|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: út červen 26, 2012 9:48 pm Předmět: |
|
|
Na kolika místech budeš ještě jako poslední kokot odpovídat na rok, dva a víc starý příspěvky??!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Vittus

|
Zaslal: út červenec 03, 2012 6:22 pm Předmět: |
|
|
nech ho honí příspěvky
ale teď k věci: Když jsem začínal (což je vlastně nedávno  ) konzultoval jsem se zkušenějším spolucvičencem techniku dřepu. Velice zdůrazňoval, že musím jet přes paty (menší zátěž na kolena). Počítám, že to samé platí u Legpressu a hacken dřepu, jenže to u některých typů strojů znamená, dát chodila na půl z plošiny nebo jet při legpressu (hackenu) menší rozsah. Jinak velice často pozoruji borce, kteří mají zvednuté paty. Možná se ptám jako debil na věc, která je ostatním jasná, ale u mě není priorita správná technika.
Díky za objasnění _________________ Semper fidelis!
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: út červenec 03, 2012 8:12 pm Předmět: |
|
|
| Vittus napsal: | nech ho honí příspěvky
ale teď k věci: Když jsem začínal (což je vlastně nedávno ) konzultoval jsem se zkušenějším spolucvičencem techniku dřepu. Velice zdůrazňoval, že musím jet přes paty (menší zátěž na kolena). Počítám, že to samé platí u Legpressu a hacken dřepu, jenže to u některých typů strojů znamená, dát chodila na půl z plošiny nebo jet při legpressu (hackenu) menší rozsah. Jinak velice často pozoruji borce, kteří mají zvednuté paty. Možná se ptám jako debil na věc, která je ostatním jasná, ale u mě není priorita správná technika.
Díky za objasnění |
Já osobně jedu legpress také někam na paralel, více ne. Kdybych šel níž, zvedal bych spodní záda a oddělal bych si záda. Pomáhá mít špičky naširoko od sebe, jenže to mi nedělá dobře na kolena.
Njn, už se pomalu začínám rozpadat
|
|
| nahoru |
|
 |
Vittus

|
Zaslal: st červenec 04, 2012 7:14 pm Předmět: |
|
|
prosím tě paralel je co? Každopádně díky, hlavně co jsem četl od Arnolda knihu tak doporučuje jet leg press tak nízko, že se kolena dotknou téměř ramen. To mě přijde hrozně extrémní...ostatně jako většina jeho metod :) _________________ Semper fidelis!
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: st červenec 04, 2012 8:48 pm Předmět: |
|
|
| Vittus napsal: | | prosím tě paralel je co? Každopádně díky, hlavně co jsem četl od Arnolda knihu tak doporučuje jet leg press tak nízko, že se kolena dotknou téměř ramen. To mě přijde hrozně extrémní...ostatně jako většina jeho metod :) |
Paralel znamená že máš stehna a lýtka v úhlu 90 (pokud bys dřepoval, měl bys stehna paralelně se zemí).
Jinak, čím hlouběji jedeš, tím lepší. Ale tvoje stopka je když se ti začnou zvedat spodní záda. To je tvůj limit (a každý má ten limit jinde)
|
|
| nahoru |
|
 |
Vittus

|
|
| nahoru |
|
 |
Rachela

|
|
| nahoru |
|
 |
haino

|
Zaslal: st červenec 04, 2012 10:17 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Rachela

|
Zaslal: st červenec 04, 2012 11:44 pm Předmět: |
|
|
Ale nie dosad. Ukaz mi raw drep, kde to plati a zjem si topanku. Pri 90° si pri drepe este daleko od paralelu. _________________ Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: čt červenec 05, 2012 9:32 am Předmět: |
|
|
| Rachela napsal: | | Ale nie dosad. Ukaz mi raw drep, kde to plati a zjem si topanku. Pri 90° si pri drepe este daleko od paralelu. |
Nevím o co ti jde. Pokud ti jde o definici, nejsme tady na vejšce. Jde tu o pochopení
Pokud ti jde o to jestli svírají 90° a nebo 75°, je to úplně jedno. Šlo o vysvětlení paralelu, ne o podrobný popis techniky dřepu včetně úhlů podlaha/holení kost a holení kost/stehení kost.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luegner
|
Zaslal: po červenec 09, 2012 11:13 pm Předmět: |
|
|
Vykašlat se na to, co kdo tvrdí. Soustředit se na procítění a reakci svalu.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|