|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Chery
|
Zaslal: so červenec 07, 2012 6:21 pm Předmět: vločky,mussli |
|
|
Ahoj,mozna to bude znit zvlastne,ale dala by se napriklad ryze,brambory, atd nahradit za mussli,vlocky,nebo neco podobneho?jak k obedu,tak k veceri?Zamiloval jsem si je a brambor,ryze atd..jsem docela prejedeny  A priprava je rychla,takze
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
MAST3R

|
Zaslal: so červenec 07, 2012 6:27 pm Předmět: |
|
|
No podle mě furt lepší, než to sebe cpát s nechutí, ale nechápu jak se můžeš přejíst brambor, takový brambory z trouby. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Chery
|
Zaslal: so červenec 07, 2012 6:32 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | No podle mě furt lepší, než to sebe cpát s nechutí, ale nechápu jak se můžeš přejíst brambor, takový brambory z trouby. |
Ty jsou hodne dobry to jo,ale tak,rad bych zkusil zmenu
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so červenec 07, 2012 7:05 pm Předmět: Re: vločky,mussli |
|
|
Doporučuju zkusit kuskus, fazole, čočku a hrách. Mnoho lidí ze zdejšího fora tyto potraviny moc nepoužívá, ale je to velká chyba. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: so červenec 07, 2012 7:28 pm Předmět: |
|
|
Já párkrát večeřel vepřové, nebo tuňáka s müsli.. Nic špatného na tom nevidím :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Chery
|
Zaslal: so červenec 07, 2012 8:36 pm Předmět: Re: vločky,mussli |
|
|
| Frozz. napsal: | | Doporučuju zkusit kuskus, fazole, čočku a hrách. Mnoho lidí ze zdejšího fora tyto potraviny moc nepoužívá, ale je to velká chyba. |
ten kuskus vypada dost dobre
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
Chery
|
Zaslal: so červenec 07, 2012 10:41 pm Předmět: Re: vločky,mussli |
|
|
| Frozz. napsal: | | Chery napsal: |
ten kuskus vypada dost dobre |
Já ho mám radši než rýži, fakt je dobrý. |
jj,díky za typ,zkusim,snad bude chutnat ,A kdyz uz jsme u toho,cena? :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mick994

|
Zaslal: ne červenec 08, 2012 6:33 am Předmět: |
|
|
Ještě lepší volba jako příloha je pohanka. Chutí bych to přirovnal ke kuskusu. A Dle nutričních hodnot je natom podobně jako čočka (64g sacharidu na 100 g a myslím že bílkoviny to má okolo 10 až 12g na 100g)
Taky to není špatná volba.
|
|
| nahoru |
|
 |
Greeg

|
Zaslal: ne červenec 08, 2012 8:16 am Předmět: |
|
|
| Mick994 napsal: | Ještě lepší volba jako příloha je pohanka. Chutí bych to přirovnal ke kuskusu. A Dle nutričních hodnot je natom podobně jako čočka (64g sacharidu na 100 g a myslím že bílkoviny to má okolo 10 až 12g na 100g)
Taky to není špatná volba. |
tak srovnávat pohanku s kuskusem je teda hodně velký nesmysl, chut uplně jiná, kuskus je tvrdozrnná pšenice , pohanka uplně něco jinýho . S čočkou to taky nemá moc společného. Pohanka na 100g 10B 70S 4T, čočka na 100 g 25B 55S 1,5T. Čočka luštěnina, pohanka obilovina.
Mě ten kus kus docela taky chutná ( kupuju si teda alespon ten celozrnný) ale pšenice jako taková neni uplně ta nejlepší volba, takže bych na tom asi jídelníček nezakládal...
|
|
| nahoru |
|
 |
Merrao

|
Zaslal: ne červenec 08, 2012 9:10 am Předmět: |
|
|
A mě se jako nesmysl zdá to věčné hanění pšenice. Ano, už není pěstovaná tak jak bývala, ale mezi kvalitní suroviny do sportovní výživy se pořád řadí a výsledky s ní sportovci mají.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: ne červenec 08, 2012 9:26 am Předmět: |
|
|
Taky si myslím. Podle mě tyto fámy vznikají hlavně z toho, že nejběžnější pečivo je prostě bílé pšeničné pečivo a bílé pečivo, jak víme, není zrovna nejlepší no a lidé si to potom spojí s tou pšenicí a potom si o pšenici kvůli tomu udělají špatný obrázek.
|
|
| nahoru |
|
 |
Greeg

|
Zaslal: ne červenec 08, 2012 3:26 pm Předmět: |
|
|
Já pšenici uplně nezatracuji, ale prostě je to taková druhořadá surovina, co se používá spíše jako krmivo pro zvířata a je prostě pravda ( a to neni z jedné nějaké studie) že látky jako gluten a jiné (díky kterým má tak výborné vlastosti pro pekárenské zpracování) poměrně silně zanášejí a zahleňují střeva a to samozřejmě i v celozrnné verzi to už je jedno. Takže těžko říct, myslim si že je asi nesmysl uplně vyřadit z jídelníčku výrobky z pšenice ( to by nám toho taky moc k jídlu ani nezbylo  ) ale zase cpát to do sebe každý den od rána do večera to podle mě neni dobrý. A to jsem taky jednu dobu dělal, nedokázal jsem si představit život bez měkké křupavé kaiserky ale všechno je jenom o zvyk ....
|
|
| nahoru |
|
 |
xxsml
|
Zaslal: ne červenec 08, 2012 8:39 pm Předmět: |
|
|
nebo můžeš zkusit quinou...
|
|
| nahoru |
|
 |
Chery
|
Zaslal: ne červenec 08, 2012 10:03 pm Předmět: |
|
|
| xxsml napsal: | | nebo můžeš zkusit quinou... |
Slysim poprve nevypada spatne
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|