|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Davesix

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Cerfik

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne červen 10, 2012 4:40 pm Předmět: |
|
|
Byl naložený, takže ta chuť byla i trochu ovlivněná tím, ale jinak celkově to maso bylo jak dort, skoro jsem ho nemusel krájet jak se rozpadal.
Chuť byla taková neutrální, jemná, lehká (jako téměř každá ryba), ale moc jsem si pochutnal. U ryb nejsou takové rozdíly jako třeba u kuřecí-hovězí-telecí ... alespoň podle mého názoru.
Steak z tuňáka (vysoký asi 3-4cm) mi připadal chuťově výraznější a příště bych vzal asi jeho, namísto mečouna. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Cerfik

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st červen 13, 2012 5:36 pm Předmět: |
|
|
..už je to ve vedlejším topicu, ale zde to nesmí chybět:
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st červen 13, 2012 5:48 pm Předmět: |
|
|
Nee to fakt né  , mě baví dělat jen tyhle "fitness pokrmy", navíc nic jiného skoro neumím a že bych dělal někde knedlíky, svíčkou nebo smažený žampiony s kroketama, nemám zájem _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Cerfik

|
|
| nahoru |
|
 |
jirdano

|
|
| nahoru |
|
 |
Cerfik

|
Zaslal: st červenec 04, 2012 8:51 pm Předmět: |
|
|
| jirdano napsal: |
lahoda! jako záběr z otevřené popelnice a ten smysl pro detail ve formě malých sedících mušek alias kmínu!! |
aspoň, že to chutnalo dobře
|
|
| nahoru |
|
 |
John Chipsa

|
Zaslal: st červenec 04, 2012 9:28 pm Předmět: |
|
|
| jirdano napsal: |
lahoda! jako záběr z otevřené popelnice a ten smysl pro detail ve formě malých sedících mušek alias kmínu!! |
To mě dostalo z popelnice
|
|
| nahoru |
|
 |
Mushroom

|
Zaslal: čt červenec 05, 2012 12:17 pm Předmět: |
|
|
Všechny ty tvoje výtvory vypadají moc dobře Frozzi  .
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: st červenec 11, 2012 10:23 am Předmět: |
|
|
Skořicovo-vanilková ovesná kaše, máslo, kakao, ořechy, mandle, čerstvé borůvky.
Nechápu, jak někdo může dobrovolně nesnídat... zdravím leangainy, warriory apod. havěť. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|