vločky,mussli

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - vločky,mussli  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> vločky,mussli
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Chery

PříspěvekZaslal: so červenec 07, 2012 6:21 pm    Předmět: vločky,mussli Odpovědět s citátem

Ahoj,mozna to bude znit zvlastne,ale dala by se napriklad ryze,brambory, atd nahradit za mussli,vlocky,nebo neco podobneho?jak k obedu,tak k veceri?Zamiloval jsem si je a brambor,ryze atd..jsem docela prejedeny A priprava je rychla,takze
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MAST3R

PříspěvekZaslal: so červenec 07, 2012 6:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No podle mě furt lepší, než to sebe cpát s nechutí, ale nechápu jak se můžeš přejíst brambor, takový brambory z trouby.
Chery

PříspěvekZaslal: so červenec 07, 2012 6:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
No podle mě furt lepší, než to sebe cpát s nechutí, ale nechápu jak se můžeš přejíst brambor, takový brambory z trouby.

Ty jsou hodne dobry to jo,ale tak,rad bych zkusil zmenu
Frozz.

PříspěvekZaslal: so červenec 07, 2012 7:05 pm    Předmět: Re: vločky,mussli Odpovědět s citátem

Doporučuju zkusit kuskus, fazole, čočku a hrách. Mnoho lidí ze zdejšího fora tyto potraviny moc nepoužívá, ale je to velká chyba.
Moocha

PříspěvekZaslal: so červenec 07, 2012 7:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já párkrát večeřel vepřové, nebo tuňáka s müsli.. Nic špatného na tom nevidím :D
Chery

PříspěvekZaslal: so červenec 07, 2012 8:36 pm    Předmět: Re: vločky,mussli Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Doporučuju zkusit kuskus, fazole, čočku a hrách. Mnoho lidí ze zdejšího fora tyto potraviny moc nepoužívá, ale je to velká chyba.

ten kuskus vypada dost dobre
Frozz.

PříspěvekZaslal: so červenec 07, 2012 8:44 pm    Předmět: Re: vločky,mussli Odpovědět s citátem

Chery napsal:

Já ho mám radši než rýži, fakt je dobrý.
Chery

PříspěvekZaslal: so červenec 07, 2012 10:41 pm    Předmět: Re: vločky,mussli Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Chery napsal:

Já ho mám radši než rýži, fakt je dobrý.

jj,díky za typ,zkusim,snad bude chutnat ,A kdyz uz jsme u toho,cena? :)
Mick994

PříspěvekZaslal: ne červenec 08, 2012 6:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ještě lepší volba jako příloha je pohanka. Chutí bych to přirovnal ke kuskusu. A Dle nutričních hodnot je natom podobně jako čočka (64g sacharidu na 100 g a myslím že bílkoviny to má okolo 10 až 12g na 100g)
Taky to není špatná volba.
Greeg

PříspěvekZaslal: ne červenec 08, 2012 8:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mick994 napsal:
Ještě lepší volba jako příloha je pohanka. Chutí bych to přirovnal ke kuskusu. A Dle nutričních hodnot je natom podobně jako čočka (64g sacharidu na 100 g a myslím že bílkoviny to má okolo 10 až 12g na 100g)
Taky to není špatná volba.

tak srovnávat pohanku s kuskusem je teda hodně velký nesmysl, chut uplně jiná, kuskus je tvrdozrnná pšenice , pohanka uplně něco jinýho . S čočkou to taky nemá moc společného. Pohanka na 100g 10B 70S 4T, čočka na 100 g 25B 55S 1,5T. Čočka luštěnina, pohanka obilovina.

Mě ten kus kus docela taky chutná ( kupuju si teda alespon ten celozrnný) ale pšenice jako taková neni uplně ta nejlepší volba, takže bych na tom asi jídelníček nezakládal...
Merrao

PříspěvekZaslal: ne červenec 08, 2012 9:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A mě se jako nesmysl zdá to věčné hanění pšenice. Ano, už není pěstovaná tak jak bývala, ale mezi kvalitní suroviny do sportovní výživy se pořád řadí a výsledky s ní sportovci mají.
Pr!nc

PříspěvekZaslal: ne červenec 08, 2012 9:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky si myslím. Podle mě tyto fámy vznikají hlavně z toho, že nejběžnější pečivo je prostě bílé pšeničné pečivo a bílé pečivo, jak víme, není zrovna nejlepší no a lidé si to potom spojí s tou pšenicí a potom si o pšenici kvůli tomu udělají špatný obrázek.
Greeg

PříspěvekZaslal: ne červenec 08, 2012 3:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já pšenici uplně nezatracuji, ale prostě je to taková druhořadá surovina, co se používá spíše jako krmivo pro zvířata a je prostě pravda ( a to neni z jedné nějaké studie) že látky jako gluten a jiné (díky kterým má tak výborné vlastosti pro pekárenské zpracování) poměrně silně zanášejí a zahleňují střeva a to samozřejmě i v celozrnné verzi to už je jedno. Takže těžko říct, myslim si že je asi nesmysl uplně vyřadit z jídelníčku výrobky z pšenice ( to by nám toho taky moc k jídlu ani nezbylo ) ale zase cpát to do sebe každý den od rána do večera to podle mě neni dobrý. A to jsem taky jednu dobu dělal, nedokázal jsem si představit život bez měkké křupavé kaiserky ale všechno je jenom o zvyk ....
xxsml

PříspěvekZaslal: ne červenec 08, 2012 8:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nebo můžeš zkusit quinou...
Chery

PříspěvekZaslal: ne červenec 08, 2012 10:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

xxsml napsal:
nebo můžeš zkusit quinou...

Slysim poprve nevypada spatne

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - vločky,mussli Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: