak 10 hodinek a jednu brigádu mám za sebou.. Pak mě čeká ještě jedna a budu moc konečně bejt naplno na stavbě..
Crewe

PříspěvekZaslal: čt červen 28, 2012 7:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Středa (27.6) 250s
Dneska jsem měl nucený volno, jelikož jsem byl an brigádě až do 10. (celkem: 14 hodin) -

Čtvrtek (28.6) 300s
Dneska brigáda, ale stihnul jsem krásně trénink a rotoped. - Měl jsem totálně rozsekaný ramena z toho házení lopatou... - Zítra už naštěstí jen dodělávky...

Trénink + 30min rotopedu
- Zkrátil jsem přestávky na 40s a zvýšil o 1 sérii (celk. 7 sérií) - Nechtěl jsem zvedat váhy, teď toho mám dost.
1A) Bench Press 7x4 (70kg)
1B) Mrtvý tah 7x5 (80kg)
1C) Push Press 6x5 (50kg) - Prostě jsem 7 sérií nedal...

2A) Dřepy 7x5 (80kg)
2B) Přitahy velký činky v předklonu 7x5 (60kg)
2C) Zvedání velké činky (biceps) 4x5 (40kg) ; 3x8 Kliky na bradlech (triceps)
Zítra přidám váhy, snad to budu dávat.
Crewe

PříspěvekZaslal: pá červen 29, 2012 6:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pátek (29.6) 300s
Dneska to byl pěknej den... Ráno jsem si dal 50min (550kcal) rotopedu, potom pro vízo, pak na brigádu a z brigády rovnou cvičit
Trénink + 30min rotopedu:

1B) Rumunský mrtvý tah 6x5 (70kg)
1C) Výpady 6x10 (2*7,5kg) - Dal bych víc, ale ten cvik nemám ještě zmáklej, tak přidám příště.

2A) Power Clean 6x5 (60kg)
2C) Zvedání velké činky (biceps) 4x5 (40kg), Triceps 3x8.

+ 2 supersérie na břicho.
Crewe

PříspěvekZaslal: so červen 30, 2012 7:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sobota (30.6) 300s - Dneska byl Airsoft. Bylo to supr, ale to horko
Vrátil jsem se cca v 5, zbytek dne bylo volno.
Crewe

PříspěvekZaslal: ne červenec 01, 2012 6:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Neděle (1.7) 300s. Od zítřka začnu jenom, tak lehoučce vlnit. Nebude to nic moc, ale bude to třeba v tom, že si k obědu dám míň sachrů, místo vloček si někdy dám vejce. Svačiny, večeře budou pořád stejný.
Dnes:
Ranní kardio: 50min (550kcal)
Před obědem: 250m bazén. - Plaval jsem doma. Metry odhaduju, ale dělal jsem to stylem HIIT.
Odpoledne: 30min HIIT (30/60)

- Mám nějaké peníze navíc, tak si budu objednávat protein, trhačky a musím ukecat mámu, aby mi dovolila si koupit dřepovací stojan.. - Už teď mám doma peklo, že ten volnej pokoj, kde cvičím vypadá hrozně..
Dneska jsem měl čas, tak jsem zjišťoval něco o seriálech. Našel jsem skvělou stránku http://www.serialzone.cz/ - Snad to tady může být, když to není nic k posilování.

Takové info, možná to někoho bude zajímat ;-)
Hra o Trůny: 3. série se začne natáčet až 7. července
Simpsonovi: 23. série (cz dabing). Teď běží na Coolu.
Futurama: 7. série - To jsem ještě nezjistil, kdy ji budou na Coolu vysílat s CZ dabingem.
Griffinovi: 6. série - To jsem ještě nezjistil, kdy ji budou na Coolu vysílat s CZ dabingem. - Dost mě to zajímá, jelikož griffinovi miluji včetně cz dabingu (Petr Rychlý)
Crewe

PříspěvekZaslal: po červenec 02, 2012 6:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pondělí (2.7) 200s - Dneska jsem neměl sacharidy k obědu.
Vážení:
Břicho (-1cm) 96
Váha (-0,5kg) 92
- Trénink. Byla strašná únava, do tréninku se mi vůbec nechtělo. Nakonec jsem ho dal
Celej den jsem na brigádě byl skrčenej a neskutečně mě boleli nohy a záda.

Trénink + 20min kardio (tep. 150) - Myslel jsem, že umřu. Vzal jsem si 2 trika a i tak byli obě prodojený, že pod nima byla louže.
1B) Mrtvý tah 7x5 (85kg)
1C) Push Press 7x5 (50kg) - Překvapilo mě, jak to bylo lehký.

2A) Dřepy 5x5 (80kg) - Už to nešlo. Pálili mě nohy a nemohl jsem to ani udejchat.
2B) Přitahy velký činky v předklonu 5x5 (60kg)
2C) Zvedání velké činky (biceps) 4x5 (40kg) ; 1x8 Kliky na bradlech (triceps)
+1 supersérie na břicho po 15. op.

Konečně Jsem našel, jak se jmenuje nový seriál s Charlie Sheenem Anger Management. - Hned jsem se na 1 díl podíval. A budu to sledovat pravidelně. - Jsou bohužel jen první 2 díly :-D
Crewe

PříspěvekZaslal: út červenec 03, 2012 7:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Úterý (3.7) 200s
Dneska byla strašná nuda na brigádě. Chcalo, takže sem jenom čekal až chlapy něco dodělaj a jelo se dom...

Po brigádě: 45min kardio (500kcal) - Tep. byl cca 140. - Docela mě boleli stehna.
K večeru: 30min HIIT. (30/60) - Chtěl jsem dát ještě 20min, ale musel jsem narychlo odjet.
Dneska mě zaujal článek v MaF, kde chlap za tři měsíce shodil 32cm v pase.... - Říkám si, že jsem fakt hovno. Bohužel to je všechno těma prohřeškama - Dřív sem si myslel, že to na to nemá vliv, ale má a strašnej. - I malá píčovina.

Objednal jsem si nějaký doplňky asi za 2500.
Budu měnit trénink. Přemýšlím o splitu 2+1. - Ještě nevím. Uvidíme.
Draper

PříspěvekZaslal: út červenec 03, 2012 7:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Říkám si, že jsem fakt hovno. Bohužel to je všechno těma prohřeškama - Dřív sem si myslel, že to na to nemá vliv, ale má a strašnej. - I malá píčovina.

To je nesmysl.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Crewe - It´s OK, I am Bulking Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 ... 33, 34, 35  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: