|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
e-witch

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Wass

|
Zaslal: čt červen 28, 2012 6:45 pm Předmět: |
|
|
Tak to sem na tom byl s těma 10ti lidma předemnou celkem dobře, ale taky sem tam čekal hodinu...
|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
|
| nahoru |
|
 |
jajaja
|
Zaslal: čt červen 28, 2012 7:15 pm Předmět: |
|
|
| RavenStalker napsal: | | MAST3R napsal: | Tak jsem tam byl, fronta až před vstupní dveře do budovy, prý je do konce června poslední den, kdy si lidé můžou změnit pojištovnu nebo já nevím co. Tak jsem se zeptal paní za přepážkou a ta mi řekla, že si mám vzít lístek a vyčkat si frontu, já jsem myslel, že na to je speciální přepážka a ne, že tam budu čekat s dalšími 100 lidmi co chtějí něco jiného. Tak jsem se na to vykašlal a zkusím to zítra.
Jak to probíhalo u vás? |
Taky fronta jako svině, asi 20 lidí. Chce to dojít si tam ráno třeba hodinu před otvíračkou a čekat, aby se tam člověk dostal. Aspoň u nás to bude o držku. Spousta lidí co něco chtějí plus dalších milion socek jako my co chtějí něco proplatit. |
Přede mnou bylo 179 lidí. Lístek jsem dostal v 10:59, hotovo v 15:00...
|
|
| nahoru |
|
 |
marash
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt červen 28, 2012 7:46 pm Předmět: |
|
|
| marash napsal: | že se na to nevyserete, kvůli pětistovce čekat 4 hodiny... |
:D já čekal 7 minut a pak 2 na bratra ještě
|
|
| nahoru |
|
 |
Vittus

|
Zaslal: čt červen 28, 2012 7:51 pm Předmět: |
|
|
jak to čtu tak jsem měl docela kliku, za 10 minut hotovka  a to sem tam byl ve 4. _________________ Semper fidelis!
|
|
| nahoru |
|
 |
Queedo

|
Zaslal: so červen 30, 2012 9:53 pm Předmět: |
|
|
hm tak jsem dostal 500 korun za Armor-V v Praze na Vinohradský. Čekání cca 30min.
Naposledy upravil Queedo dne pá červen 19, 2015 4:57 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: ne červenec 01, 2012 4:36 pm Předmět: |
|
|
V44 na rok, takze super, dekuji VZP :p _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
Rahorus
|
Zaslal: st duben 17, 2013 9:22 pm Předmět: |
|
|
Vloni asi udělala kulturistická obec VZP čáru přes rozpočet, jinak si neumím vysvětlit, proč letos nemůžu ten program na vitamíny najít.
|
|
| nahoru |
|
 |
Balboa
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|