Tvrdá práce misto cvičení v posilovně?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Tvrdá práce misto cvičení v posilovně?  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Tvrdá práce misto cvičení v posilovně?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Jarack

PříspěvekZaslal: út červenec 03, 2012 1:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Když jsem makal v žárový zinkovně, tak jsem tahal klidně 150kg ve dvou lidech a to celou šichtu. Zhubnul jsem 5kg a začal v posilce zvedat tak o 5kg víc na všechno, protože mi současný váhy už nedávali. Svaly jsem nenabral, ale možná to bylo tim, že jsem žral 5-15kousků per day..
ALKAPONE

PříspěvekZaslal: út červenec 03, 2012 8:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

taky hodne zalezi na genetice, znam par lidi co posilovnu nidky nevideli a maj z tvrdy/tezky prace lepsi postavu jak 70% tady tech kecalku na foru a to nemluvim o sile v zadech, nohach a predlokti/stisku
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Narcooo

PříspěvekZaslal: út červenec 03, 2012 8:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Urcite se to da ! Znam jeden priklad u otce v praci ve firme,ktera dela zelezobetonovy monolitycky konstrukce . Borec ma 28 let vazi asi neco kolem 100 a cvici neco pres 4 roky a proste ukrutny hovado ma neco pres 45 cm pres bicaky a fakt nevypada vyzdechane :D prave naopak myslim ze 95% forka by mu zavidelo jeho postavu . Ale kdyz se na neho divate tak zadny pastiky,pivka,rumy v kelimku atd ale krabicky a poradny rance masa a rejze a voaalaaa i pri nejtezsim druhu prace to jde :) Myslim ze kdyz si to poskladas z full body a budes davat po 4 tydnech naky pauzy tak uplne vpohode :) Ja to tak jedu a nemam problem akorat je to i trosku o prioritach protoze odjizdim v 6 a vracim se v 10 vecer . Cvicim tak ctvrtej tyden a 4 kila hore ;) .
Mablung

PříspěvekZaslal: út červenec 03, 2012 9:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Narcooo napsal:
Urcite se to da ! Znam jeden priklad u otce v praci ve firme,ktera dela zelezobetonovy monolitycky konstrukce . Borec ma 28 let vazi asi neco kolem 100 a cvici neco pres 4 roky a proste ukrutny hovado ma neco pres 45 cm pres bicaky a fakt nevypada vyzdechane :D prave naopak myslim ze 95% forka by mu zavidelo jeho postavu . Ale kdyz se na neho divate tak zadny pastiky,pivka,rumy v kelimku atd ale krabicky a poradny rance masa a rejze a voaalaaa i pri nejtezsim druhu prace to jde :) Myslim ze kdyz si to poskladas z full body a budes davat po 4 tydnech naky pauzy tak uplne vpohode :) Ja to tak jedu a nemam problem akorat je to i trosku o prioritach protoze odjizdim v 6 a vracim se v 10 vecer . Cvicim tak ctvrtej tyden a 4 kila hore ;) .

Jenže ono se řeší zda mu narostou svaly jen z práce , bez posilky
To že lze jít při jakékoliv práci do posilky je jasné, je to jen otázka priorit.
Narcooo

PříspěvekZaslal: út červenec 03, 2012 9:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Saakra :D spatne mi to vzala hlava myslel sem ze to je automaticky i s cvicenim

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Tvrdá práce misto cvičení v posilovně? Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: