| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
TomV
|
Zaslal: ne červenec 01, 2012 8:47 pm Předmět: Žíla na bicepsu? |
|
|
Dobrý den,
prosím, chtěl bych Vás lidi poprosit, zda by tu někdo neměl stručnou odpověď na moji otázku.
Otázka zní, jak zviditelnit žílu na bicepsu?
Nevím proč, ale hrozně se mi tam líbí a já jí tam mám jen nahmatatelnou.
Měl bych jí rýsovat?
Děkuji za odpověďi.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
jamesco

|
Zaslal: ne červenec 01, 2012 8:48 pm Předmět: |
|
|
žíly se zvýrazňují úměrně s procentem tělesného tuku, čím méně tuku, tím více jsou žíly viditelné. Rýsovat nějakým speciálním cvikem nelze, jedině dieta/kardio..
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: ne červenec 01, 2012 9:26 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
PeterNu
|
Zaslal: ne červenec 01, 2012 9:28 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: ne červenec 01, 2012 9:35 pm Předmět: |
|
|
za tak dementni dotaz mi vybehla zila od lytka az po celo, a mam to komplet
|
|
| nahoru |
|
 |
Tsunami

|
Zaslal: ne červenec 01, 2012 9:41 pm Předmět: |
|
|
Viděla bych to na žilní implantát těsně pod kůži :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: ne červenec 01, 2012 11:16 pm Předmět: |
|
|
nesmejte se mu :) docela zajimava otazka...ja bych taky chtěl takovy ty podelny žily na bicáku ale vím že je mít nebudu i kdyz to vypadá fakt cool :D...sem moc vaskulární mám tam rovnou šilenyho pavouka...zvětšení vaskularity určitě jde dosáhnout :) ale aby byla vidět to je pravda to chce fakt více vyrýsovat...jinak na celkovou žilnatost bude asi dobré nějake NO podle mě jinak zatím envím taky bych řekl že žilnatější budou spíš ti co pojedou více opakování na svalové partii je tak? :D určil bych to podle žilnatosti různých sportovců ... :D hlavně nekoukej na profesionalni kulturisty ti to maj z něčeho jinýho :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny HaRd
|
Zaslal: ne červenec 01, 2012 11:19 pm Předmět: |
|
|
Mě na žilnatost hodně zabral crossfit. _________________ "To mi rve koule"
Eric Cartman
|
|
| nahoru |
|
 |
jirdano

|
Zaslal: po červenec 02, 2012 9:37 am Předmět: |
|
|
ten dotaz zní hodně na palici  ale abych přispěl tak jak řikají ostatní - zhubnout a dostatečný pitný režim, celková fyzická kondice + je to ovlivněno i jídlem - například pokud bys jel sach vlny, který sou asi nejběžnější, tak nejžilnatější budeš ve dny s vyšším příjmem sacharidů
z velké části je to dáno i geneticky _________________ Do you even lift?
|
|
| nahoru |
|
 |
TheSituation

|
Zaslal: po červenec 02, 2012 9:46 am Předmět: |
|
|
Je to daný genetikou, buď jí prostě máš nebo nemáš. Podívej na Cutlera, ten jí ani při body fatu nula nula nic nemá...
|
|
| nahoru |
|
 |
Orbb

|
Zaslal: po červenec 02, 2012 6:06 pm Předmět: |
|
|
Já jsem třeba žilnatější, čim jsem silnější... od tý doby co třeba dokážu L-Sit mám žíly přes břicho (na sixpacku) apod. Tim pádem bych být tebou zesílil. _________________ Because trying it is more than the most people will ever do.
|
|
| nahoru |
|
 |
Foresten

|
Zaslal: út červenec 03, 2012 7:54 pm Předmět: |
|
|
Ja jsem jeste par let zpet kdy jsem "cvicil" neveril, ze budu mit zilu na bicaku a ploche bricho. Upravil jsem jidelnicek, trenink a voala - zila.
|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: út červenec 03, 2012 8:21 pm Předmět: |
|
|
Rika se ze zilnatost zvlast na rukou je z prace ... osobne si myslim, ze to spis souvisi hlavne s intenzitou ... tzn. dostatecna zatez po dost dlouhou dobu. _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
TomV
|
Zaslal: út červenec 03, 2012 8:43 pm Předmět: |
|
|
Děkuji za odpověďi a od některých za výsměch.Jamesco, budu se držet tvé rady, děkuji !
|
|
| nahoru |
|
 |
tomdan
|
Zaslal: st červenec 04, 2012 11:12 am Předmět: |
|
|
je to daný převážně genetikou, jak už tady bylo řečeno. kdyby jsi ale zařadil 2x týdne bicepsové zdvihy velkou činkou a a začal držet lehčí dietu, tak výsledky by se mohli dostavit...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |