|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Anderson Silva vs. Chael Sonnen |
| Anderson Silva |
|
75% |
[ 15 ] |
| Chael Sonnen |
|
25% |
[ 5 ] |
|
| Celkem hlasů : 20 |
|
| Autor |
Zpráva |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so červenec 07, 2012 4:40 pm Předmět: |
|
|
In general, fighters are paid a base amount to show and a bonus payment to win the contest. For example, Georges St-Pierre , a UFC superstar, made $200,000 to fight Jake Shields, who earned $75,000, in UFC 129 on April 30, 2011 in Toronto. In addition, the UFC awarded St-Pierre $200,000 in bonus for wining the main event. Furthermore, St-Pierre received $985,000 from the pay-per-view buys . He also collected $100,000 from personal sponsors . Altogether, St. Pierre earned about $1.5 million . Assuming St-Pierre will earn $1.5 million by defeating Nick Diaz in UFC 137 on October 29, 2011 in Las Vegas, his gross annual income will rise to $3.0 million. Adding a guesstimate of 33 percent in endorsements, his expected earnings will total 4.0 million in 2011 .
http://www.csub.edu/kej/documents/economic_rsch/2011-09-06.pdf
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ursus.
|
Zaslal: so červenec 07, 2012 4:49 pm Předmět: |
|
|
pochybujem, .. plat ma tusim milion + sponzorov a bonusy a haluze, 5mega za zapas vsehovsudy to bude, len to tak nikto nehovori
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: so červenec 07, 2012 10:07 pm Předmět: |
|
|
Pánové, hodíte sem někdo link, prosím?
|
|
| nahoru |
|
 |
RaidenX
|
Zaslal: so červenec 07, 2012 10:09 pm Předmět: ... |
|
|
muzu se prosim zeptat v kolik to cca zacne? dik
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so červenec 07, 2012 10:12 pm Předmět: Re: ... |
|
|
ppv card ve 4, fb prelims 1:25
|
|
| nahoru |
|
 |
Mictian
|
Zaslal: ne červenec 08, 2012 3:22 am Předmět: |
|
|
Kde na to koukate? Firstrow je banlej.
|
|
| nahoru |
|
 |
avartso55
|
Zaslal: ne červenec 08, 2012 3:41 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Mictian
|
Zaslal: ne červenec 08, 2012 3:59 am Předmět: |
|
|
Diky, koukal jsem na vipbox.tv, ale tady je o neco kvalitnejsi obraz.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne červenec 08, 2012 4:32 am Předmět: |
|
|
| Mictian napsal: | | Kde na to koukate? Firstrow je banlej. |
Nie je, len stačí dať koncovku .eu, je tam na výber asi desať streamov. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne červenec 08, 2012 5:31 am Předmět: |
|
|
Pome Chael! kolo za kolom. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Mictian
|
Zaslal: ne červenec 08, 2012 5:36 am Předmět: |
|
|
Chael si to tim backfistem dost posral. No nic, fandil jsem Silvovi, nemam rad kecalky. Nicmeně ty Chaelovi takedowny jsou z říše snů.
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: ne červenec 08, 2012 5:43 am Předmět: |
|
|
Fandil jsem Chaelovi a jsem rád, že aspoň v prvnim kole dominoval Silvu. Nicméně jsem očekával, že 5 kol se Silvou neustojí a že ho něčim sundá. Pěknej zápas.
Mimochodem, Chael mi přišel hodně unavenej už v druhym kole, řekl bych že vysazení steroidů je dost poznat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Zivosek

|
Zaslal: ne červenec 08, 2012 7:14 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: ne červenec 08, 2012 8:40 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|