Dnes začíná mezinárodní filmový festival v Karlových Varech. Trvá 9 dní a já budu po celou tu dobu makat v mekáči, odpracuji si cca 80 hodin (víc než oddělají učitelé za měsíc ) Takže nevím, jak to bude s tréninkem, uvážím-li, že návraty domů budou kolem jedné hodiny ranní a spát se potom určitě nepůjde.
Přes prázdniny začnu zase docházet do posilovny, chci už konečně zatáhnout 2,5x BW na mrtvolu a trošku se zaměřit na vzpírání, doma to opravdu nejde.
Jak jsem kdysi (předevčírem :D) psal, že začnu s objemem.. To se nekoná, prostě mě nebaví žrát z donucení, včera jsem měl do sebe nacpat půl kila vloček a nechutnější záležitost jsem už dlouho nemusel absolvovat. Prostě budu dál cvičit a jíst jak se mě chce a hlavně abych se cítil dobře (ne, to není citát z Draperova logu )
Tak se mějte krásně, jdu koupit třídní nějaký kostkový cukr, nebo bonbošku, nebo tak něco..
Na cvičení není čas, nálada, ani síla. Fesťák v mekáči už není takové peklo, jako bývalo, protože se ve Varech otevřela velká spousta restaurací, které jedou přes noc, ale pořád je to tam dost namáhavé. Já jsem od pátku nešel spát dřív než ve 4 ráno, únava se tak nějak hromadí.. Ale zase jsem viděl dvě hvězdy.. Nějakou ku*du z pojišťovny štěstí a Freimena
Přemýšlím o tréninku ve stylu
1. den
I. fáze
Military press / Push press / Push jerk - 7 sérií
Doplněk ramena - 4s (lehce)
Bic + Tric + Břicho (nebaví mě to, ale už ty partie dál zanedbávat nemůžu)
II. fáze - něco na fyzičku + suzukiho strečink (takhle to bude u každého dne)
2. den
I. fáze
Mrtvý tah / Powerclean - 7 sérií
Doplněk záda - 4 série (těžce)
Břicho
Občas bude místo II. fáze běh, švihadlo, co já vim.. .
Ještě nevím, jestli to budu dodržovat, možná se na to taky vykašlu a pojedu si dál podle pocitu. Ale bylo by fajn, mít v tom tréninku nějaký řád..
Naposledy upravil Moocha dne út červenec 03, 2012 10:45 am, celkově upraveno 1 krát
Zatím jsem si ještě tak úplně nezvykl na prázdninový režim. 8 hodin denně práce, spát chodím ve dvě ráno a pak dva tréninky denně.. Je toho moc. Takže druhá fáze zatím bude strečink a jestli bude síla na něco dalšího, tak tam ještě něco málo šoupnu.
Jinak z FS mám radost, protože už jsem asi půl roku nedřepoval jinak, než s vlastní vahou.
Tak dneska se děly zázraky.. Jak jsem nastoupil na jerku na jedničky, tak jsem 60 skoro nedal, musel jsem činku dotlačovat a cupital jsem s ní po posilovně, protože jsem nemohl nabrat rovnováhu. 65 jsem tam šoupl ani nevím jak, prostě to hvízdlo a byla tam, přišlo mi to rychlejší než když jsem to jel s prázdnou osou. 70 jsem dostal do půl cesty, pak se mi ruce vykloubily dozadu, slyším křupání v ramenou, tak jsem si tu činku pustil na záda. Pořád nechápu, že se mi nic nestalo
Ahoj
1. gratulace, pěkná váha
2. ta hudba je příšerná
3. zdá se mi, že se ti dost rozjíždějí kolena
4. zdá se mi, že i ten střed těla trochu nestíhá, prostě se mi nezdáš 100% zpevněný (přehrával jsem si to postupně po sekundách)
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru