|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Tygr999
|
Zaslal: so červen 30, 2012 3:52 pm Předmět: Posilování přes prázdniny |
|
|
Zdravím vás,chtěl bych přes prázdniny posilovat (ne v posilce).Je mi 14 let,měřím 181 cm a vážím 65 kg.Mým cílem je za ty 2 měsíce zmohutnět a nabrat svaly.Samozřejmě budu posilovat i po prázdninách ale teď bych byl rád kdyby jste mi prosím sestavili tréninkový plán na ty 2 měsíce.Bohužel nemám k dispozici činky ale zato máme na hřišti hrazdu.Také bych byl rád kdyby jste mi doporučili proteiny - co nejúčinější,měl by vydržet na ty 2 měsíce,dobře chutnat a stát do 1000 Kč. Díky :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Frozz.

|
Zaslal: so červen 30, 2012 3:57 pm Předmět: Re: Posilování přes prázdniny |
|
|
Ok...asi budu první :-), takže:
1. za 2 měsíce nezmohutníš, rozdíl na sobě poznáš (při tvých podmínkách) minimálně, ale nějaký tam bude - protože si začátečník tak tělo bude reagovat dobře.
2. tréninkový plán ti nikdo zadarmo nesestaví. Podívej se na youtube (BodyrockTV, Spartan workout nebo si najdi něco o "kalistenika") - to vše můžeš dělat doma, je to formou kruhových tréninků a nepotřebuješ k tomu většinou činky, hrazda se velmi hodí.
3. protein nepotřebuješ (vysvětli mi proč ho potřebuješ, co od něj očekáváš, jakou plní funkci). A mimochodem: žádný protein není "nejúčinnější". _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Naposledy upravil Frozz. dne so červen 30, 2012 4:01 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so červen 30, 2012 3:59 pm Předmět: Re: Posilování přes prázdniny |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Tygr999
|
Zaslal: so červen 30, 2012 4:49 pm Předmět: Re: Posilování přes prázdniny |
|
|
Frozz : Takže když budu cvičit s činkama naberu víc svalů ??? Klidně si nějaké pořídím jenže nevím jakou váhu. A proč by mi nepomohly proteiny??? Proteiny obsahují bílkoviny,které moje svaly potřebují.To ví přece každej :D
|
|
| nahoru |
|
 |
fonzik
|
Zaslal: so červen 30, 2012 4:54 pm Předmět: |
|
|
Můžeš sníst tunu proteinů a když budeš stejně jíst jako americký 150kilový "fastfoodař" nepomůže ti to.. jestli začínáš jak už frozz psal, tělo bude reagovat rychleji než kdyby si cvičil už delší dobu, stačí si upravit jídelníček tak, aby ses vyhnul sladkostem a jedl co nejzdravěji a zaměřil se na bílkoviny a sacharidy (stačí se kouknout v obchodě, když bude máma kupovat například jogurt, který je z hlediska výživových hodnot nejlepší a říct jí ať koupí ten - a toto můžeš praktikovat u všeho co jíš).
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so červen 30, 2012 4:56 pm Předmět: Re: Posilování přes prázdniny |
|
|
Činky ti dopomůžou k nabrání sval. hmoty, hlavní výhoda u nich je, že můžeš pořád zvyšovat zátěž a tím svaly pořád "šokovat".
Tobě stačí bílkoviny z normální stravy, protože máš 50kg i s postelí (neber to jako urážku, ale jako fakt). Takže až budeš mít 90kg, tak se o tom dá přemýšlet.
Já ti doporučuju cvičit to, co jsem ti napsal, je ti 14let, na činky bude času dost a dost. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Tygr999
|
Zaslal: so červen 30, 2012 8:21 pm Předmět: a |
|
|
| fonzik napsal: | | Můžeš sníst tunu proteinů a když budeš stejně jíst jako americký 150kilový "fastfoodař" nepomůže ti to.. jestli začínáš jak už frozz psal, tělo bude reagovat rychleji než kdyby si cvičil už delší dobu, stačí si upravit jídelníček tak, aby ses vyhnul sladkostem a jedl co nejzdravěji a zaměřil se na bílkoviny a sacharidy (stačí se kouknout v obchodě, když bude máma kupovat například jogurt, který je z hlediska výživových hodnot nejlepší a říct jí ať koupí ten - a toto můžeš praktikovat u všeho co jíš). |
A když nebudu jíst jak americký 150kilový fastfoodař a budu ještě k tomu brát proteiny naroste mě víc svalů než kdybych jen jedl zdravě.Když sním ráno rohlík se sýrem a na oběd maso s rýží na svačinu jogurt a na večeři např.špagety s masem tak svaly nenaberu :D Máma mi prostě nic jinýho nekoupí :D
|
|
| nahoru |
|
 |
fonzik
|
Zaslal: so červen 30, 2012 9:40 pm Předmět: |
|
|
Mně taky nekoupila nic. Přidal jsem k tomu po tréninku 3 vajíčka na tvrdo nějaký ten banán (to si můžeš koupit i sám) a jde to, fakt radí ti tady všichni dobře, vykašli se zatím na suplementy, zatím je to zbytečný ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
sousedovic Toníček
|
Zaslal: so červen 30, 2012 10:46 pm Předmět: |
|
|
Nepřibereš ani hovno, pokud už pubertálně nemorfuješ  Nerad píšu takovýhle negativistický kecy, ale zase na druhou stranu není dobré si něco nalhávat... Každopádně, pokud si trošku zacvičíš a budeš pilovat techniku nejzákladněších cviků, tak je to do budoucna jasné +
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne červenec 01, 2012 7:11 am Předmět: Re: a |
|
|
| Tygr999 napsal: |
A když nebudu jíst jak americký 150kilový fastfoodař a budu ještě k tomu brát proteiny naroste mě víc svalů než kdybych jen jedl zdravě.Když sním ráno rohlík se sýrem a na oběd maso s rýží na svačinu jogurt a na večeři např.špagety s masem tak svaly nenaberu :D Máma mi prostě nic jinýho nekoupí :D |
budes se divit, ale je to vcelku dobry jidelnicek
zadny zazrak, ale minimalne nadprumerny
jenom se snaz si dat vetsi davku a k snidani treba ovesne vlocky s mlekem
pul kila jich stoji 15 a budes to mit aspon na trikrat, to si snad dovolit muzes
porad lepsi investovat do ovesnych vlocek k snidani a vanicky tvarohu pred spanim nez do proteinovych pripravku _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|