neprotáhlý biceps

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - neprotáhlý biceps  Úvodní stránka -> Začátečníci -> neprotáhlý biceps
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
zoidy

PříspěvekZaslal: so červen 30, 2012 8:28 am    Předmět: neprotáhlý biceps Odpovědět s citátem

Ahoj chtěl bych se zeptat.Mám takovej problém mám strašně ne malej ale málo protáhlej biceps mám ho tak do půlky paže a nevím co stím de to nějak spravit a protahnout až dolů?? Protože každou ruku mam jinou?
kubaz

PříspěvekZaslal: so červen 30, 2012 9:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nejde
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
NumberSix

PříspěvekZaslal: so červen 30, 2012 1:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tohle je danné genetikou. Taky mám relativně vysoko upnuté bicáky, ale dá se to trochu zlepšit cvičením. Sice ne o moc, ale trochu jo. Hlavně se moc nepozoruj a prostě se s tím nauč žít
maria

PříspěvekZaslal: so červen 30, 2012 3:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

využívaj rozsah pohybu pri zdvihoch do max pretiahnutia, buď v tom dôsledný určite sa to do istej miery poddá,
NESKRACUJ pohyb na 75% rozsahu
Sei

PříspěvekZaslal: so červen 30, 2012 5:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

NumberSix napsal:
Tohle je danné genetikou.

přesně tak
maria

PříspěvekZaslal: so červen 30, 2012 7:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

NumberSix napsal:
Tohle je danné genetikou. Taky mám relativně vysoko upnuté bicáky, ale dá se to trochu zlepšit cvičením. Sice ne o moc, ale trochu jo. Hlavně se moc nepozoruj a prostě se s tím nauč žít

neviem aký šport robíš, určite podľa toho ako vyzeráš svalovo to nebude len cvičenie v posilke, kulturistika je tým úžasná, že vo veľkej miere vie zlomiť aj genetiocké predpoklady človeka, vie pridať, alebo ubrať, vie skrátiť, vie natiahnúť, kto tvrdí, že nie, sám si cestu pokroku zahatáva
NumberSix

PříspěvekZaslal: ne červenec 01, 2012 6:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

maria: netvrdím, že s tím nejde nic dělat, ale prostě má od přírody delší šlachy, nespíš o dost. Cvičení mu trochu pomůže, ale na lidi s přirozeně dlouhým bicepsem nemusí nikdy dosáhnout, nebo se jim alespoň přiblížit. Soudě podle sebe a lidí, které jsem zatím viděl, s tím nějak výrazněji nehne. Tím nechci nikomu brát iluze, ale taky dávat falešné a moje zkušenosti v žádném případě nejsou dogma.

Bylo by fajn, kdyby sem zoidy hodil fotku, abysme si udělali představu, co přesně ho vlastně trápí, nějakou dobu cvičil, protahoval (viz. tvoje rady) a po čase hodil další + osobní názor pomohlo/nepomohlo.

Když nad tím tak přemýšlím, mám teď na cvičení dost času a pustím se do toho sám.
pain2

PříspěvekZaslal: ne červenec 01, 2012 7:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky mám takovou genetiku. Nicméně vím, že se to dá docela dost zamaskovat předloktím ;) (v případě posingu), když zvětšíš objem na předloktí, tak např. při back double bicepsu ti tu mezeru mírně vyplní. Ale se svalem jako takovým až moc nenaděláš. To prodloužení je pouze řádově v milimetrech.
maria

PříspěvekZaslal: ne červenec 01, 2012 8:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pusti, mas sice pekne svaliky, ale robotky je tam dost, na symetrii bude treba porobit aby nebol pasik sirsi ako chrbát

Rychle na stránku:

Přejdi na: